|
|
| נשלח ב-27/6/2006 20:34 |
|
| |
חשוב, או גרוע? - כדורגל ובני"ש
תגידו. היה היום משחק חשוב בכדורגל? הייתי בירושלים וראיתי קיוסקים מלאים בבחורי ישיבות. באחד מהם זה היה נראה שצפוף להם שם. לפי קולות הרקע נשמע שזה כדורגל או כדורסל. זה באמת היה כל כך חשוב, או שהמצב כל כך גרוע?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2006 23:50 |
|
| |
חושש יהיה לך קשה להחזיר שרוף על כדורגל למוטב
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2006 23:58 |
|
| |
נראה שבאמת המשחק היום שיגע גם את השפויים.
אני מתקשר היום אחר הצהרים לחבר (חילוני) אדריכל במקצועו, אחד ששרוף על עבודה.
שביום רגיל בשעה 9 בערב הוא עדין בעבודה.
אני שואל אותו, האם הפרעתי לו באמצע פגישה, והוא עונה לי, לא אני כרגע נכנס הביתה.
אני שואל אותו, מה אתה עושה בבית בשעה כזאת?
והוא עונה לי, מזאת אומרת, יש היום משחק כדורגל של ברזיל, ובאתי לראות את המשחק......
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2006 09:09 |
|
| |
תל אביבי
זה עוד רק ההתחלה יש לך רבע גמר חצי גמר וגמר...
עוד הרחובות יהיו רקים מאדם
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2006 09:43 |
|
| |
גמני שמתי לב לזה בזבוטינסקי באמת מדוע משמרות הצניעות לא מטפלים בזה, מוזר
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2006 12:36 |
|
| |
טוטח פעם ב 4שנים יש מונדיאל אז תן לאנשים להנות למה לערב את משמרת הצניעות למה ישר אלימות? מה אסור פעם אחת שאנשים יהנו גם הבנש"ים בני אדם ואם הם רוצים לראות כדורגל אז סבבה שיראו אף אחד לא צריך להגיד לא אני מחכה להזדמנות שמשמרת הצניעות יבואו אליי פעם אפילו שאין בעיר שלי אייי מה יחכה להם!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2006 14:35 |
|
| |
פעם ב 4 שנים יש מונדיאל ואחר כך יש יורו ואחר כך יורוליג ואן בי אי והליגה האנגלית ואחר כך טניס
ובטח ליגת העל
לא נחים לרגע הבחורי ישיבות האלה
לך לרחוב זבוטינסקי ביום חמישי בערב שמכבי משחקים ביורוליג תראה כמה בני ישיבות יושבים שם ( לא שבבניקים ) שמעתי על בעל מיסעדה שעשה ארון מיוחד לכובעים וחליפות של בני התורה שבאים לשבת ליראות מישחק של מכבי
הרי זה קידוש השם רבינו גרשון פינחס עומד על הקווים
צבועים
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2006 09:23 |
|
| |
הבוקר בעיתוני ארגנטינה ליקראת המישחק שלהם מול גרמניה הם מביאים סימוכין מפרשת השבוע ( כך הם חושבים) פרשת בלק שהרי בלק בא לקלל את עם ישראל 3 פעמים ונימצא מברך ובאלק זה השם של אחד השחקנים החשובים בניבחרת גרמניה כך הם חושבים שהם ינצחו את גרמניה 3-0 ואם תישאלו מה הקשר לארגנטינה הם טוענים שהבלם שלהם והמאמן הם יהודים אז איך בלק יוכל על יהודים ודווקא שפרשת השבוע בלק ( אל תגלו להם ששבוע הבא זה פרשת בלק) אמיתי מהעיתונים של ארגנטינה
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2006 18:04 |
|
| |
תמהוני שלח לי זאת באישי:
ימים של מונדיאל, מעמידים אותנו, בני התורה, במבוכה לא קטנה. שלא כאחד הריקים, לא יכול בן תורה לאמץ לעצמו נבחרת בצורה מנותקת מן העבר, שאינה צופה פני עתיד, ואף כלפי ההוה שלה עליו לחקור לדרוש ולעיין בטרם יזדהה אתה ויכריז על אהדתו כלפיה. גם כלפי צורת האהדה, אינה דומה הבעתה על ידי ת"ח ויר"ש לאהדה של פוחז/ת מן השוק. שזה לא יאפר פניו משום "ולא ילבש גבר שמלת אשה", ולא יתקע בחצוצרה שהרי הבית בחורבנו עומד, והס מלהזכיר כניסה לאיצדטי"ן שלהם שבחזקת "פאסט נישט" המעשה עומד.
מה יעשה? ילבש שחורים, כמעשהו שבכל יום, ותחתיהם יסתיר צעיפי אהבתו למדינת הגויים הפחות גרועה בגויותה, והיותר טובה בבריאות גופם של שחקניה, ואשר חכמת רגליהם רבה, וילך אל פאב שאין חלונתיו נצפים מן הרחוב, ושם יסיר שחוריו יקנה מעט בירה ויכנס לאוירה.
דא עקא שנותרה על שולחננו הסוגיא החשובה מכל, את מי יאהד, והוא בן תורה הנברא בצלם.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|