| נשלח ב-22/6/2006 14:04 |
|
| |
אתה צודק, שכחתי פרט אחד מהסיפור...
ה"רב הירושלמי" ענה לא.ב. בתשובה לשאלתו: איך הוא לא רועד שיכתבו על הרב? וענה: שהוא
הזהיר את הכתב שאבוי לו ואבוי לנפשו אם יכתוב על הרב וה"רב הירושלמי" האמין לכתב של
הארץ...
אתה לא מכיר את זה שבנאדם מתי שנוח לו הוא מאמין להכל ולכולם... כסף הוא לא היה מפקיד
אצל הכתב, אז זה סימן שהוא גם לא רועד מהרב...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2006 19:24 |
|
| |
למה כשהכתב פנה למישהו לקבל תגובה לא ענו לו כמו בני אדם. אגב זה תמיד מוריד לפחות 50 אחוז מהארס אם עונים תגובה
נורמלית, ותאמינו לי, יצחק שפירא הוא מומחה גדול לענות תשובות, מילא אחת, חבל.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2006 03:41 |
|
| |
אמענטש 148
קודם כל הוכחת שאתה יודע להגיב בצורה ראויה (בלי להתלהם).
ובאשר לתגובת שובו לעיתון הארץ, לדעתי הם עשו בשכל שלא ענו כי ממילא היו מסלפים את הדברים, הרי מטרתם היתה להשמיץ.
וגם כך הם קיבלו תגובה יפה מצד המשטרה שמשבחת את הקשר הרצוי בין רבנים לאנשי המאפיה... יהללך זר ולא פיך...
כשם שמקבלים שכר על הדרישה... מקבלים שכר על הפרישה...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2006 03:49 |
|
| |
בורוביץ,אתה משחק אותה טמבאל ?
רפאל בן הרוש לא ענה כי שכלו בתוך פיסטוק משמיע רעש נורא.
לדעתך צריך פשוט להמתין תמיד שהמשטרה תהלל את הקשר בין עבריינים ורבנים או מה?
מה היית עושה אם המשטרה הציונאצית היתה מסיתה כנגד תופעה זו?
די להצדיק את היחצ"נות המקרטעת והפושעת של שובו.
למען כבוד רבם וכבוד ישיבתם שימנו יחצ"ן שזהו תפקידו,להדוף מתקפות חסרי רחמים של עיתונים ועיתונאים צמאי דם ומרושעים.
המועמד הטבעי הוא אכן יצחק שפירא ממשרד הנסיעות.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2006 04:08 |
|
| |
פטיש החזק
מה קרה? התרגשת לי מהמחמאה שנתתי לך מקודם?????
אני לא מצדיק את זה שהם לא מתייחצנים אבל במקרה של עיתונאים ותקשורת חבל לך על הזמן, צריך פשוט להיות ב"התנתקות" מהתקשורת, הם משתשמשים עם תגובותיך נגדך...
ולגבי רפאל בן הרוש אני לא מבין מה ישך נגדו, אני יודע שגם אלו שמתנגדים אליו יודעים להעריך את כישוריו, אולי הקנאה בחלק מאתנו אוכלת כל חלקה טובה בלב, אבל זה לא אומר שצריך להתכחש לכישורים שניתנו מידי הבורא יתברך.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2006 08:13 |
|
| |
כמה גיבובי שטויות אפשר לדחוס בתגובה קצרה?
יש חוק אתי בעיתונות, אם אתה מעביר תגובה בכתב לגבי כתבה מסוימת, ותהיה אשר תהיה, היא תיכנס ככתבה וכלשונה בעיתון,
ובאמת זה טיפשות מרושעת שרפי וכת דיליה לא הגיבו בצורה ראויה, שאצל החילוני הממוצע זה מתפרש בנוסח שתיקה כהודאה...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2006 16:18 |
|
| |
אמענטש 148
הייתי ממליץ לך להחזיק מילון על ידך בשעה שאתה מעלה תגובות בפורום הנכבד שלנו, שלא יהיו טעויות כתיב משפילות, (עיין תגובתך הקודמת: מילא אחת..).
בכל אופן אולי אתה צודק שתגובה בכתב היתה עוברת ככתבה וכלשונה לכתבה בעיתון, אבל מהיכן רפאל בן הרוש יקח את הזמן להתחיל לערוך תגובות, הוא לא יגמור עם זה, אל תשכח שהוא מנהל את כל המוסדות שלהם ועפ"י מה שמפורסם הוא מנהל את זה די בהצלחה, ובטח הוא אומר לעצמו: ימותו הקנאים... שיכתבו הם מה שרוצים העיקר שהמוסדות יפרחו, גם אני במקומו לא בטוח שהייתי נוהג אחרת...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2006 18:29 |
|
| |
בורוביץ יקירי
כשאני מקליד לפורום זה ושכנו אני מקליד בשטף וללא הגהה, כי זה לא אמור להתפרסם בספר או משהו כזה, כך שאין לי כלל בעיה עם טעויות כתיב. העיקר שתבין את הכוונה של הדברים
ב. לא יזיק לקופתו המצומקת של רפאל ושל נחמן, אם יחזיקו ו/או ישלמו לאברך לפי שעות עבודה, או לפי כל תגובה.
|
|
|
|
|