| נשלח ב-26/5/2006 15:22 |
|
| |
האם יצחק הוא טיפוס נעקד?
שמעתי שכל אדם שקוראים לו יצחק, הוא טיפוס שמוכן להקריב את עצמו למען אחרים, בדקתי את היצחקים בסביבתי, וראיתי שבאמת הם אנשים שמוכנים, שיהיה טוב לזולת, עד כדי רמיסת עצמם.
תחשבו על היצחקים מסביבכם, האם אתם מסכימים, להגדרה?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2020 21:04 |
|
| |
| ליידוסית כתבה: |  |
| יצחקהספרן כתב: |  |
יש ספאמרים מתוסכלים בכל מקום ואף כאן היא בילבלה ביני ובינך אבל לא משנה מכל מה שמריח דוס היא סולדת אז לצורך העניין שנינו שווים.
_________________ |
|
אתה והוא לא זהים. אולי דומים במובנים מסויימים.
עוד הבדל בינך לבינו, שהוא האמין לי שזו טעות וסלח לי, אתה שונא אדם, רע לאנושות, ו"נעקד".
|
|
את התואר ספאמרים קיבלת בצדק עמלת עליו ביושר וזה מה יש, מכיוון שאת עדיין בין החיים את יכולה לשנות זאת, לבנתיים דברייך וביקורתך עלי רק מעידים עליך כשבע עדים מה מהותך, אני מסתדר עם כל סוגי האנשים בני ברית ואפילו שאינם כאלו, יש סוג אחד מחוץ לתחום ואלו בעלי מידות מושחתות, לבנתיים לפי תגובותיך את מהרשימה הזו אם כי עצם התנצלותך בפני מישהו זה שיפור גדול לטובה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-14/8/2020 01:21 |
|
| |
| יצחקהספרן כתב: |  |
יש ספאמרים מתוסכלים בכל מקום ואף כאן היא בילבלה ביני ובינך אבל לא משנה מכל מה שמריח דוס היא סולדת אז לצורך העניין שנינו שווים.
_________________ |
|
אתה והוא לא זהים. אולי דומים במובנים מסויימים. עוד הבדל בינך לבינו, שהוא האמין לי שזו טעות וסלח לי, אתה שונא אדם, רע לאנושות, ו"נעקד". נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2020 00:43 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
יצחק רבין?
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2020 00:42 |
|
| |
יש ספאמרים מתוסכלים בכל מקום ואף כאן היא בילבלה ביני ובינך אבל לא משנה מכל מה שמריח דוס היא סולדת אז לצורך העניין שנינו שווים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-14/8/2020 00:40 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | ואני חשבתי שיצחק הספרן שמו באמת יצחק.. |
|
|
| נשלח ב-13/8/2020 19:02 |
|
| |
סליחה. ממש מתנצלת. באמת לא התכוונתי אליך. טעיתי. מודה באשמה. אבל הבנת את הכיוון. זה העיקר. תסלח בבקשה. כי זה עצוב לי שפגעתי בך סתם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2020 16:26 |
|
| |
| דףיומי כתב: |  | האם יצחק הוא טיפוס נעקד?
שמעתי שכל אדם שקוראים לו יצחק, הוא טיפוס שמוכן להקריב את עצמו למען אחרים, בדקתי את היצחקים בסביבתי, וראיתי שבאמת הם אנשים שמוכנים, שיהיה טוב לזולת, עד כדי רמיסת עצמם.
תחשבו על היצחקים מסביבכם, האם אתם מסכימים, להגדרה? |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2020 16:24 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2020 16:04 |
|
| |
| ליידוסית כתב: |  | | איש_חשוב כתב: |  | ואני חשבתי שיצחק הספרן שמו באמת יצחק.. |
|
וואוו. זה קשור לסיפורים שלך ששכבת\נשכבת על הגדר לעזור לנשים במצוקה? ! או שאצה עוקד ונעקד ? !
|
|
אין לי מושג, ואני בטוח שגם לאף אחד כאן אין מושג מה את רוצה התכוונת לכתוב כאן ליצחק הספרן? התבלבלת בין ניקים?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2020 05:14 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | ואני חשבתי שיצחק הספרן שמו באמת יצחק.. |
|
וואוו. זה קשור לסיפורים שלך ששכבת\נשכבת על הגדר לעזור לנשים במצוקה? ! או שאצה עוקד ונעקד ? ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2020 16:10 |
|
| |
| isratal כתב: |  | התכונה של נרמס ונעקד ממש לא במקומה ואינה נכונה ישנם תכונות אחרות לאלו ששמם יצחק, הם קפדנים,מתוחים,עצבנות יתר,חזקים (נפשית),עובדים בנאמנות,דייקנים ועוד, ולמה לנו ללכת רחוק הרי ידוע שיצחק מידת הדין ודין זה גבורות וגבורות עם כל המשתמע מכך זה עמידה על כל דבר, קפידא,וכו', בקיצור לא כל כך הטיפוס שלי. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2020 01:52 |
|
| |
יצחק אברג'ל. יצחק דרורי יצחק בר מוחא יצחק לאור
יצחק תשובה הרב יצחק יוסף יצחק בצרי יצחק גינזבורג
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2020 01:34 |
|
| |
ואני חשבתי שיצחק הספרן שמו באמת יצחק..
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2020 14:51 |
|
| |
|
| נשלח ב-11/8/2020 14:15 |
|
| |
מה חכמי הפורום אומרים על זה היום?
את היצחק שאני מכיר הוא באמת טיפוס של אדם טוב במיוחד.
|
|
|
|
|