בית פורומים שידוכי חרדים

הי!-- יש לי נושא כאוב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/6/2006 16:12 לינק ישיר 
הי!-- יש לי נושא כאוב

שלום לכולם!
אני חדשה בפורום,
אין ספק שזהו פורום אייכותי ויעיל(בדקתי לפני..),

לכן, החלטתי להעלות נושא די רציני ולשמוע את דעתכם.

ישנם אנשים מצומצמים, לא חכמים, ואפילו לפעמים טיפשים.
עד כאן זה בסדר, אין לי עם זה בעיה רוצים לחיות בשיממון מוחי?! עשו זאת אף אחד לא עוצר בעדכם.
אבל--- כשזה מתחיל לפגוע באנשים זה מתחיל להיות מעצבן, מתסכל ובלתי נסבל!!!!

והעניין הוא כזה: יש לי חברה קרובה מאוד, שתאמינו לי כל אחד היה רוצה בה לאישה,
יש בה את הכל, ובמיוחד(וזה מה שחשוב לנושא)בגרות, ובריאות נפשית לחיים, כלומר, היא מקבלת כל דבר שקורה או שהיא שומעת עליו, בצורה כ"כ נכונה שזה לפעמים מעורר השתאות.
נשמע טוב, נכון?! אבל מה הבעיה שאת כל הכישורים הנדירים האלה שכל אחד היה מייחל לעצמו ולבת זוגו
היא רכשה בעיקבות כך ש---יש לה שני אחים חולים!!!!!!!!!!!! הם חולים במחלה גנטית כמו טייזקס, המשפחה שלה היא משפחה יפה, מוצלחת וחכמה.
אין מישהו בעולם שלא נהנה אצלם ומרגיש דווקא אצלהם אוזן קשבת לכל,
גם בזמנים הקשים ביותר שרצו מבי"ח לבי"ח, תמיד אבל באמת תמיד טוב שם,
הם חיים באחדות משפחתית בצורה יוצאת דופן.
להורים שם יש זוגיות ראויה לחיקוי, וכל הילדים(גם הבריאים)מטופחים ומושקעים מכל בחינה אפשרית.
הם דאגו  שתהיה להם עובדת זרה שטטפל בילדים החולים(בצרכים הפיזיים)
מה שאני מנסה לומר  בכל התאורים הללו, זה שלמרות כל זה, ישנם אנשים שפוסלים אותם (על זה) בשידוכים!!!!!!!!!!
מישהו מסוגל להסביר לי את זה????
לא שאני מתכחשת לזה שאנשים פוסלים בגלל שלא רוצים להכנס ל"מיטה חולה"(גם כן ביטוי מגעיל) אני מבינה את זה ולפעמים אפילו מצדיקה את זה, אבל כאן מגיעה תפקידם של האנשים בעלי השיממון המוחי,כאשר יוצא ששואלים אותם, על אותה מחלה או משפחה, הם אומרים בהניף יד:  "עזבו, בשביל מה לכם?, או זה לא בשבילכם" וכן הלאה---
זה מעצבן אותי, יש משפחות שיש שם דורות של לחץ דם , סוכרת, בעיות לב, ועוד כל מיני ענינים תורשתיים. אבל כאן למרבה המזל זה גנטי, כלומר, אפשר לבדוק בדור ישרים, אז למה לדאוג???? בודקים וזהו!!

דווקא הילדים הנשואים שלהם התחתנו באמת עם ה--בחורים וה-בחרות, וזה ממש לא הפריע להם תכל'ס זה שכמה אנשים מדברים ומרכלים,
אבל אותי מרתיח שאנשים חושבים שהם הסגנים של הקדוש ברוך הוא, והם יגידו זה לא בשבילכם או כן בשבילכם, ובמיוחד בנושא כזה , שהתשובה בו היא ברורה
כמובן,שאני לא מכלילה ורוב רובם של האנשים כן מבינים ולא מצוצמים, אבל פשוט שמעתי לאחרונה כמה אנשים שהתקשרו לברר עליה ואמרו לי שכך אמרו להם, אז הקפיץ אותי
להם יש אמונה שחדורה כ"כ עמוק שזה לא מפריע להם, אבל לי זה צרב וכאב!!!

זהו, גמרתי לשפוך את ליבי----- תודה

תוקן על ידי - אסיק_good - 18/06/2006 12:17:25

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2007 19:28 לינק ישיר 

חושבת, היית מתחתנת עם אדם ששני אחיו חולים במחלה גנטית? מי ערב לך שאין במשפחה בעיה גנטית, הרי כשיש שניים מאותה משפחה שחולים במחלה תורשתית זה מעיד על סיכוי אפילו קטן שיש לכל המשפחה גנים בעייתיים. האם היית לוקחת סיכון קטן ככל שיהיה שילדיך יהיו בעלי מום כי את לא 'מצומצמת'?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2007 19:18 לינק ישיר 

עדיף לה לא להתחתן עם האנשים המצומצמים האלה.
מי צריך אותם בכלל???

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/10/2007 11:17 לינק ישיר 

עכשיו זה סופי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/10/2007 15:20 לינק ישיר 

מיכאלה,
יותר מ-7.
וחכמה- את כותבת שטויות. תבדקי קצת את הנושא לפני שאת כותבת ספוקלוציות מופרכות.

~~ "אני המנגינה שלכם..." ~~

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/10/2007 14:21 לינק ישיר 

דור ישרים בודקים נשאות של שבע מחלות גנטיות.
חכמה,אל תטעי .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/10/2007 12:04 לינק ישיר 

אם כבר הקפיצו, אז לעניין הדור ישרים:
כדאי שתדעו דור ישרים היא בדיקה שמגלה רק שתיים שלושה מחלות גנטיות וזהו!!! ויש עוד מחלות שדור ישרים אינו בודק ואין ביכולתו לבדוק!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/10/2007 01:10 לינק ישיר 

איילת
למה לא סיפרת לכולם שב"ה היא נישאה לבחור טוב(כפי שידוע לי) וכבר יש לה תינוק/ת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2006 22:13 לינק ישיר 

איילת היקרה!

הנושא מרגש ומרטיט ודורש תיקון (אני בתור בחור לא הייתי מהסס מלגשת אם אכן הבדיקה הייתה מראה שהכול תקין )

אך...

נראה לך שאם היית שואלת אותה האם היא רוצה שהמקרה שלה יהפוך לנחלת הכלל היית נענית בתשובה חיובית?

לא נראה לי...

אף אחד לא אוהב שבעיותיו הפרטיות נהפכות לנחלת הכלל וד"ל.

אם תרצי למחוק אשכול זה בעקבות דברי אנא פני באישית ולאחר אישור המנהל הדבר יעשה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2006 13:33 לינק ישיר 

איילת,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2006 13:28 לינק ישיר 

לייקי,
סוף סוף מישהי מבינה את הקטע,
לדעתי אנשים שהגיבו שונה פשוט לא הבינו מה שניסיתי להסביר..
אחרת, אני לא מצליחה לחשוב על סיבה הגיונית אחרת למה הם ממאנים להבין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2006 13:18 לינק ישיר 

איך אפשר להבין את הצד שלא רוצה להכנס לסיפור? לאיזה סיפור בדיוק הוא לא רוצה להכנס???

זה בדיוק כמו שלא תרצי להכנס למשפחה שיש להם ילד עם יד שבורה , כי אולי חו"ח גם היד שלך תשבר?????
מסבירים לך שוב ושוב שלך- זה לא יקרה!!! אז מה הבעיה?
זה בדיוק כמו שתצחקי כשתשמעי שבחורה הורידה בחור כי לאחותו יש יד שבורה. אותו דבר פה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2006 16:55 לינק ישיר 

וואו, יוכ אני אוהבת את הגישה הבריאה שלך לחיים!!!!
 זה מרענן בין ערמת המצומצמים פה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2006 16:42 לינק ישיר 

איילת!!
שלא תביני לא נכון-אני ממש לא מצדיקה את הסטיגמטיים ואני ממש לא כזאת!!!!אלא שאני אומרת לך שאפשר להבין אותם - אנשים מפחדים ממשהו כשהוא חריג והם לא מכירים,כשמכירים לבד אין שום בעיה עם הדברים הללו כי מעניין רק האופי (והיופי) והאדם עצמו (ראי ערך "שידוכי" חילונים או אפילו דתיים),מה שאני רוצה לומר זה שבציבור כמו שלנו כשיש לאדם כביכול בחירה לבחור עם מי הוא נפגש אנשים (מצומצמים מעט,או הרבה) יעדיפו לבחור את הכי הכי "טוב"(מה שלא מחייב בכלל אלא נראה כך מצורה חיצונית),ואת יכולה להבין אותם,אמנם את ואני ועוד הרבה כמונו לא כאלה אבל מה אכפת לך מהם???אני מבטיחה לך שהחבירה שלך(שלנו)שהיא בחורה מדהימה לא יגרע חלקה משום כיוון !!!(ואם את לא מאמינה תראי את השידוכים המדהימים הקודמים שלהם,שאמנם הלכו יותר בקושי אך בסוף קיבלו את ההכי הכי!!)
בכל אופן,שלא תביני שאני לא מבינה אותך שסטיגמה זה עניין מעצבן ומרגיז אלא מה שאני חושבת שעדיף "לנו" הלא סטיגמטיים להסתדר בלי אותם אנשים כן סטיגמטיים שחיים בעולם המסתכל על הכל בעיניים של חיצוניות ומה יאמרו אחרים!

ולעניין הגרושים - אני ממש לא חושבת שאדם גרוש או פחות טוב או בעל מום מסויים (אני מכירה גרושים וגרושות רבים שהם אנשים מדהימים ופשוט לא היו מתאימים לבני זוגם) , אבל אני ממש חושבת שבחורה צעירה לאאאא צריכה לקחת מישהו שהתחתן כבר!!!יש כאן מישהו שרוצה לומר לי שבחור או בחורה שהתחתנו פעם אחת דומים לבחור או בחורה צעירים שבדר"כ אין להם מושגים בנושא(פורום שידוכי חרדים!)????? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2006 16:18 לינק ישיר 

רווקים עם רווקות.
גרושים עם גרושות.
זו מציאות!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2006 15:38 לינק ישיר 

מעניין שאני מכיר כמה גרושים שלא רוצים רוקות בדרך כלל הם אומרים "גרושה יודעים בדרך כלל למה התגרשה, אבל בחורה לא מכירים את אישיותה כל כך"
וזה נכון מאד לפי דעתי,

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > הי!-- יש לי נושא כאוב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext