אז ככה. אני בחור ישיבה שיושב ולומד ואוהב ללמוד בעל שאיפות רוחניות ומידות טובות.סגנון הבנות שאני נפגש איתם הוא מסמינרים חרדים דיי טובים.
לאחרונה רכשתי רכב (דיי מרשים) ולא נוח לי לבוא איתו לפגישות לפחות לא לפגישה ראשונה כי זה נראה שחשוב לי מאוד הגשמיות דבר שהוא לא נכון. ברור לי שלא אוכל להחזיק את הרכב לאחר החתונה (מה שכרגע מתאפשר לי) כי זה הוצאה כספית גדולה יחסית. אשמח לשמוע את דעתכם. והאם הבחורה מסתכלת על זה לשלילה?
(נתינה הדדית מולידה אהבה אמיתית)
תוקן על ידי - אופטימי_1 - 30/06/2006 12:27:52
נשלח ב-2/7/2006 20:46
בס"ד
אני חושב שאני מבין אותך במובן מסויים...
אם אתה מתעקש לספר לה שהרכב הזה הוא שלך ולא של אביך אז אתה באמת
"בבעיונת קטנה"...
איך תפתור אותה?
פשוט .
אתה צריך לגרום לפגישה ליסוב על הנושא של האוטו.. איך? לשאל אותה אם יש להם אוטו? או לאחיה? או אם היא הייתה רוצה לעשות רישיון? ואז באיזו שהיא צורה זה יגיע לזה (אתה צריך לגרום לזה) והיא תשאל איך אה מחזיק את האוטו? מאיפה יש לך כסף?
ואתה תספר לה שלא חשוב לך הכסף והאוטו הוא רק בגלל שיש לך איזה אירגון וכו'..
בהצלחה.
נשלח ב-2/7/2006 15:34
אם כך איילת,אם באמת הוא רוצה סגנון של בחורה שלא רוצה בחור עם אוטו משום א',ב',ג'..... אז הפתרון לכך הוא די ברור..
לפעמים צריך לוותר על מנת להשיג משהו..
אבל אני עדיין רואה את זה בתור זווג לא מוצלח
נשלח ב-2/7/2006 15:19
את לא שמה לב שהוא רוצה בחורה שלא מעונינת בבחור שיש לו מכונית ולא משנה מאיזה סוג?????????? אבל מכייון שיש לו מכונית יש לו בכלל דילמה, הבנת?! לכן הוא צריך להסביר לה את עמדתו, או לצאת עם בחורה שלא מזיז לה ואז זה לא מה שהוא רוצה..
ואופטימי, לא אני בחרתי, אלא הוריי ואני אמסור להם שאתה אוהב....
נשלח ב-2/7/2006 15:16
עזר.. דבר שהוא לא סטנדרטי יש ענין להסביר. אפילו אם הבחורה בראש טוב זה מענין אותה.
נשלח ב-2/7/2006 15:13
למה הוא צריך להסביר לה? תקשיב לי,אם המציאות שיש לך אוטו,בין אם זה סוסיתא או בין אם זה אסטון מרטין .אתה לא חייב לה הסברים! אם לא יאה לה,אם לא יפה לה,אז לא.אל תתחתן איתה. אתה נפגש איתה למטרת חתונה.אם זה מה שגורם לה להוריד אותך מהפרק,אז בחיי שנפתרה לך בעיה עתידית בנוסף לכך שאתם כנראה לא אותו הראש.אה?
נשלח ב-2/7/2006 15:12
דרך אגב
איילת..
בחרת שם יפה. אחד מהשמות שאני אוהב. איילת. נעמה. שירה. אפרת. תהילה. וכנראה שיש עוד אחד שאני לא זוכר
נשלח ב-2/7/2006 14:56
אל תפטר מהרכב, ובמיוחד שאני מאמינה שישנן עו כמה נסיבות שבעטיין אתה מחזיק את רכבך המרשים, ובאמת תסביר לה, בטח כשהיא תשמע את כל התמונה הדברים יהיו ברורים יותר והיא תבין..
נשלח ב-2/7/2006 14:53
איילת..
הספקות שלך מעודדות להיפטר מהרכב.
אבל בגלל שאני בחור גדול יחסית אז זה פחות מפריע לי.
נשלח ב-2/7/2006 14:49
המסקנה שלי שבפגישה שאספר לה שהרכב שלי אספר גם איך קניתי אותו
נשלח ב-2/7/2006 14:49
אני מודה לך אופטימי.. אבל השאלות נותרו בעינן, אני לא אומרת שאוריד כשאשמע על בחור כזה, כי כל מקרה לגופו, אבל בכל אופן זה לא נשמע בחור ישיבה אמיתי רגיל...(או אולי רק לי???)
נשלח ב-2/7/2006 14:32
מוטי מוטי מוטי.... מה יהיה איתך?אה?? מתי תתבגר?
נשלח ב-2/7/2006 14:31
רכשת רכב- ויש לך ארגון שמחזיק לך אותו?
לא ברור: מה זה אומר אחזקה?
ואם אתה לא משתמש בו, מה טעם יש בו? ולמה אחרי חתונה הארגון לא יוכל להחזיק אותו?
אישית, הייתי תוהה- מנין לבחור שיושב ולומד סכום שמספיק לרכישת רכב? (אני מדברת על בחור רגיל, לא בן להורים עשירים במיוחד.)
אני תוהה גם, למה בחור שיושב ולומד בישיבה צריך רכב? בשביל פעם בכמה שבועות להגיח הביתה או לדייטים?
(אני לא אומרת שהייתי פוסלת מי שיש לו. אני רק מעלה תמיהות בנושא.)
תוקן על ידי - miss_tidy - 02/07/2006 14:34:07
נשלח ב-2/7/2006 14:20
שבוע טוב לכולם.
איילת.. אני מסדר לך את הנתונים.
אז ככה. א. אני בכלל לא מסתובב עם הרכב. (jbmuykyk) ב. הרכב לא חשוב לי. (מוטי2דוס) ג. יש איזה ארגון שמחזיק לי את הרכב. וזה דבר שלא אוכל לעשות אחרי החתונה. ד. אין קשר לרצינות. (איילת21)
ובואנ'ה,למה למען ה' נראה לך שהחוצניקיות הן שלב ששואף לשלמות??
במקרה המשפחה שלי חוצניקית,ואני מנסה להסתיר את זה כמה שיותר... כל הבנות שמגיעות כאן לסמינרים?יש להם תארים??הצחקתני... הן באות בשביל לעשות כיף לפני שהן הולכות לקולג' בגולה,ולבינתיים להשיג לעצמן בעל... החוצניקיות שיש להן תארים לא באות לכאן לארץ לסמינרים,אלא הן נשארות שם וישר הולכות לקולג' והן דבר שרחוק מההגדרה:צדיקות ואדוקות... תאמין לי,הייתי שם...