בית פורומים א חרדים ספרדים

אטיאס: "כולם אמרו לי 'אריאל תחליט"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/7/2006 11:36 לינק ישיר 
אטיאס: "כולם אמרו לי 'אריאל תחליט"

גלובס

אטיאס: התחרות חשובה אבל היא אמצעי ולא מטרה או ערך מקודש

שר התקשורת בכנס התקשורת השנתי של "גלובס": המשרד מתעסק בדברים קטנים והתקשורת מקדימה אותו - המשרד צריך להיות זה שמוביל

אמיר כידן 10/7/2006

שר התקשורת, אריאל אטיאס (ש"ס), פתח היום את כנס התקשורת של "גלובס" בתל-אביב, בנאום ראשון מאז כניסתו לתפקיד. אטיאס פתח ואמר, כי משרדו יקבע מדיניות של רפורמות לטווח ארוך כך שהחברות יוכלו להתכונן לעתיד בו תהיה בהירות רבה יותר מול הצרכנים.

"לפני חודשיים נכנסתי לתפקידי כשר התקשורת ואני בא אליו מעולם הקמעונאי. שוק התקשורת הוא קטר צמיחה מהחשובים במשק. אבל חשוב וצריך לקבוע כללי משחק מתאימים. יש תחרות קשה בשוק וצריך שיהיה גורם מסדיר".

"הצרכן פוגש את שירותי התקשורת כמעט בכל שלב ביום. ההוצאה לנפש על תקשורת היא מהגבוהות בסל. לכן, נדרשת זהירות ועל המשרד לפעול לקידום התחרות למען הצרכנים והחברות. חשוב לזכור, שגם אנשי עסקים השקיעו את מיטב כספם בתחום".

"הרפורמה בשוק התקשורת כוללת ברגולציה. היום משרד התקשורת מתעסק בעיקר בדברים קטנים והתקשורת מקדימה אותו. צריך להיווצר בשוק מצב שבו משרד התקשורת הוא שמוביל. דרך כוח האדם נפעל לקדם את עולם התקשורת. נקדים את הרגולציה ונתאים אותה לעולם, אולם לא כל דבר שטוב להם טוב בהכרח גם לנו. ניקח רק את מה שטוב לנו".

"התחרות היא רק האמצעי ולא המטרה. המטרה היא טכנולוגיה. צריך לתת אופק לחברות התקשורת בישראל".

אטיאס התייחס לרפורמות המתוכננות בטווח הקצר בשוק התקשורת ובראשן הרפורמה בניידות המספרים, שנדחה מספר פעמים בעבר בעקבות לחצים שהופעלו על משרד התקשורת מצד החברות. "בימים הקרובים נחליט לגבי השמת מדיניות נידות המספרים והתאים הקוליים", אמר אטיאס.

על התחרות בשוק התקשורת הנייחת אמר שר התקשורת, כי "בשוק הסלולר יש היום תחרות ומצב בו ארבע חברות מרוויחות. נפעל למצב דומה גם בשוק התקשורת הנייחת. בזמן הקרוב משרד התקשורת יפעל לאישור שימוש בטכנולוגיית VOB למפעילי תקשורת בישראל", אמר אטיאס.

"ישבתי עם מנכ"לים של חברות וכולם אמרו לי 'אריאל תחליט, תכניס בהירות למערכת' וזאת בכוונתי לעשות", סיכם אטיאס.

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > אטיאס: "כולם אמרו לי 'אריאל תחליט"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext