בית פורומים א חרדים ספרדים

יצחק כהן נגד 'פיספוסים'...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/6/2006 15:04 לינק ישיר 
יצחק כהן נגד 'פיספוסים'...

הניק שסניק ממשיך להתעלם מבקשת ההנהלה ולא מצויין את מקור הידיעה למרות בקשות חוזרות ונישנות  מה לעשות לחסום או למחוק ?

השר במשרד רה"מ האחראי על ענייני דת, יצחק כהן, מש"ס פנה הבוקר ליו"ר מועצת הרשות השנייה, נורית דאבוש, במכתב תלונה חריף המבקר את החלטתה של זכיינית ערוץ 2, "רשת" לשדר תוכניות בידור ביום בו נהרגו שני חיילי צה"ל וגורלו של אחד מהם לוט בערפל. במקביל, פנתה גם חברת מועצת הרשות השנייה, רות אמיתי, לדאבוש בטענה כי במהדורות החדשות אמש נאמר שמו של החטוף, גלעד שליט, טרם הותר לפרסום.

כהן מבקש מדאבוש שתבחן האם ראוי לגבש קוד אתי בהתנהלות התקשורתית בעתות שכאלו, ולבחון בידי מי נתון שיקול הדעת אודות לוח השידורים בערבים דומים. "שידור תוכניות הבידור 'פספוסים' ו'קצרים' ביום בו נהרגים חיילי צה"ל, וחייל נוסף מצוי בשבי האויב, מבטאת קהות חושים ושיבוש סולם הערכים", כתב השר.

עוד כותב כהן במכתבו: "אני מבקש לפנות אליך, בעקבות תלונות שהובאו בפני, ומבקש להפנות את תשומת לבך לכך כי אתמול בערוץ השני, לאחר מהדורת החדשות, שעסקה רובה ככולה ברצף האירועים בכרם שלום, שודרה תוכנית הבידור 'פספוסים' ואחריה שודרה התוכנית 'קצרים', גם היא קומית.

"ידוע ומוכר הטיעון שעניינו החזרה לשגרה אל מול המשך שידור חדשותי בהיעדר מידע חדשותי, אך תמוה בעיני האם טיעון זה רלוונטי גם לערב בו חייל מוחזק בשבי האויב. להערכתי גם אם היה רצון לשדר תוכנית שאינה דיווח חדשותי, ניתן היה לשדר תוכניות פחות הומוריסטיות. שידור תוכניות אלו היה בעיני קהות חושים. אין לי אלא לתהות בפנייך האם אין זה ראוי לגבש מעין קוד אתי להתנהלות תקשורתית-מסחרית בעתות שכאלו".

תוקן על ידי - סיירת1 - 26/06/2006 22:26:48

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2006 13:50 לינק ישיר 

חושש

בדיוק להיפך, ר' איציק כהן הוא היחיד מבין כל החכי"ם של ש"ס שאני מכיר ברמה האישית והוא ידיד של משפחתי.

רק מה לעשות שזו דעתי בנוגע לנושאים בהם על חכי"ם חרדיים לעסוק ובצורה זו הייתי מגיב גם אם שמו של כל ח"כ חרדי
אחר היה מתנוסס בידיעה דלעיל.

בכל מקרה הדיון בנושא כבר גלש מעבר לכל פרופורציה. אני הערתי הערה קטנה ותו לא. תוקן על ידי - ונשךלשונרא - 29/06/2006 13:54:36

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2006 08:52 לינק ישיר 

חושש צודק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2006 08:42 לינק ישיר 

ונשך אם אתה בוחר שארדן יקח את הכותרת הזו
אז יש לך משהו אישי נגד איציק כהן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2006 22:32 לינק ישיר 

יש מה להבין את איציק

פשוט אלי לא נותן לו את התפקיד המיוחל שהובטח לו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2006 19:09 לינק ישיר 

אם לבחור בין ארדן לאיציק כהן אני מנדב את הכותרת הזו לארדן.

ואיציק כהן הוא באמת בחור טוב שעושה עבודה מצויינת.
תוקן על ידי - ונשךלשונרא - 28/06/2006 19:11:34

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2006 14:31 לינק ישיר 

ונשך
עד שיש מישהו שפון שברוך השם הוא מש"ס אתה לא בעד?
עדיף שח"כ ארדן היה אומר את זה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2006 13:03 לינק ישיר 

יושב_בדד

אני רוצה להזכיר לך דיון באשכול 'אלי ישי עובר לשדרות'. אני דרשתי שם שקולה של ש"ס יישמע בעניין המדיני ביטחוני (כמו גם בכל נושא ועניין) ואתה טענת שלא בשביל זה הם נשלחו.
(כעת אני חושב שבאמת חבל שש"ס לא השמיעה את קולה ביתר שאת נגד מדיניות ההבלגה ועל כישלון ההתנתקות).

המבחן לפי דבריך הוא: 'לאיזו מטרה נשלחו נציגנו לכנסת?'

ובכן, דומני שברור שהמטרה אינה לדאוג לשידורי הטלוויזיה השונים.
העובדה שלש"ס מצביעים אלפים רבים וביניהם יש גם כאלה שצופים בשידורי הטלויזיה אינה מחייבת את השר כהן לעניין. ש"ס התחייבה להם להציג בכנסת אלטרנטיבה יהודית המתנהלת בכל דבר ועניין עפ"י דעת-תורה (כשלדידי מדובר גם בענייני ביטחון כלכלה וכו' ולא כדיעבד).

יודגש כי אין לי ביקורת על תביעתו של השר כהן, שהיא מצד עצמה תביעה צודקת.
יתירה מזאת אף שבבית מדרשו של מרן מעריכים כידוע את אלו שאומרים מעט ועושים הרבה (וכלשונו של מרן שליט"א: 'אנחנו בעולם העשייה ולא בעולם האצילות') הרי אני מכיר בכוחה של התקשורת ובערכן של כותרות רבות ככל האפשר שתייצר ש"ס אם ברצונה להגדיל את כוחה. מה לעשות מי שלא מדברים עליו לא קיים, ומי שלא מדברים עליו ישמע בעוד 3.5 שנים את השאלה 'מה ש"ס עשתה בשבילי?'.
ובפרט שכפי שציין האיש החושש שמדובר בכותרת טובה וראויה.

ועל אף כל זאת סבורני ששר חרדי אינו אמור להתערב בכגון דא. לדעתי, אין הוא אומר להתעסק בתוכניות בידור כאלה ואחרות שאין הוא שש בשידורן, בלשון המעטה, גם בסתם יום של חול.

ישאיר נא זאת לאנשים מסוגו של שאול יהלום (שנהג לתבוע העברת תוכניות, שנראו לו מענינות ושודרו בשבת, ליום חול כדי שגם הדוסים יוכלו ליהנות).

נ.ב. אם השר אטיאס שהוא שר התקשורת היה נדרש לנושא, לא הייתי רואה זאת כך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2006 11:02 לינק ישיר 

סיירת קורה ששוכחים לא צריך ליצעוק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2006 11:02 לינק ישיר 

ונשך שיש תאונות דרכים היתרגלנו לא אמרתי שזה בסדר אבל זה כוחו של הרגל בקשר לשבת אין לך הרבה ברירות ולא יעזור שום דבר תנסה להחזירם בתשובה tcyhj דווקא כל הכבוד לו שהוא עוסק בזה קידוש השם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2006 07:26 לינק ישיר 

אגב, השאלתה קשורה לתפקיד שלו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2006 18:58 לינק ישיר 

מצד הדתיים הוא היה צריך להגיש שאילתות בנושא הצניעות והשבת.
לא. אני לא נאיבי, אבל זה לא לעניין שהוא זה שעוסק בנושא הזה מהזווית הזו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2006 18:44 לינק ישיר 

ונשךלשונרא.. שכחת שהשר מייצג הרבה שכבות בעם, ולא ממוקד בציבור החרדי..?
בין אלו שהשר ממונה עליהם יש גם דתיים שרואים את הדברים הנ"ל... מה לעשות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2006 18:33 לינק ישיר 

שאלות:
1. ביום שבו נהרגים יהודים בתאונת דרכים, ה' ישמור, זה בסדר לשדר תוכניות בידור?

2. למה דווקא ר' יצחק כהן צריך להגיש שאילתא בעניין? וכי בימי שבת ומועד זה בסדר שמשדרים? וכי בסתם יום צריך, לדעתו, לשדר את כל מה שמשדרים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2006 17:11 לינק ישיר 

מומלץ!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2006 16:01 לינק ישיר 

אשריך תמשיך כך

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > יצחק כהן נגד 'פיספוסים'...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext