ועד הגנבים לעניני רבנים בע"מ מפרסמים בימים אלו בעלונים בבתים ובבתי כנסיות ובו מתנוססת תמונתו של האדמו"מקרן אור
נשלח ב-29/5/2006 18:06
לדעתי האדמו"ר מקרן אור הרי"מ שכטר הינו דמות מפוקפקת בברסלב אבל נערצת בעולם כולו לכן הדבר מהוה פגיעה ישירה בקהילות ברסלב השונות
נשלח ב-29/5/2006 21:04
את וועד הרבנים אני מכיר מקרוב, והם אנשים שבאמת אכפט להם לעזור לכל אדם. ניהול הכסף שם הוא באמת בצורה מעולה, כך שהם וודאי לא גנבים.
הסיבה היחידה שבגללה אתה יכול לכעוס היא שבקשת עזרה עבורך או עבור אחרים ולא נענית, בגלל טעות כזו לא נהפכים לגנבים.
נשלח ב-29/5/2006 21:56
בייקי
נשלח ב-30/5/2006 00:32
שאלה קטנה אליכם המסנגרים על "ועד הגנבים" אביון מהודר הוא שמביא כל פורים משלוח מנות לחי"ג הכולל בתוכו כלי כסף הרי הוא אביון מהודר האם הרבנים יודעים באמת יודעים מה קורה עם הכסף? אני יודע שלא למה כמעט כל היתומים מקללים אותם למה הם מפרסמים את תמונתם של רב שטיינמן ורב אלישיב שכידוע הכסף הגדול מגיע מהספרדים ומהחסידים איך זה שאין להם נתמכים ספרדים ולא מפרסמים רבנים ספרדים אבל תומכים ספרדים יש לרוב
נשלח ב-30/5/2006 12:19
שני השורות האחרונות באמת מקוממות וצודקות
נשלח ב-30/5/2006 18:23
שמעת על הפרשייה המזעזעת עם הכלה של משפחת שפיגל זה זועה של ממש
נשלח ב-31/5/2006 13:38
הרבנים לא אמורים לתפקד כרואי חשבון וברור שבמקרה שהם יהיו רואי חשבון יהיה קל מאוד לעבוד עליהם.
את הכספים אמורים לנהל העסקנים שמוכרים כאנשים ישרים.
השיקול היחיד שבא בחשבון כשמכניסים תמונות רבנים לעלון ההתרמה הוא מי ומה יביא יותר כסף, כנראה שמישהו שם חושב שהצורה הנוכחית היא הטובה, ובכל מקרה זה וודאי לא פשע לשים תמונה מסוימת ולבקש כסף לצדקה.
נשלח ב-31/5/2006 16:40
זה לא פשע לבקש כסף לצדקה ולצורך כך מותר להשתמש בכל דרך שהיא אפילו אם זה גובל בגניבת דעת...
הפשע הוא שהרבנים מהועד מחתנים את ילדיהם ואולי אפילו את נכדיהם וכל יוצאי חלציהם על חשבון המעשרות של אברכי הכוללים המסכנים שחוסכים מפיתם על מנת לתרום לכל המטרות ה'חשובות' הללו...
נשלח ב-31/5/2006 18:28
נודע לי סיפור מזעזע שנשלח לי באישי ג. משפחה מפורסמת וידועה שחשך עליהם עולמם כשנפטר ראש המשפחה ל"ע מיד אחרי הפטירה הוקם קרן של כל המכרים סכומים עצומים נאספו מכל המשפחה המורחבת כולל התרמת נדיבים רבים בחו"ל ואברכים ובני ישיבות חסכו מפת לחמם בכדי לשקם משפחה זו וחתמו על הוראת קבע והניהול הופקד בידי ועד הרבנים לעיניני צדקה בחג הסוכות האחרון כשביקשה האלמנה מחי"ג מנהל ועד הרבנים לעניני צדקה כסף בכדי לבנות סוכה נשלחה לאחד שהו כביכול רב הקרן והוא שלח לסירוגין בחזרה לחי"ג וכך טורטרה האלמנה המסכנה עד ערב החג ממש הדבר נודע לאחד ממקורבי המשפחה והביא גביר אחד מחו"ל ששהה בארץ אליה הביתה והוא נתן את מלוא הכסף ועוד לצרכי החג בשפע ובאמצע החג אף הביא משלוח שלם של כל טוב אשריכם ישראל !