בית פורומים אחרדים-אלעד

אברכים מט"ח ומעוף???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/7/2006 16:07 לינק ישיר 
אברכים מט"ח ומעוף???

לאחרונה שומעים לצערי הרב חדשות לבקרים על אברכים שבקושי רב מצליחים לגמור את החודש ובכל זאת משקיעים את כספם הדל על קרן הצבי דוגמת מט"ח ומעו"ף... אני מעלה את ענין זה לפורום מאחר וקרוב משפחתי איבד סכום של 18 אלף ש"ח בהשקעות הנ"ל. אני ביקשתי ממנו כמה פעמים לפני נפילתו שיחדל מזה אך הוא לא התיחס. ישנם הטוענים כי מדובר בתופעה ממכרת שדורשת גמילה לכל דבר. בתקופה האחרונה פירסמו כמה גמחי"ם גדולים בערים החרדיות שאנשים שהפסידו את כספם בדרך זו אל להם לפנות אליהם לקבל הלוואה כי הם לא יתנו בשום אופן.... האם אתם יודעים על מקרים נוספים שכאלו???

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2006 23:20 לינק ישיר 

זופ_ניק הרשה לי לחלוק עליך,
מה שפישמן איבד זה לא הכסף לאוכל שלו ולא של הילדים שלו. זה גם לא הכסכונות שלו ואולי אבל ממש אולי קצת לקח לו מהקצפת.
לעומת זה אברך שמאבד סכום 0.00001% מהסכום הנ"ל מאבד כסף שהוא לא יכול להרשות להפסיד. זה כל ההבדל.

אם אתה סוחר/מהמר עם כסף שאתה לא יכול להרשות לך להפסיד, אל תעשה זאת!

ד"א תאמין לי שפישמן ישן הרבה יותר טוב מאשר האברך הנ"ל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2006 10:02 לינק ישיר 

סלובוד_ניק... כ"כ הרבה שטויות בשורה אחת ? באמת כישרון יוצא דופן...   לא פתחתי אשכול זה להשביע את רעבוני לרכלנות. מטרתי שאפילו אם יהיה אדם אחד שיראה אשכול זה ובזכותו לא ישקיע את דל כספו על קרנות הצבאים הנ"ל אוכל לומר בשמחה ש...והיה זה שכרי מכל עמלי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2006 22:16 לינק ישיר 

18 אלף זה הגרעינים שפישמן קונה לשבת... מה זה חי אלף לעומת המליארד שקל טבין וטקילין

שפישמן איבד בחודש ומשהו במסגרת המסחר במט"ח

http://www.news-israel.net/news.asp?type=0&id=18957

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > אברכים מט"ח ומעוף???
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext