הי!-- יש לי נושא כאוב
שלום לכולם! אני חדשה בפורום, אין ספק שזהו פורום אייכותי ויעיל(בדקתי לפני..),
לכן, החלטתי להעלות נושא די רציני ולשמוע את דעתכם.
ישנם אנשים מצומצמים, לא חכמים, ואפילו לפעמים טיפשים. עד כאן זה בסדר, אין לי עם זה בעיה רוצים לחיות בשיממון מוחי?! עשו זאת אף אחד לא עוצר בעדכם. אבל--- כשזה מתחיל לפגוע באנשים זה מתחיל להיות מעצבן, מתסכל ובלתי נסבל!!!!
והעניין הוא כזה: יש לי חברה קרובה מאוד, שתאמינו לי כל אחד היה רוצה בה לאישה, יש בה את הכל, ובמיוחד(וזה מה שחשוב לנושא)בגרות, ובריאות נפשית לחיים, כלומר, היא מקבלת כל דבר שקורה או שהיא שומעת עליו, בצורה כ"כ נכונה שזה לפעמים מעורר השתאות. נשמע טוב, נכון?! אבל מה הבעיה שאת כל הכישורים הנדירים האלה שכל אחד היה מייחל לעצמו ולבת זוגו היא רכשה בעיקבות כך ש---יש לה שני אחים חולים!!!!!!!!!!!! הם חולים במחלה גנטית כמו טייזקס, המשפחה שלה היא משפחה יפה, מוצלחת וחכמה. אין מישהו בעולם שלא נהנה אצלם ומרגיש דווקא אצלהם אוזן קשבת לכל, גם בזמנים הקשים ביותר שרצו מבי"ח לבי"ח, תמיד אבל באמת תמיד טוב שם, הם חיים באחדות משפחתית בצורה יוצאת דופן. להורים שם יש זוגיות ראויה לחיקוי, וכל הילדים(גם הבריאים)מטופחים ומושקעים מכל בחינה אפשרית. הם דאגו שתהיה להם עובדת זרה שטטפל בילדים החולים(בצרכים הפיזיים) מה שאני מנסה לומר בכל התאורים הללו, זה שלמרות כל זה, ישנם אנשים שפוסלים אותם (על זה) בשידוכים!!!!!!!!!! מישהו מסוגל להסביר לי את זה???? לא שאני מתכחשת לזה שאנשים פוסלים בגלל שלא רוצים להכנס ל"מיטה חולה"(גם כן ביטוי מגעיל) אני מבינה את זה ולפעמים אפילו מצדיקה את זה, אבל כאן מגיעה תפקידם של האנשים בעלי השיממון המוחי,כאשר יוצא ששואלים אותם, על אותה מחלה או משפחה, הם אומרים בהניף יד: "עזבו, בשביל מה לכם?, או זה לא בשבילכם" וכן הלאה--- זה מעצבן אותי, יש משפחות שיש שם דורות של לחץ דם , סוכרת, בעיות לב, ועוד כל מיני ענינים תורשתיים. אבל כאן למרבה המזל זה גנטי, כלומר, אפשר לבדוק בדור ישרים, אז למה לדאוג???? בודקים וזהו!!
דווקא הילדים הנשואים שלהם התחתנו באמת עם ה--בחורים וה-בחרות, וזה ממש לא הפריע להם תכל'ס זה שכמה אנשים מדברים ומרכלים, אבל אותי מרתיח שאנשים חושבים שהם הסגנים של הקדוש ברוך הוא, והם יגידו זה לא בשבילכם או כן בשבילכם, ובמיוחד בנושא כזה , שהתשובה בו היא ברורה כמובן,שאני לא מכלילה ורוב רובם של האנשים כן מבינים ולא מצוצמים, אבל פשוט שמעתי לאחרונה כמה אנשים שהתקשרו לברר עליה ואמרו לי שכך אמרו להם, אז הקפיץ אותי להם יש אמונה שחדורה כ"כ עמוק שזה לא מפריע להם, אבל לי זה צרב וכאב!!!
זהו, גמרתי לשפוך את ליבי----- תודה
תוקן על ידי - אסיק_good - 18/06/2006 12:17:25
 |
|
|