בית פורומים אחרדים-אלעד

זהירות: משטרה כעת עם מכשיר לייזר ביהודה הנשיא

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/5/2006 10:58 לינק ישיר 
זהירות: משטרה כעת עם מכשיר לייזר ביהודה הנשיא

כעת עומדת ניידת משטרה עם מכשיר לייזר בין הכיכר השניה לשלישית ברח' יהדה הנשיא נא להזהר.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2006 17:56 לינק ישיר 

ג'ורג גדוווווווווווווווווווווווווווווווול אני לא השתניתי המציאות השתנתה......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2006 17:40 לינק ישיר 

אני יודע שאתה מנסה להתלוצץ על חשבוני אבל נסיים בבדיחה: מרוקאי מגיע למבחני קבלה במשטרת ישראל. הבוחן אומר לו "טוב, אני אשאל אותך מספר שאלות ולפי זה אנו נחליט אם לקבל אותך. מי רצח את הבל?" אחרי כ-20 דקות שאין תשובה אומר לו הבוחן "אני רואה שאתה מתרגש. לך הביתה תחשוב על זה ותחזור ונדבר על זה שוב פעם." המרוקאי מגיע הביתה ואשתו שואלת "נו? איך היה?" "לא תאמיני איך התלהבו ממני!" מתלהב המרוקאי "כבר ביום הראשון, נתנו לי לפענח רצח!"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2006 17:25 לינק ישיר 

לא רק שלא נרגעתי אלא התעצבני כהוגן.

באמת שוטר ספרדי דפוק וטיפש.

ככה נתן לך להתחמק בלי קנס?

זה מוכיח כמה התזה שלך לגבי ספרדים נכון. אפשר לעבוד עליהם בקלות והם טמבלים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2006 17:04 לינק ישיר 

זה נכון, אבל אני חייב גם לאזן שלפני חודשיים בערך עצר אותי שוטר ביהודה הנשיא אשתי היתה מאחור לא חגורה וגם לא היו לי ניירות עליי. אמרתי לו שרק יצאתי להביא את אשתי לחנות ולכן שכחתי ניירות זו גם הסיבה שהיא לא חגרה חגורה (נגיד...) השוטר אימת נתונים במסוף המשטרתי בניידת לפי מספר ת"ז כי גם זה לא היה לי ושיחרר אותי לשלום לא דו"ח על ניירות ולא על החגורה הוא היה ספרדי, אשכנזי היה דופק אותי לפחות על אחד הדברים. מקווה שנרגעת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2006 16:57 לינק ישיר 

גורג,

זה מה שקורה שמ. המשטרה הוא ספרדי וכך גם שוטריו.

אם היה שוטר אשכנזי זה לא היה קורה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2006 13:51 לינק ישיר 

מסכים אבל לא אקדח ליזר יפתור תבעיה שיחפשו את אלה שחותכים עוקפים לא נותנים זכות קדימה נוסעים בכיוון הנגדי מתפרצים למעגל תנועה נוסעים ברוורס את כל הרחוב ועד תופעות מעניינות שאני לא זוכר כרגע אבל בשביל זה צריך קצת יצירתיות והשוטרים זה עם שלא אוהב להתאמץ בטח לא במה שנוגע להגדלת ראש. המשטרה יודעת לחפש ליד הפנס לעצור לבדיקת רשיונות זה בערך 10% משיעור הדוחות הארצי ידעת את זה? זה הכי קל לעצור נהגים לביקורת לזה אין רשיון בתוקף ההוא שכח בבית וכו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2006 12:45 לינק ישיר 

גורג.. אני דווקא שמח מאוד מענין אכיפת המשטרה. הגיע הזמן שהמשטרה תטפל בכל הנהגים המופרעים באלעד. אלו שלא נותנים זכות קדימה. ולאלה שעצור בשבילם זה עוד איזה שלט ללא משמעות. ואלה שיורדים את יהודה הנשיא כמו מטורפים ואינם חסים על חיינו וחיי ילדינו.. ותאמין לי שיש כאלו לרוב. נהגים אלו הם עברייני תנועה וצריך לטפל בהם בכל חומרת הדין לפני שיקרה אסון ואז כולם יזעקו היכן המשטרה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2006 12:06 לינק ישיר 

שוטרים משועממים,

הרי יש במפרים שמונעים נסיעה מהירה אז כמה כבר מהר אפשר לנסוע ביהודה הנשיא.

זו גם העיר החלמאית הראשונה שעושים במפרים בעליה, טוב יש כאן גיפים לנדרובר ב.מ.ו.וכאלה לכולם שיכולים להאיץ למאה ב 6 שניות חחחח

טוב תעצור בצד.

תוקן על ידי - GeorgeSoro - 30/05/2006 12:16:42

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > זהירות: משטרה כעת עם מכשיר לייזר ביהודה הנשיא
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext