בית פורומים הצלה בני ברק וגוש דן

הפ' קצב שהפך להחייאה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/5/2006 14:53 לינק ישיר 
הפ' קצב שהפך להחייאה

השעה כמעט 12 בצהריים כ"שמוקד דן:" משגר ביפר כוננים ובו דיווח בני ברק רבי עקיבא/ קופ"ח כללית בן 83 הפ' קצב.
ובמקביל משגר למקום את אט"ן 15. לאחר סגירת מקום ובדיקות מפונה הנ"ל תוך כדי הדרדרות שהובילה להחייאה .....!! במקום מבקש צוות הא"טן סיוע מנט"ן מה שהתברר בסוף כהחייאה מוצלחת......! ב"ה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2006 13:39 לינק ישיר 

טעות .

ליתר דיוק זה היה כך :

המלאך מקריית ספר עלה מולי במירס וצרח ".. ברבי עקיבא מדווחים על החייאה שלח מישהו שיעזור להם, הם מבקשים עזרה מהמוקד... "

בדיוק הייתי בשיחת קודש עם הרב צ.רודיך שלא חשב אפילו שניה מיותרת , ועד עכשיו אני לא מבין איך הוא עשה את זה אבל תוך שניות הוא עונה לי :  אמיתי מוסקט עוד רגע מקום !!

לך תבין את האנשים האלו כל החיים שלהם בשביל חיים של אחרים אה !!

יישר כח !!

-------------------------------------------------------------------------------- - - לילה זה לא לילה, יום זה לא יום, צוות דרום - תמיד במקום !! - -

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2006 09:06 לינק ישיר 

לא דיברנו על זה ? ?

ישר כח גדול - למלאך מקריית ספר שתמיד כשצריך אותו הוא כאן עוזר ודואג לתושבי בני ברק ,
וכמובן גם במקרה זה הוא ששמע ראשון שמדובר בהחייאה והזעיק את החבר מושקט מצוות צפון  - ישר כח.
-------------------------------------------------------------------------------- - - לילה זה לא לילה, יום זה לא יום, צוות דרום - תמיד במקום !! - -

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2006 01:46 לינק ישיר 

יפה שרגא

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > הצלה בני ברק וגוש דן > הפ' קצב שהפך להחייאה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext