| נשלח ב-21/5/2006 13:59 |
|
| |
---סקר---סקר---סקר---
לו הייתה הבחירה בידים שלכם איזה אלבום הייתם מעדיפים שייצא לאור: (רק אחד מן השניים, נמקו)
אלבום עם קטעים לצפייה שלא נראו מעולם מהופעות שונות של פרחי מיאמי בין השנים 1995-2000, או אלבום עם ביצוע מחודש של המקהלה הנוכחית לשירים הישנים והטובים של פרחי מיאמי?

|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2006 18:43 |
|
| |
אפשרות א'.
כי:
א. השירים הישנים והטובים של מיאמי לא צריכים חידוש. הם טובים ומצויינים.
ב. ידידינו הצעירים כבר שרו הרבה שירים ישנים של מיאמי בהופעות.
ג. כי אני סקרן...
הערות הדובר: אני רוצה גם את זה וגם את זה. מה יש?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2006 21:26 |
|
| |
כפי שכבר ציינתי, הייתי שמח להוצאה מחודשת של השירים הישנים! זה היה מאוד נחמד לשמוע לדוג' את "במרום" שהוא אחד השירים האהובים עלי, בלי רעשי רקע, ועם עיבוד מחודש. ולא רק בתור שורה או שתים במחרוזות בהופעות!!! וכמובן שיש עוד שירים כמו "שים שלום", "משה אמת", "וכולם" וכולי...
אישית, אין לי אף דיסק לצפיה, זה אמנם נחמד, אבל אין לי כל כך זמן להתחיל לראות הופעות שלמות וגם לא קטעים. אז אני אשמח לראות קטעים מדי פעם אבל אין לי צורך לראותם שוב ושוב ושוב כך שאצתרך לקנות את הדיסק. משא"כ מוזיקה שאפשר לשמוע בכל מקום ולחזור על זה שוב ושוב ושוב, ולעשות עוד כמה דברים תוך כדי שזה מתנגן ברקע.
לסיכום, אני הייתי מעדיף הוצאה חדשה של שירים ישנים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2006 17:53 |
|
| |
קומבינה! אלבום של שירים ישנים לצפיה! 
וזהו האלבום על-פי חזוני:
Miami in Eretz Yisroel (ההמשך הטבעי ל-Miami in Yerushlaim)
פרחי מיאמי מצולמים לא רק בירושלים אלא בכל המקומות הקדושים בארץ.
בצפת, במירון, בטבריה, בבני ברק ואולי בחברון (?)
השירים שייכנסו לטעמי:
1. ירושלים 2. השיבה לאדמתך 3. אור חדש 4. ממקומך (מול מקום המקדש) 5. שירה חדשה (על חוף ים-סוף?) 6. ואהבת לרעך כמוך (על קבר ר' עקיבא) 7. ישראל בטח בה' 8. שבת ירושלים (?) 9. נאום ה'/השיבנו 8. לסיום: רק חזק!
בונוס: מאחורי הקלעים - הקלטות השירים והצילומים, ירחמיאל מתראיין בקול חי ובאולפן עם קן ברג'ס.
On the road with MBC - הרפתקאות המקהלה בארץ המובטחת - מיאמי נוחתים בארץ, מבקרים באולפן של קן ברג'ס, ואפילו מקליטים שם כמה שירים, שיצורפו לאלבום הבא (בליווי מקהלת זמרים מחו"ל). מבקרים בצפארי (פארק הציפורים בגני יהושע), הולכים ללונה פארק, מופיעים בירושלים (עם שירה חדשה), בכינר ובבאר שבע, מבקרים בגן החיות התנ"כי, עם הרבה עקרבים ונחשים ותנינים לרוב... (ג'ורדן אפילו מנסה לצוד אחד). ושטים בסירת מנוע בביצות עמק החולה. חה חה חה חה!!! 
עלות ההפקה: כמה מאות אלפי דולרים. (הרי צריך להביא לכאן 36 ילדים במחלקת עסקים!) אבל אל דאגה, בקצב הזה שירחמיאל מרים הופעות, לא נראה לי שזו בעיה כספית.
מה דעתכם?
הערות הדובר: אבל הפעם תופיעו יפה, בלי דברים כמו גן שעשועים או פלייבקים. כל השירים יחודשו ויוקלטו מחדש!
אפילו העטיפה מוכנה! (בגירסה לא סופית)
תוקן על ידי - הדובר - 15/10/2006 14:17:45
 |
|
|
|
|
|