בית פורומים אחרדים-אלעד

הרבנים דיברו אמת!אלעד זה לא עיר בשבלנו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/5/2006 11:15 לינק ישיר 
הרבנים דיברו אמת!אלעד זה לא עיר בשבלנו

אכזבה!!!לפני כ5 שנים שישבתי בישיבה הלכתי לרב חיים קניבסקי וכן לעוד כמה וכמה רבנים שאני עומד להתחתן ואני רציתי לשאול לאן כבוד הרב ממליץ לי לגור תשובתו ההיתה "אלעד זאת עיר ללא בני תורה ולא מומלץ כלל ובהמשך דבריו ציין כי לא חסרים כלל מקומות שבו אפשר לגור . וכן חשבתי לרגע שגם מרן הרב שך זצ"ל גם לא המליץ על העיר הזאת אז  הרבנים צדקו או לא ?????תגידו אתם !!תתועררו .
"בן אדם מה לך נרדם קום .......
                                                                                       [כתבתי אתזה בצער רב ]

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2006 23:39 לינק ישיר 

אז אתה נשאר בסוף??? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2006 22:54 לינק ישיר 

טוב טוב תודה רבה רבה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2006 17:08 לינק ישיר 

תודה,

אומרים לי את זה הרבה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/5/2006 16:30 לינק ישיר 

לקודמני כל מילה זהב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2006 16:22 לינק ישיר 

פששש.... חדל אש חדל אש.

חשבתי שגם אני אביע דעה בנושא שכתבת פאראמדיק אבל בהסתייגות שמה שאכתוב זה כהדיוט המפטפט מול גדולי התורה ואין לי שום הבנה באשר לדעתם ובטלה דעתי.

אמת, הרב קנייבסקי מורה לשואלים אותו לא ללכת לאלעד אבל אבל יש גדולי תורה ליטאים אחרים שמורים שכן ללכת לאלעד ביניהם הגאיל שטיינמאן והרב ליפקוביץ שמעורים בנעשה בעיר ומכוונים אברכים שמתייעצים איתם כן ללכת.

מדוע ר חיים לא רואה את העיר ממטר איני יודע, גם הרב אלישיב לאחרונה הגמיש את יחסו לעיר אבל ר חיים לא.

האמת, שיש צדק. למה לחפש לשים ראש בריא במיטה חולה באלעד עם כל הבעיות שבה שילכו לקריית ספר שם העסק הרבה יותר פשוט אבל אבל לא כולם מתאימים לקריית ספר יש הרבה שמרגישים שם זרים.

אני מסתכל על החסידים כמודל לחיקוי במקרה הזה הם באו ועשו שינוי הם לא "התבכיינו" שיש בעיר בעיות הם באים וכובשים ומשנים סדרי עולם מבחינתם אלעד זה "לכתחילה" ולא "בדיעבד" וטוב להם אם הליטאים היו עושים כמותם המצב היה נראה אחרת גם עבורם.

להגיד שהעיר לא של בני תורה זו השמצה ממש יש כאן אברכים יקרים וקריות ממש נופת צופים ויש אזורים שאני לא מבין מאיזה ארץ הגיעו האנשים האלה ולפני כמה זמן הם ירדו מהעצים.

זה הכל בכפוף להסתייגות שכתבתי למעלה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2006 12:59 לינק ישיר 

פארמדיק, גם האינטרנט זה לא מקום לבני תורה !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2006 10:34 לינק ישיר 

שלום   ולא להתראות  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2006 09:22 לינק ישיר 

XמתיXXX

אתה מתוק אתה.
שקלת לקרוא לעצמך שרלוק הולמס?
יש לך את כל הכישורים לכך!
(לפחות לפי הגירסא שהדמות הזו הומצאה על ידי סופר בעל דמיון מוצלח במיוחד...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2006 23:14 לינק ישיר 

יש מקום אצלך לטרמפ?

אשמח שתיקח מפה את כל הממליות למינהם!.....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/5/2006 22:30 לינק ישיר 

מצטרף:

בכותרת אתה קובע ומלכלך, ובכתיבתך אתה כביכול שואל שאלה.

סע לשלום.

אל תשכח לכבות את האור....

אצלך בבית!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2006 21:51 לינק ישיר 

פראמדריק, כולנו מצדדים בך ומקווים שתעשה את הצעד המתבקש.

אף פעם לא מאוחר לחזור בתשובה ולעשות מה שהגדולים הורוך.

דרך צלחה אחי, כולנו איתך.

צאתך לשלום....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/5/2006 13:20 לינק ישיר 

את אותו התשובה שקיבלתי פעם .הרבנים לא משנים את דעתם [ וכוונתי לרבנים הגדולים באמת כמו שהזכרתי לעיל ] הרבנים של היום יכולים לשנות את דעתם כפי רצונם אבל הרבנים הזקנים של דורנו או הרבנים של פעם זכרונם לברכה הם אלה שדיברו אמת וצדקו לכל אורך הדרך ואחנו רואים אתזה רק היום . וחבל שאנחנו מבינים רק כך ולא שומעים בכל הרבנים מיידית [שוב כוונתי לא לרבנים של היום לצערי ]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2006 11:33 לינק ישיר 

פארמדיק יקר. לו היית שואל היום את אותה השאלה את אותם הרבנים. מה התשובה שהיית מקבל מהם לדעתך???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2006 11:31 לינק ישיר 

אתה שואל שאלה מאוד טובה זה אחת השאלות שאין לי תשובה .נכון מאוד טעייתי  .ובתקווה לטוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2006 11:19 לינק ישיר 

פראמדיק. השאלה המתבקשת. איך אחרי ששאלת רבנים היכן לגור? והם ענו לך לא באלעד. אתה גר באלעד . איך אתה ממרה פי גדולים???

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > הרבנים דיברו אמת!אלעד זה לא עיר בשבלנו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext