בית פורומים אחרדים-אלעד

כניראה זכינים ינהלו את זול למהדרין

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/7/2006 10:52 לינק ישיר 
כניראה זכינים ינהלו את זול למהדרין

עקב כישלון המו"מ עם רשת זול פה, והתנגדות בעלי הרשת לפתוח חנות מתחרה

לסניף בבארות יצחק, תעבור החנות לזכיינים חיצוניים, וכמו"כ מרבית העובדים ברשת באלעד

יפוטרו. 

יו"ר ועד עובדי שופרסל, אראלה סיסו, טוענת שהנהלת הרשת לא עידכנה אותה על הפיטורים המתוכננים. "אני מאוד מקווה שמדובר בעובדים המועסקים במסגרת חוזים אישיים ולא בהסכם הקיבוצי", אומרת סיסו. "ההנהלה טועה אם היא חושבת שהיא יכולה לפטר אפילו עובד אחד בלי לקבל את רשות הוועד. אין לי שום כוונה לאפשר פיטורים של אף עובד שהוא חבר בהסכם הקיבוצי. מבחינתי, זאת עילה לסכסוך עבודה".

בנוסף, נודע ל-ynet כי שופרסל תתחיל השבוע להעביר השבוע את 6 סניפי תת הרשת החרדית, זול מהדרין, לידי זכייינים חיצוניים. השבוע יעבור הסניף הראשון של זול מהדרין, בבית שמש, לידי זכיין. רשת זול מהדרין מעסיקה כ-200 עובדים, והתוכנית היא להפסיק את העסקתם עם העברת הסניפים לזכיינים.

סיסו איימה כי אם יפוטרו 200 עובדי מהדרין, היא תבקש מההסתדרות להכריז על סכסוך עבודה ברשת שופרסל כולה. לטענת סיסו, הגיעה עם ההנהלה להסכמות לפיהן כ-100 מעובדי מהדרין, המועסקים במסגרת הסכם קיבוצי, יעברו לעבוד בסניפים שונים של שופרסל. 100 עובדים חדשים שאינם חברים בהסכם הקיבוצי יפוטרו. 

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3273277,00.html

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2006 23:44 לינק ישיר 

המאפיה בסניף החדש תהיה טובה בהרבה...

אגב, הקונים ברחו כבר בחודש האחרון בעקבות העלאת המחירים, רשתות השיווק האחרות פורחות..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/7/2006 22:25 לינק ישיר 

חבל לפחות שישאירו את המאפיה של גידרון.

אחלה עוגות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2006 23:03 לינק ישיר 

ההוצאות הקבועות הגדולות ימשיכו להיות משולמות גם שהסניף סגור,
ולא נדבר על הקונים שיתרגלו לקנות במקום אחר, החלטה תמוה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/7/2006 22:15 לינק ישיר 

סניף "זול למהדרין" באלעד יסגר עד ליום שישי הבא, כרגע המדפים הולכים ומתרוקנים ואין כוונה לחדש את המלאי של כולם.

לאחר מכן הסניף יהיה סגור למשך כחודשיים עד להתארגנותו של הזכיין החדש.

"שׁוּבוּ בָנִים שׁוֹבָבִים נְאֻם ה''".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2006 19:34 לינק ישיר 

את הפרשנויות אני עושה על סמך מידע ולא מהכתבה.

ואני יודע שהמו"מ התפוצץ מספר פעמים.

ועובדה שזול פה כבר היה אמור להפתח מזמן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2006 18:59 לינק ישיר 

נייעס, למה אתה מכניס פרשנות לתוך כתבה.

עשית סלט שלם במסווה של כתבה ובלי כוונה.

הזכיין הפרטי היא רשת "זול פה" ששיכת לזכיין פרטי, עובדי שופרסל יפוטרו ו"זול פה" יקבלו את אותם עובדים או חדשים בתנאים חדשים.

בשבוע שעבר הגיעו עובדי "זול פה" לאלעד ומדדו את המקומות למקררים והחלו בתוכניות ההקמה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > כניראה זכינים ינהלו את זול למהדרין
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext