| נשלח ב-15/6/2006 13:03 |
|
| |
רשימת שדכנים/ שדכניות
איפה אפשר למצוא רשימת של שדכנים לתועלת הכלל אולי כל אחד שיודע על רשימה או יחידים
שיכתוב את השם ואת הטלפון לתועלת הרבים.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2016 20:45 |
|
| |
| saarebox כתב: |  |
קראתי פה את התגובות, תכלס באמת מסובך העניין של השדכנים, בפרט כשמתקשרים לשדכן שאין שמץ מושג מי הוא. לכן אני ממש ממליצה מנסיון, יש אתר מעולה שיש להם רק שדכנים מתנדבים ושכולם עברו ראיון אישי לבחון כמה הם רציניים ואחראים. האתר הזה גם לא משגע את מי שמחפש, הוא רק שולח לו הצעות לאימייל ואז אם רואים משהו מתאים מתקשרים אליהם. מנסיון שלי ומהכרות שלי עם מי שיזמה את הרעיון, שהתחיל מחיבור של כמה שדכניות שעושות שידוכים לחסד ומשם החליטו על אתר, הכל שם מאוד נוח, לא אישי מידי מצד אחד, מצד שני הם מוחקים כרטיס אם יש בו אפילו פרט אחד בדוי, ולפעמים מתקשרים לממליצים לברר. בקיצור למי שלא רוצה שדכנים נודניקים, לא שפויים, מטרידים, מציעים שטויות, זה הדבר הכי טוב שראיתי. זה האתר:
תוקן על ידי saarebox ב- 14/03/2016 13:07:02 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2016 23:44 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2016 13:03 |
|
| |
אני רשום שם לא מעט זמן ולא פנו אליי מעולם. כנראה אתר של עצלנים. או שהוא היה פעיל בעבר אבל לא עוד. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2016 13:01 |
|
| |
קראתי פה את התגובות, תכלס באמת מסובך העניין של השדכנים, בפרט כשמתקשרים לשדכן שאין שמץ מושג מי הוא. לכן אני ממש ממליצה מנסיון, יש אתר מעולה שיש להם רק שדכנים מתנדבים ושכולם עברו ראיון אישי לבחון כמה הם רציניים ואחראים. האתר הזה גם לא משגע את מי שמחפש, הוא רק שולח לו הצעות לאימייל ואז אם רואים משהו מתאים מתקשרים אליהם. מנסיון שלי ומהכרות שלי עם מי שיזמה את הרעיון, שהתחיל מחיבור של כמה שדכניות שעושות שידוכים לחסד ומשם החליטו על אתר, הכל שם מאוד נוח, לא אישי מידי מצד אחד, מצד שני הם מוחקים כרטיס אם יש בו אפילו פרט אחד בדוי, ולפעמים מתקשרים לממליצים לברר. בקיצור למי שלא רוצה שדכנים נודניקים, לא שפויים, מטרידים, מציעים שטויות, זה הדבר הכי טוב שראיתי. זה האתר:
תוקן על ידי saarebox ב- 14/03/2016 13:07:02
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2016 12:52 |
|
| |
אחת
יש אתר של שדכנים מתנדבים מעולה לשידוכים בחינם לחסד, תפיצו לזיכוי הרבים. ממש אתר טוב, יש טופס הרשמה, ושולחים אליך התאמות למייל, אם מוצא חן, אתה מתקשר לשדכנים. זה האתר:
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/6/2013 14:04 |
|
| |
רשימת שדכנים ושדכניות
האתר מחזיק ברשימת שדכנים ושדכניות לפי סינון קטגוריות, לא הכל מעודכן אבל יש רשימה די גדולה של של שדכנים
http://quantom.3utilities.com/
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2013 10:45 |
|
| |
| שדכנית
שלום מישהו אולי מכיר שדכנית שעובדת עם בחורים ובחורות מהמכללות החרדיות?
תודה
| | |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2013 13:54 |
|
| |
אפשר אולי לארגן מפגש של שדכנם ושכניות עם בני ובנות הפורום?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2013 13:26 |
|
| |
שדכן לגילאי 30-50 לפנויים חרדים, ינסה בעז"ה להתאים לכם שידוך. אם אתם מכירים מועמדים - או אם אתם בעצמכם, הנה תיבת המייל לשליחת פרטים ראשוניים והשדכן יתקשר אליכם בל"נ, בהצלחה [email protected]
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2013 21:13 |
|
| |
מישהו מכיר מקרוב את השדכנית חדוה וינר מב"ב? שווה לגשת אליה? יש לה הצעות מעשיות לבחור ליטאי סטנדרטי, וכן אם מישהו מכיר בירושלים שדכניות לא עם אף גבוה שעובדות לא רק עם בחורים מ"חברון" שמקבלים דירה, כלומר אני מחפשת שידוך לבחור. מאוד יעזור לי , תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2012 19:58 |
|
| |
אוי, סורי, זה לא משה קב, מי שאני מכירה... אבל באמת בהצלחה! וסליחה שלא הועלתי..
|
|
|
|
|