נכנסים אנשים ישנם שאלות אנו מתייעצים אחד עם השני לי ממש נחמד פה אני מקווה שגם לכם.
חשבתי לעצמי שצריך לפתח את הנושא מעבר לגבולות הפורום..
אנשים רוצים לקבל הדרכה (ואני מדבר על הורים) ובחורים ובחורות אנשים רוצים ייעוץ על מקומות לפגישות רוצים לדעת על תזמורות וישמחו מאוד אם יהיה להם קטע וידאו זמין ומהיר לצפיה , אנשים רוצים לדעת על צלמים ולראות חומר נגיש של הצלם אותו הם עומדים לבחור לחתונה . אנשים רוצים מידע על אולמות מחירים ואלי גם תמונות של האולם , אנשים רוצים להעדכן על המאורסים יום יום ועוד עוד...
בשביל זה בא האתר החדש שלנו.
לפני כחודש ניסתי לפתוח אתר פתחתי משהו קטן ע"י האתר של לימון ושמתי שמה כמה סקרים וכו'...
אך כמו ששמתי לב הנושא של ה"שידוכים" הוא נושא חשוב מעין כמוהו ולו מגיע אתר איכותי ורציני..
לקחתי לפרוייקט את אחד החברים שלי והוא עבד על העניין למעלה מחודש ישב כתב ובנה ...
האתר אמנם עדיין לא מוכן ב-100% אתם תיכנסו ותראו ישנם מלא קטגוריות ובעצם חשבתי אולי לפרסם את האתר ברגע שנסיים את הבניה...
ואז חשבתי לעצמי האם שותפי לפורום לא ישמחו להרגיש את עצם בניית האתר? להרגיש שותפים כי זה באמת מה שאתם ? ואז עניתי לעצמי ודאי וודאי ולכן אם תרצו תוכלו לעזור בבניה יש לכם רעיונות , עיצות , מחשבות , כיתבו פה באשכול או אלי לאישי...
חלק מהקטגוריות: מקומות מומלצים לפגישות או סיקורי ישיבות וכו'...
יהיה שם מאמרים יהיה חלק של הדרכה וכו'....
האשכול הזה הוא בעצם דיון בינינו על אופי האתר איך הוא יראה עיצות שלכם רעיונות אתם שותפים בבניה לגבי חומר מפורט שאנו צריכים ועידכונים לגבי המשך הבניה אתם תקבלו באשכול הזה ...
מחותך הרעיון נחמד אבל אני בדעה נחרצת אני נגד ואני אסביר למה כי ברגע שנותנים פרצה לדבר הזה שידוך להתחיל באינטרנט או היום או בעוד שנה זה לא חשוב הגבולות יסדקו לאט לאט לדוגמה יבוא אחד ויפרסם בשביל עצמו וכו' אני מציע ממש לא לעשות את זה אני רק הבאתי דוגמה אבל אני בטוח שיש עוד מאות רעיונות זה לא חייב שהגבול יפרץ מחר אבל יש חשש שהוא יפרץ ולכן אני נגד יש מסכימים..? אא"כ שימי רוצה להפוך לשדכן אבל לא ישירות דרך הנט
אילו אלוקים היה משליך משמים כל מה שבני אדם מבקשים, היו כולם מסתובבים עם ראשים שבורים.
נשלח ב-6/8/2006 16:29
ראיתי שנוסף עוד דף בנושא הומור- נחמד הישתדרגתם.
נשלח ב-2/8/2006 09:37
בס"ד
בשורה משמחת לכל חברי הפורום.
האתר החדש שלנו עבר לשרת חדש בלי פרסומותת קופצות ...
כרגע כשאתם לוחצים על הלינק הישן שלכם אם מופנים לשרת החדש אך הפרסומו עדיין קופצות, מה שיש לכם לעשות הוא, תראו למטה בדף הבית יש אופציה של "הוסף למועדפים" תלחצו על זה והמחשב ישמור לכם את הדף החדש. בפעם הבאה שתכנסו זה יהיה ללא פרסומות מעצבנות של טריפוד-השרת הישן.