אם אפשר לקבל הסבר אלו הודעות יכולות להימחק ואלו לא?
כי זה פשוט לא בסדר,הפורום אמור להיות פה לכל שכבות הציבור בעיר ואמור להיות פה גם לנגד מישהו מהמועצה או כל אחד אחר.... וגם לבעד!!
אשמח לראות פה תגובה של ההנהלה לפשר הדבר הזה?
תוקן על ידי - מתיXX - 21/05/2006 13:34:21
נשלח ב-21/5/2006 19:37
בבקשה מתי. במיוחד בשבילך.
יש יהודי יקר באלעד, ליהודי קוראים יוסי חייט. הלוואי שהיו עוד יהודים כמוהו באלעד. וכל כך למה?
כי היהודי הזה, במקום לברבר כמו שרובינו עושים (ואנוכי הקטן בתוכם), הוא גם הולך ועושה מעשה.
ומה עושה יוסי חייט?
הוא מטפל בבני נוער ומקרב אותם ולא רק מהשפה ולחוץ. כלומר, האיש לקח ללב ברצינות את מצוקותיהם ולמד את סגנון חייהם עד כדי כך שיש לו הרבה השפעה עליהם ולא מעט דברים לא נעימים נמנעו כאן בעיר בזכותו.
בין השאר, מארגן להם ר' יוסי פעילויות בבוקר, דואג להם אפילו לעבודות, משמש כאוזן קשובה והכל מתוך מסירות נפש נפלאה.
ומה עשה ר' יוסי הבחור החשוב?
הוא ביקש מהמועצה שתמצא לו "קרן" שתממן חלק מהפעילויות. בין השאר ונוגע לעניינינו, אוכל בבוקר מהשווארמה ביהלום.
המועצה ומחלקת החינוך מצאו לו את הקרן המבוקשת והוא החל "להאכיל" את החבר'ה במסגרת הפעילות הברוכה שהוא עושה (אני לא סתם משתמש בשמות תואר שמשבחים את האיש ופעלו. זה מכוון כדי להדגיש ולהוריד את מפלס הציניות).
בינתיים, הלך החוב וטפח, ואילו אישורים שונים התעכבו. עקב כך, החוב נותר בעינו וזה עניין של בירוקראטיה משרדית עד שהוא יגיע ליעדו...
ועכשיו, אמרו נא לי בבקשה הממהרים לחרוץ גורלות: למה נכתב כאן (ע"פ השמועה מבחינתי. לא יצא לי לעיין באשכול שנמחק) שממליה אכל שם ולא שילם? מדוע נכתב כאן שממליה הוא האחראי לדבר הזה? וכמה פעמים ביקשנו להזהר בדברים הללו שבהנף מקלדת הם מדביקים סטיגמה ומשמיצים אדם על לא עוול בכפו??
כן. גם אם אני הייתי רואה את האשכול הנ"ל הייתי רץ לברר וכשהיה מתברר מה שהתברר - הייתי מוחק!!
ולמי שזקוק לרענון, אנא שיפנה לאשכול הכללים ויקרא שוב. מספיק לשגע את כולם על שטויות ולגרום לאנשים להשמיץ סתם.
תבדקו כשמדובר באזכור שמות ואנשים לפני שאתם ממהרים לחרוץ גורלות. זה באמת כל כך קשה??
נשלח ב-21/5/2006 17:24
אני עדין מחכה שיניב יגיב!
לא היתה פה שום השמצה הוא הביא את הדברים כמו שהם!!!!!
אתה יותר מדי חשוד כדי שלא נאמין שאתה זה הוא!
שיהיה גבר ויגיב כמו אדם אינטלגנט!
נשלח ב-21/5/2006 17:19
בעוד דקות ספרורות לא עוד הרבה זמן מתפנה כל איזור לשכתו של מנהל מחלקת החינוך לרבות המזכירות.
בדיוק ברגע הזה, ע"פ עדויות מהשטח מתבצע בלשכת מנהל מחלקת החינוך נעילה מבפנים והפורום עולה על המסך.
לכן תקבלו כאן תמיכה מובהקת בממלייה ממקור ראשון ומכמה ניקים.
רמז: גם החניה במועצה מתרוקנת ונשאר שם רכב סטיישן עם וילונות.
נשלח ב-21/5/2006 17:15
הגם אם אינני מנהל בפורום הזה, בכל זאת אני מצהיר כי אילו היה זה בכוחי, הייתי מוחק את הודעה ברגע בו ראיתי אותה! הכותרת, הניסוח, ובעצם הכל , אמרו השמצה זולה. כזו שנועדה לחסל חשבונות בין יריבים. בכלל לא משהו בסגנון של "זכות הציבור לדעת". אני הקטן תומך בהחלטתו של מי שמחק את האשכול. אולי ילמדו מזה גם שאר המשמיצנים, ויביאו את המידע שלהם בדרך קצת יותר מכובדת.
למען הסר לזות שפתיים: שם משפחתי אינו מתחיל באות מ'!
נשלח ב-21/5/2006 16:29
רגע שאני יבין לא אלעדי_ותיק ולא אלעדדדד מחקו את ההודעה הנ"ל
האם יש לאותו אחד קשר למנהל השלישי????
לעניות דעתי הגיע הזמן לבחור מנהל שלישי אחר...
ולעשות בחירות בין החברים של הפורום,שיבחרו את המנהל השלישי
מה דעתכם אלעד ותיק ואלעדדד???
נשלח ב-21/5/2006 16:24
איפה עו"ד גרוסמן כשצריך אותו!?
אם זה נכון כל הסיפור על ממליה עליו להיתפטר מהמועצה !!!
לא משנה אם זה בשבילו או לעמותה
שאלו את הציבור האם הוא מוכן לממן אוכל כזה( בזמן שאפשר היה בכסף הזה להביא להם הרבה יותר אוכל,בשליחת מצרכים)?
זו חוצפה
מענין מה יש לצביקה כהן לומר על זה.....
אגב, חשבתי שהוא מנהל מחלקת החינוך ולא הרוחה (שעל זה גבירר אחראי)
ממליה אם יש לך טיפה כבוד עצמי תגיב פה!!! (אתה יכול לפתוח ניק אם השם שלך,לא חובה בניק הנוכחי שלך) ותגיד את מה שיש לך לומר,
יניב מה יש לך לומר?האם תכתוב על זה בעיתון??? כי מ"קורעים אלעד" אין הרבה ציפיות!!!
הגיע הזמן לעשות פה הפסקה מהשחיתות הציבואית שחוגגת פה!
נשלח ב-21/5/2006 16:18
טוב.
למען הסר ספק וככל שזה יישמע ילדותי, גם אני לא אחראי על המחיקה.
למעשה, לפני דקות בודדות הגעתי הביתה מהעבודה.
לא ראיתי את האשכול המקורי ואין לי מושג במה מדובר.
נכתב בעקבות הרמז העבה שנכתב למעלה.
נשלח ב-21/5/2006 16:05
פששש....
עכשיו זה עוד יותר גרוע לא ידעתי שאדון ממליה פתח מפעל הזנה פרטי על חשבוני לטובת עמותה פרטית,
מי נתן לאדון רשות לתת בלי דין וחשבון ובאופן לא שיווני לזאטוטים זבי חוטם ממוצא מסויים לזלול לאפות בעוד הבן שלי לא מקבל לאפה מהמועצה???
מי שיעלה עם הסיפור הזה לירושלים יעשה צימעס מאדון ממליה במשרד הפנים,
הוא עוד ישלם את הכסף מכיסו.
נשלח ב-21/5/2006 15:57
אני ממליץ שתביא את ההודעה שלי ותראה שאני כתבבתי את אשר אתה כתבת: 1. הצטבר בכרטיס של לאפאלה חוב של 5000 שקל שממלייה נתן הוראה לפתוח. 2. לאפאלה עלה לממלייה במועצה לזעוק על כך שהוא לא משלם למרות הבטחותיו.
זה היה תוכן ההודעה!
אתה כעת מוסיף 1. ממלייה טוען שהחוב הצטבר מקניית אוכל לילדים ולא עבורו.
ואחרי כל זה עדיין לא הבנתי מדוע אם זה כל כך לבן עמל כל הבוקר ממלייה להוריד את ההודעה?????????????????????????????????????????????????????????????
נשלח ב-21/5/2006 15:43
1. לא אני הייתי זה שמחק את האשכול, אבל בהודעות השוטפות השאיר "חרדים אלעד" הודעה שמה שנכתב ע"י און-ליין היה שיקרי ולא נכון.
2. תמיד ישנה מחלוקת מה צריך לעשות במקרה של הודעות שיקריות שמשמיצות אנשים אחרים.
3. לדעתי האישית לא צריך למחוק הודעות אלו, אלא לעגנם למספר ימים, למנוע כתיבה ולפרסם את האמת, כי אחרת הנזק כבר נעשה והשמועות מתחילות לרוץ.
4. כדי לא לחטוא לאמת להלן כל הסיפור על "ממליה והחוב ללאפלה".
ישנו חוב של 3000 ש"ח ללאפלה, זהו חוב של המועצה עבור אחת העמותות (שלא נזכיר את שמה) שקיבלה אישור להזמין אוכל לילדים. התשלום נתקע בגיזברות מטעמי פרוצדורה שכל ספק מכיר בגזברות (טפסים, ניירת ואישורים שונים). לאפלה בתור ספק חדש עדיין לא יודע שהוא יראה כסף בטווח של חודשיים עד שלושה ועל כך יצא הקצף.
מכאן ועד האימרה שממליה פתח כרטיס ואכל לאפות ב- 5000 ש"ח הדרך עוד ארוכה....
נשלח ב-21/5/2006 15:37
אני מבקש לדעת ובהמשך לפניות שיש כאן מדוע הורידו מידע שהבאתי לגבי מנהל מחלקת חינוך.
אני מבחינתי בדקתי את הדברים באופן אישי עם מנהל החנות לאפאלה וכמו"כ במועצה.
מדובר במידע ובכספי ציבור ובאיש ציבור ואין כאן שום הכפשה אישית, מדוע אין זכות לציבור לדעת???
נשלח ב-21/5/2006 14:41
זה שממליה כותב \ קורא כאן נכתב פה לא אחת מתוך עדויות במועצה. זה שלממליה יש מן הסתם את הטלפון של אחד המנהלים כאן גם דבר סביר.
1+1 = 3
???
נשלח ב-21/5/2006 13:58
לא נשמע לי מה שאתה אומר....
אבל מה שנעשה פה היום ממש לא נראה לי הוגן,
הרי זה ידוע שממליה כותב פה,ואם יש לו מה להגיב שיגיב זוהי זכותו, אבל יש גם זכות לאחרים לכתוב דברי ביקורת במיוחד שהם צודקים!
האם אדם שאוכל על חשבונך במחיר של 5.000 שקל לא מגיע לך דין וחשבון?
נשלח ב-21/5/2006 13:37
אם זה הודעה נגד ספרדי מוחקים אם זה הודעה נגד אשכנזי משאירים ואף מוסיפים על ההודעה.