שלום 1.הייתי בוחר ללמוד מוזיקה ותורה (גמרא חסידות תניא ואולי קצת זוהר) 2.אני טבח (עוזר שף) סדר היום שלי הוא קם באחת עשרה מניח תפילין מתאמן בחליל (או עוסק איכשהוא במוזיקה) ואז אם נשאר זמן אני משחק במחשב או קורא ספר יהודי בשש אני הולך לעבודה ובשתיים עשרה אני חוזר ונכנס לפורום ואז אני הולך לישון (אלא אם כן השינה שלי נודדת שזה קורה הרבה) לילה טוב
נשלח ב-3/7/2006 10:26
הדיאו,
1) אם היית מוכרח עכשיו להתיישב וללמוד 2 שנים.
מה היית בוחר ללמוד?
2) ספר קצת על העבודה שלך, בבקשה? על סדר היום יום שלך.
נשלח ב-2/7/2006 13:20
שלום
הכי משמח אותי שאני קולט שהשם פה וגם כשאני נמצא עם חברה שלי ובכלל עם אנשים שאני אוהב
אם הכל ברור לי אז זה עושה לי שקט
הגאולה ,ארץ ישראל החברה שלי ,המשפחה והחברים
נשלח ב-2/7/2006 10:16
מה הדבר שהכי משמח אותך?
מה עושה לך שקט בלב, בראש?
מה חשוב לך שאתה מוכן להלחם עליו ובשום אופן לא לוותר?
נשלח ב-2/7/2006 03:07
שלום אזרחי כן אני מבולגן,יותר מדיי ביישן,קיצוני,לוקח ללב,קצת מרגיש מדיי,קלאמזי,חסר לי ערך לכסף,נהנה מהגוף יותר מדיי,כל הזמן חופר ובטח יש עוד
שמח תשמח אני לא יודע מה הכוונה שלו בנושא הזה אולי אני לא צריך בכלל להתבלבל מזה והשם בכלל לא מסובב את זה ככה שאני אתבלבל הוא פשוט מסובב ואני מתבלבל אני לא בטוח בתשובה הזאת אשמח לרעיונות חדשים תודה
נשלח ב-1/7/2006 20:57
שבוע טוב,
"אבל יכולתי בקלות להתהפך לבוכה או כועס ואפילו זועם בלי סיבה נראית לעין (כמו עכשיו)" "לפעמים זה מדברים לא מוסברים אני לא מבין למה אבל פתאום אני עצוב או כועס ומשתולל (לא לרוב כן)"
למה אתה חושב שהשם המסובב , מסובב את פני הדברים כך שאתה מתבלבל? יוצא מהמרכז , לא מבין?<
ושוב יוצא מהמרכז, מה הכוונה?
נשלח ב-30/6/2006 11:11
אתה יכול להצביע בעצמך על חסרונות שלך בהם אתה מחפש תיקון?
נשלח ב-30/6/2006 02:43
שלום
שמח תשמח
ברוך הבא אחי!
אני מאבד את שלוותי מדברים מסויימים ומדוייקים שאני יכול להצביע עליהם ברגע נתון
אז אני יודע ממה אני נפגע
אם אתה מתכוון ללהבין למה השם עושה את זה אז אני יכול לנחש שהוארוצה שיהיה מישהו שיתקן אותי בצורה המיוחדת שלו
ואין לי בעיה עם זה , אדרבה אני מברך את זה שהשם שולח לי תיקונים בחברים
אבל למה בכח? למה שלא יהיה נעים לי? וזה כבר שאלות שלא יכולות להתייחס אל השם
כי נראה לי שהוא מעוניין שיהיה לך נעים בעולם
אז אני לא רוצה לקרב את עצמי לתיקונים כואבים
גם ככה אני אקבל אותם כי אני רוצה להשתנות והשם "יסדר" שזה יקרה (אני מקווה)
אין לי מה להסתיר (אני חושב) ואין כזה דבר חדירה לא חוקית (אני מקווה)
כל עוד זה בצורה נעימה אתה יכול לשאול הכל
תודה
נשלח ב-29/6/2006 11:42
שמחתשמח, ברוך הבא לישיבת הגולשים!!!!!!
ההודעה שלך נשלחה פעמיים בטעות אז מחקתי את ההעתק .
תוקן על ידי - אזרחי - 29/06/2006 12:05:27
נשלח ב-29/6/2006 11:41
שלום הדיאו
אם אתה מתעצבן מדברים לא מוסברים פתאום אז למה בעצם? אני לא כותב מתוך מקום של למה להתעצבן - זה ברור לי בתוכי למה , אבל ברגעים שזה לא ברור מה השם עושה פה ? איזה מין הסתר זה ? למה אתה לא מבין למה אתה מתעצבן - מקווה שזו לא חדירה לא חוקית לראיון - פשוט קראתי והתעניינתי ..
מה זאת אומרת לצאת מהמרכז?
תבורך..
נשלח ב-22/6/2006 01:08
שלום "אתה נפגע?! אני לא עושה כלום ! אתה זה שפוגע בי כל הזמן"
נשלח ב-19/6/2006 18:23
ואני התכוונתי לשאול מה דעתו על כך שהוא ניג'ס בעינייך.
נשלח ב-19/6/2006 18:05
לדעתי אנו נמשכים לאנשים שמשלימים אותנו. או אנשים שיש להם משהו שחסר לנו. או לפעמים תכונה שקשה לנו לקבל אותה בתוכנו.
בעצם כל הנ"ל זה אותו הדבר.
יש בו, בחבר שלך, משהו שלך אין?
נשלח ב-19/6/2006 17:33
שלום אני לא כל כך צריך להכנס כי הוא מרבה להגיד לי מה מפריע לו בי אז אני מבין את זה אבל את חלק מהדברים שהוא אומר אני לא מעוניין לשנות וחלקם אני לא חושב שצריך לשנות ואת כל השאר (שזה לא קצת) אני לוקח לתשומת ליבי ומשנה