כמו שידוע לכם אני מנהל הפורום אני רוצה לספר לכם איך התחיל הפורום הזה ולמה.
אני מאוד אהבתי תמיד לדון על כל מיני נושאים וכשגדלתי הבנתי שהנושא הכ חם בציבור החרדי הוא השידוכים מאוד אהבתי לדון בנושא וכל זה עוד לפני שהכרתי את האינטרנט..
וכשגיליתי את הנט התחיל להקרם בי חלום לשתף את אנשי הנט בדיונים על הנושא אז בתחלה לתמימותי חשבתי לפתוח מקום כזה בצ'ט של תפוז וזה לא הצליח אני מאמין שאתם יודעים למה.
ואז יום אחד ראיתי ממש במקרה את האתר הייד פארק פתחתי ניק והתחלתי להגיב ויום אחד ראיתי שאני גם יכול לפתוח פורום ועל מה ישר חשבתי על ה"שידוכים" כך זה נפתח.
קראתי לו שידוכי חרדים עכשיו אני לא ידעתי כלום איך מפרסמים והייתי מאוד נאיבי שרק אני יפתח אותו הוא יהיה מלא ובכן זה לא היה נכון אבל לאט לאט הוא התחיל להתמלא וסוף סוף אני הגעתי למטרתי יכלתי להתדיין עם אנשים בעלי דעות שונות משלי אני ממש נהנה זה מפרה אותי פה אני מוצא כר נכבד לכישרון שלי והוא לחשוב..
אם הזמן שמתי לב לתופאה משונה היו אשכולות מסויים שמספר הצפיות שלהם היה ללא כל פרופורציה למספר הניקים שהשתתפו באופן קבוע ותמהתי על זה מה הניקים נכנסים הלוך וחזור?
ואז הבחנתי בתופעה שקורה למיטב הבנתי רק בפורום הזה ישנם הרבה אנשים שיושבים בביתם או בעבודה מאחורי מחשב ומשש נהנים מהפורום אך עד פה! הם לא מוכנים להגיב דבר נוסף שאישש לי את התיזה הזאת אני ומנהלי המשנה התחלנו לקבל הרבה הודעות בתיבה האישית על תגובות לאשכולות אנשיפ פשוט ביקשו שנגיב במקומם ואני שאלתי למה אתם לא מגיבים לבד בדרך כלל לא זכיתי לתשובה...
עכשיו שתבינו אני מאוד אוהב את הפורום נהנה מאו מהרמה שהוא מספק כמו שכבר כתבתי ויפריע לי אם הוא ימות אך אל דאגה אני יתגבר..
אני רוצה לומר הפורום הזה הוא כבר לא שלי פרטי הוא שלכם ממש שלכם והאחריות על הפורום היא שלכם ושלכם בלבד.
אני פונה מעומק הלב אליכם החסויים אתם אומנם מאוד אוהבים לקרוא אך דעו לכם ישנם אנשים שמגיבים כדי שיהיה לכם מה לקרוא אך לא תמיד יש להם זמן ומן הסתם ניקים מתחלפים אם לא נגיב ונרים את הפורום אף אחד לא יעשה את זה בשבילנו...
אני גם חשבתי על התקדמות ובניית אתר אמיתי ורציני ומקצועי מה שאתם רואים שיש עכשיו הוא רק ניסיוני אני מדבר על משהו רציני אך זה תלוי בכם אנשים יקרים ...
רק אתם תקבעו אם מה שסיפק לכם רמה אינטלקטואלית יחיה או ימות?
רק אתם תקבעו אם הפורום ימישיך להתקיים?
שלכם לתמיד ובאהבה רבה שימי מנהל פורום "שידוכי חרדים".
"קחו אחריות על חייכם אף אחד לא יעשה את זה במקומכם"
תוקן על ידי - אסיק_good - 25/05/2006 15:32:19
נשלח ב-27/11/2008 21:35
<הקפצה>
תראו איזו 'קריאה נרגשת' מצאתי כאן,
מוקדש למשגיח, כדי שתקשה עלי העב' בגיחתו הבאה.
שרית אני רוא שרק אנחנו מחוברות
מענין למה
כולם בלימודים או בעבודה?!
נשלח ב-21/10/2007 14:40
יש צדק במה שאתה אומר,אם היתי מדפדפת בפורום אחורה עד להודעה זאת..
אך,זה לא מה שהיה.
זה הופיע בחיפוש של משהו אחר בגוגל ומשם הגעתי הישר לזה.
נשלח ב-21/10/2007 14:07
מה הבעיה בשעה 3 לפנות בוקר? הקפצת הודעה מלפני שנה - שעמום.
נשלח ב-21/10/2007 14:05
קודם כל,חושבני שלך כנראה משעמם ב3+ לפנות בוקר..
ושנית,רציתי להבין באמת מזה הקריאה הזאת מלפני שנה.כאילו מה נסגר איתה בסוף?
נשלח ב-21/10/2007 03:51
משעמם לך או מה<?
נשלח ב-21/10/2007 01:46
אני יודעת שאני מקפיצה פה משהו ישר משנה קודמת..
אך במקרה הגעתי לקריאה הנרגשת הזאת..ורצוני לשאול מקורה?
נשלח ב-7/7/2006 14:50
תודה. .
נשלח ב-7/7/2006 12:33
בהצלחה לך ,
וברוכה הבאה
נשלח ב-6/7/2006 22:39
היי גם אני רק גילתי את הפורום הזה לפני מס' שבועות ומאוד נהנת לקרוא. עכשיו אתחיל בעז"ה גם להגיב, כשיהיה לי על מה... אכן, שידוכים נושא מרתק בציבור שלנו, כנראה שבכל גיל ובכל שלב. ולמרות שכבר חשבתי שאני אחרי זה, אני שוב בקטע... לסיבוב שני ומקווה שהאחרון. האמיתי.
רק עכשיו גיליתי אותו ואני מאד מאד נהנית אפילו שעברתי את זמן השידוכים תמיד זה מרתק!!!!!!!!
נשלח ב-29/6/2006 03:07
בס"ד
תודה רבה...
חבר פורום "שידוכי חרדים"
נשלח ב-28/6/2006 13:24
מתענגת על הכ מילה פה בפורום
מנהלים ומנהלי משנה קבלו שוב:
ולמי ששאל (נראה לי אסיק_good)
לא נעלמת לקחתי חופשה קטנה (תשובה מאוחרת אבל לא חשוב) עדיף מאוחר מאשר אף פעם .
נשלח ב-28/6/2006 02:59
אחשלה!
גם מי שלא ממש בגיל השידוכים, בדר"כ איכשהו קשור לענין הזה או אם משפחה אח אחות וכדו' או עם חבר אי לכך השאלה לא כל כך במקומה, מכיון שזה נושא דמאוד מדובר בציבור שלנו. וגם נושא די כאוב עם כל המבוגרים והסיפורים, לכן אם לפעמים יכול לצאת מאחד הדיונים פה משהו טוב כל אחד שמח לשמוע לראות ולהתעדכן.