בית פורומים אחרדים-אלעד

מדוע לילדי החרדים אין תרבות ניקיון???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/6/2006 15:38 לינק ישיר 
מדוע לילדי החרדים אין תרבות ניקיון???

חברים יקרים. הרשו לי להעלות כאן נושא כאוב. מדוע אחרי שמנקה חדר המדרגות סיים את עבודתו בערב שבת והשאיר לנו חדר מדריגות נקי וריחני. כשאני יוצא להתפלל בערב שבת מביתי פשוט הנני מקבל צביטה בלב. בכניסה לבנין ובחדר המדרגות מפוזרים להם על הריצפה עטיפות של וופלים ושקיות של איגלו ובנוסף לצרה זו נזכרו השכנים מהקומה העליונה להוריד את הפח והשאירו שובל של סימניות ריחניות לאורך שני הקומות .וכאן אני שואל מדוע? מדוע הורים אינם יכולים לחנך את ילדיהם להשליך לפח האשפה את הזבל ? מה כ"כ קשה בזה? והאם גם אתם מכירים את ההורים ששולחים זאטוט עם שקית האשפה שגדולה ממנו בשלוש מונים.והוא מסכן סוחב את זה ומורח את האשפה על המדרגות בצורה הכי מקצועית שאפשר למה? למה? למה? אם יש לכם רעיונות איך אפשר להתגבר על בעיה זו אשמח על כל תגובה רצינית שתבוא.

תוקן על ידי - ללא_חשבון - 18/06/2006 15:40:05

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/6/2006 16:31 לינק ישיר 

קינו... התביישתי לספר אבל זה מה שאני עושה בדיוק.. אוסף הכל ומנקה ולפעמים גם מעביר סמרטוט. אבל אני חש את מבטי השכנים כאומרים איזה אידיוט פרייאיר זה...אבל מה לעשות נקיון זה בדמי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/6/2006 16:27 לינק ישיר 

לאחר שניסיתי את ההההכל, ממבצעים נושאי פרסים, דרך צרחות ואיומים, כולל חיטוטים בשקיות האשפה ע"מ למצוא את פרטי המשפחה המשלחת (בחלק מהמקרים החזרתי למשלחים את ה"חבילה" המטפטפת שלהם !) .... בקיצור ההההכל .... עד שמצאתי את הפתרון המושלם !!! הפתרון הגאוני !!!! הפתרון הפשוט !!!!
.... פשוט התייאשתי מלחנך .... ומאז .... אני אוסף בעצמי את עטיפות וופלים, שקיות הבמבה, שאריות הביסלי .... ולא תאמינו .... אני מעביר סמרטוט לח בחדר המדרגות ובמעלית כדי שזה יראה נקי .... אמנם אני מאחר לתפילה בערב שבת וכל הקוסמטיקה הזאת מחזיקה רק עד מוצ"ש במקרה הטוב ..... אבל .....

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > מדוע לילדי החרדים אין תרבות ניקיון???
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext