יוני היקר,
לא נעים לי לומר אבל אף פעם לא כיבדת את הגולשים.
כשאתה בעצמך הודעת על בחירות ונבחרו אנשים לניהול הפורום זילזלת ורמסת.
ואולי תאמר לי אתה, מה בדיוק עשית בפורום?
חשפת פעם איזה סקופ? כתבת על נושא מעניין? כתבת פעם הודעה אחת בלי שגיאת כתיב?
מה חשבת שתוכל לזלזל בכולם כל הזמן? שתוכל להמשיך לדרוך על אנשים ולעשות כטוב בעיניך?היה לך ביד פורום שלא עשית דבר כדי לקדם אותו (חוץ מלכתוב חג שמח לפני החגים). היו לך גולשים שתרמו רבות ובמקום לעשות את המינימום - לכבד, זילזלת. אמרו לך לזרוק את הטרולים, והשארת. אמרו לך לכבד את הבחירות הדמוקרטיות שאתה בעצמך ערכת, וציפצפת. אמרו לך להפסיק למחוק כל מה שזז בסגנון של פראבדה - והתעלמת, התנהגת כמו דיקטטור אבל אפי'' את המינימום שזה להיות פעיל בפורום לא נתת, ועכשיו, אחרי שאנשים תפסו שכל ועזבו, אתה בא להתבכיין ומתלונן על כך שלאלו ששנתיים תיחזקו לך את הפורום נמאס להיות פריירים?
הרי גם אתה יודע שבלי החשיפות של מרנן, ועם כל הצניעות גם התגובות שלי, של בן תיירה (שגם איתו הסתכסת בעבר וגם הוא פתח פורום ושכנעת אותו לחזור אחרי שהבטחת ולא קיימת...) הצלה, צורם, גיוואלעד, יוסי, הזכות לדעת, מרא נייעס, עובד מועצה ועוד רבים וטובים שעזבו בדיוק מאותם סיבות היה לך ולטרולים שלך (הסגנון זהה וטעויות הכתיב הם אותם טעויות) פורום של חמש הודעות, ואולי פחות... והראיה, מה שקורה כאן מאז שעזבנו.
אז חלאס, נמאס לנו לשמוע אותך מתבכיין, עזבנו - תכבד את זה, תכבד את מה שתרמנו עד היום, ולך לדרכך. הרי עשית פוזה של "ילד גדול", נראה אותך מסתדר בלי ההורים!!!
נ.ב. מעניין איך אפשר להגדיר את המכתבים המטרידים ששלחת לי אחרי שהתחלתי לכתוב בפורום החדש - מי שמדבר...