בית פורומים שידוכי חרדים

איך מעלים נושא חשוב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/6/2006 12:38 לינק ישיר 
איך מעלים נושא חשוב

דבר ראשון אני לא כ"כ חדש רק התחלתי להגיב עקב בקשת המנהל עבור הקוראים האנונימים שיחזקו את הפורום
 לאחרונה נתקלתי בבעיה {למה רק לאחרונה? כי כנראה שלפני כן לא חשבתי ברצינות} איך להעביר ולוודא שהמדוברת היא בחורה פתוחה ברמה שאני מחפש, כי אמנם אנחנו משפחה חסידית רגילה ולא חניוקית אך בכל זאת ישנם דברים שיש קושי מסויים בלדבר עליהם {שבברורים לפני אין סיכוי לגלות כי גם ההורים שיודעים את נפש בנם לא מבקשים בפרוש בחורה מודרנית מידי} שזה אומר המון דברים {כגון רישיון לאשה, אינטרנט, סרטים, וכדומה}
לדעתי בפעם האחרונה השידוך נפל כי לא ידעתי איך להעביר את זה בעוד שהמוצעת כן רמזה רמזים עבים על כך רק הייתי מעט לחוץ שרק אחרי כששיחזרתי את הפגישה קלטתי את הטעות אך כבר מאוחר מידי.
הדבר קשה שיבעתיים כי זה נושא שקשה להגיד אותו להורים {משני הצדדים שיחפשו דבר דומה} מכיוון שכל שידוך מסתירים קצת {וגם החברים הקרובים לא ירצו סתם ללכלך} ואם יגלו את זה מראש יחשבו שמסתירים משהו יותר גרוע

לסיכום: צריך לעשות איזה מילת קוד לפתיחת נושאים מסויימים שתיהיה לצד השני אפשרות מילוט באם אינו מעוניין {פעם חבר אמר לי שכדי לשאול על המשך בצורה עדינה שואלים "אפשר להגיד לך להתראות?" רק שלדעתי זה לחיצה לקיר, כי זאת החלטה שלא באה ברגע}

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2006 18:29 לינק ישיר 

לדעתי שורש הרע שמציעים את הבחור -בחורה להורים הם מחפשים מה מתאים להם ולא מה מתאים לבחור או הבחורה ולכן על החוג החסידי לעשות מספר שינוים הכי הטוב להציע לבחור כמו שנהוג בישבות כמו איתרי וחברון או אם זה בלתי אפשרי אז על ההורים לבחור בן זוג שמתאים לילד שלהם ולא לעשות חשבון לאף אחד על ההורים לזכור שמי שצריך לחיות עם בן הזןג הוא בנם או בתם ולא הם אני הכרתי מספר זוגות חסידים שנישואין עלו על שירטון בגלל שהורה חיפש בן זוג שמתאים לו ולא לילדו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/6/2006 02:13 לינק ישיר 

שלום לך ותודה רבה.

ועכשיו לנושא יש לי המון מה לכתוב לך ואני יכתוב אני כרגע עסוק מאוד אבל תקבל ממני תגובה בעזה"י מנהל הפורום המוצלח "שידוכי חרדים"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/6/2006 13:16 לינק ישיר 

אתה באמת מעלה נושא חשוב. ברוב המקרים ההורים מחפשים את השידוך שיתאים למה שהם, ההורים, חושבים שיתאים, וזה לא בהכרח מה שהבת או הבן באמת רוצים! ואני מוכרח להודות שעם הבת הראשונה ששידכנו גם אני ואשתי שגינו בזה, עד שבאיזה שהוא שלב, ואינני זוכר מה בדיוק קרה, הגענו חמודעות שאנחנו טועים בחיפושים שלנו ורק אז התחלנו לחפש את החור שבאמת יתאים לבתנו לפי משאלת לבה ולא לפי משאלת לבנו!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > איך מעלים נושא חשוב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext