בית פורומים אחרדים-אלעד

מזל טוב להרב ש"ז ירוסלבסקי ולקהילת חב"ד אלעד

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/6/2006 00:58 לינק ישיר 
מזל טוב להרב ש"ז ירוסלבסקי ולקהילת חב"ד אלעד
מצורף קובץ

קהילת חב"ד באלעד בחרה הערב (מוצאי-שבת) רב לקהילה: הרב שניאור-זלמן ירוסלבסקי. בבחירות השתתפו למעלה מ-95 אחוז, ועל הבחירות פיקח סגן מזכיר בית-דין רבני חב"ד הרב מנחם-מענדל גלוכובסקי. הרב ירוסלבסקי זכה ב-59 קולות. במקום השני זכה הרב חיים פרוס מכפר-חב"ד ב-32 קולות. הרב יוסף-יצחק כץ זכה ב-10 קולות. 

"ה' יעזור שאצליח להעמיד את הקהילה כפי שהרבי רוצה", אומר הרב הנבחר בראיון ל-COL דקות לאחר היבחרו, ומגלה כי בשנת תשנ"ב קיבל הוראה מפורשת מהרבי להתעסק עם רבנות בארץ הקודש. "גם סבי, הרב משה ירוסלבסקי ע"ה קיבל תשובה מפורטת מהרבי על-כך בשנת תש"ן, ועל כן השקעתי כל השנים, בלימודי רבנות. להנהיג קהילה זה לא דבר קל. אני מכיר את העבודה מהבית, מאבי שי' הרב יצחק-יהודה ירוסלבסקי רב קהילת חב"ד בנחלת הר-חב"ד", הוא אומר. על השאלה האם הוא נוטה להתערב בניהול המוסדות בעיר, השיב הרב ירוסלבסקי כי "ממש לא. אני רואה כמה הדבר גורם לכאבי ראש מיותרים לאבי ולחמי (הרב בן-ציון וישצקי), ואני לא חושב שתפקידו של רב הוא להתעסק בניהול מוסדות".

הרב שניאור-זלמן ירוסלבסקי, בן 39. למד בישיבות 'תומכי-תמימים' בלוד ובכפר-חב"ד, ובשנת תשמ"ז נסע לשנת 'קבוצה' ב-770. לאחר חתונתו בשנת תש"ן לימד הלכה ב'כולל' אצל הרב מרדכי-שמואל אשכנזי בכפר-חב"ד, וכיהן כר"מ בישיבת 'אור-שמחה' הבוכרים בכפר-חב"ד. משנת תשנ"ט משמש כראש בית המדרש לרבנים שעל-ידי ישיבת חב"ד בקיית גת. משמש כדיין בעניני מקוואות, גיורים, ושאר דיני תורה בפסקי הדין אצל רב העיר הרב משה הבלין

http://www.col.org.il/show_news.asp?20672

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > מזל טוב להרב ש"ז ירוסלבסקי ולקהילת חב"ד אלעד
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext