בית פורומים שידוכי חרדים

ירצו אותי או לא?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/7/2006 22:53 לינק ישיר 
ירצו אותי או לא?

היי לכולם!
אני יודעת שאתם לא פסיכולוגים ולא אנשי מקצוע
אבל תמיד עיצה או מקרה דומה יכול לעודד
הרי כולנו אחים...
אז ככה
אני בת 19 (כמו ששמתם לב... אם אתם יודעים לחשב)
יש לי אחות מעלי שנמצאת בשידוכים
בעז"ה אני הבאה בתור...
אני סגנון כזה של בחורה, שלא היו לה קשרים עם בחורים מהסיבה הידועה לכולם
אומנם אני לא "אדוקה" 100% בדת
הייתי קוראת לעצמי מודרנית לייט (אחלה הגדרה לא?!?)
מבחינה חיצונית אני נראית בכלל לא רע
ואני לא אומרת את זה כשבח עצמי ותיכף גם תבינו למה
בקשר למראה שלי יש לי בטחון עצמי בגובה של דשא אם לא פחות..
אני בחורה מלאה - לא שמנה גם לא קרובה להיות כזאת
אני מטפחת את עצמי, מתלבשת יפה וכו'
כן מתחילים איתי ברחוב
אני מקבלת מחמאות על מראה יפה מחברות ממשפחה וכו'
אבל תמיד תמיד תמיד כשאני מגיעה למחשבות על השידוכים
אני בטוחה במיליון אחוז שאף אחד לא ירצה אותי כי אני מכוערת ושמנה
וזה מעצבן!
כי אני שונאת להיות עם בטחון עצמי נמוך
כי בד"כ יש לי בטחון עצמי נורמלי

אני מדברת עם כולם צוחקת נהנית וכו'
לא מתביישת מאנשים

והג'וק הקרצייתי הזה כל הזמן מזמזם לי במוח שבגלל איך שאני נראית או שלא ירצו אותי או
 שאני הולכת להתחתן עם "צולע פוזל וטיפש" כמו בכל אדגות ההפחדה החרדיות
אוווווף
מה עושים?
מישהו/י נתקל/ה במצב דומה?
אשמח לתגובותיכם
תודה!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2010 15:56 לינק ישיר 

בס"ד

נותנים מכה קטנה עם אצבע צרידה לזמזום והוא עף.

הבעיה שלך היא באמת (לפחות ע"פ מה שכתבת) בעיה פסיכולוגית. לא של תרופות ומשוגעים אלא באמת בעיה נפשית של חוסר ביטחון עצמי.

אני כשלצמי מולם לא הבנתי איך יכול להיות לאנשים חוסר ביטחון עצמי. לא מהתנשאות או משו. אבל משהו ששמתי לב בשיחה ם אנשים כאלו שרובם לא עבדו או התעסקו במשהו שרואים בו תוצאות מעשה ידיהם.

ז"א, אם אני מוקדן בבזק למרות שאני מדבר עם לקוחות והם נהנים מהשיחה עימי. למרות שהלקוחות מתקשרים למנהל ומשאירים הודעה כמה המוקדן נחמד עדיין אין פה טביעת ידיים מובהקת שלי בדבר.

ביטחון עצמי נובע מכך שאני מאמין בעצמי. מה זה אומר? שאני מאמין שאני יכול לחלום לרצות לתכנן ובסוף לעשות וזה ייצא מצויין. זה יצליח. אנשים יהנו מזה. ואפילו ירצו לשלם על זה.

אם מגיעים למצב כזה? הרי חלקנהו לא יכולים לבחור את העבודה בה הם יעסקו. צריך לחשוב. הפורום לא מיועד לכך. אבל לפחות לפי דעתי זה הכיון.

בהצלחה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/10/2010 22:09 לינק ישיר 

חבר'ה,WAKE UP! השנה היא 2010!!!

בחשבון קל-אם האשכול נפתח לפני שלוש שנים וקיוטי לא משתתפת בו-יש מצב שקיוטי כבר נשואה?!!?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/9/2010 14:11 לינק ישיר 

קיוטי אני חושבת שהשאלה רלוונטית לא רק לגבי מראה אלא על כל דבר. אולי לא ירצו מישהי בגלל שהיא יתומה? בגלל שההורים שלה גרושים? בגלל שאחים שלה חוזרים בשאלה? בגלל שהיא עצמה חזרה בתשובה?

כלומר זה בכלל לא רלוונטי אם אני באמת יפה או מכוערת כי גם אם אני מכוערת או נמוכה או ההורים גרושים או אין כסף- זה פשוט חלק מהנתונים שלנו.לתזכורת, לא אנחנו בחרנו בהם..  חלק בלתי נפרד מהעיסקת חבילה. כמו שה' נתן לנו תכונות ונתונים חיוביים כך גם פחות חיוביים. וכל עוד מדובר בדברים חיצוניים שלא תלויים בנו ולא במידות או אופי 
אז המצב טוב.
צריך להזהר לא לקחת אישי את התשובות בפגישות. אם לא מצאתי חן בעיני בחור זה לא אומר עלי כלווווום מעבר לעובדה שאיננו מתאימים אחד לשני. וכשיגיע המיועד לי הוא לא יראה בי כלום מעבר לתכונות הטובות שבי.
וכבר ראיתי בחורות שהפכו להיות יפות בעיני החתן שלהן (בלבד..)
בינתיים אני רואה את השמנות והבלי כסף וכו' נשואות באושר וה"מושלמות" עדיין בהמתנה...
בהצלחה!)  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2010 13:24 לינק ישיר 

barbrav כתב:
תראי, בואי נדרג מראה מ-1 עד 10. 1 זה דוחה מאד, 10 זה מושך מאד, ו 5-6 לא דוחה ולא מושך. בחור שיוצא עם בחורה והיא בעלת מידות נפלאות, חכמה, תומכת, מקשיבה וכדומה, אז אם הוא חושב שהיא נראית 5-6 או אפילו 4, הוא לא יוריד, כי יש כל כך הרבה דברים טובים. אבל אם היא נראית 1 הוא כן יוריד, כי היא דוחה אותו לגמרי. ומכיון שקיוטי מעידה על עצמה שהיא אפילו יפה, אני לא חושב שיש לה הרבה מה לדאוג אם כל השאר בסדר.

את האמת ניתן ליאמר, שאין כמעט בחורה שנראית 1 בעיני כולם. זאת אומרת אפילו בחורה שלא נראית ממש הכי טובה, תמיד יש הבחור שהיא תמצא חן בעיניו, ובתנאי שיש דברים אחרים חיוביים גם.

עבר התאריך אבל אני עדיין אוהב את הפסיכולוגיה בשקל הזאת...

אז מה יש לך להציע ?
תחליף לפסיכולגיה בשקל הזאת....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2010 03:00 לינק ישיר 

מעפיל כתב:
תראי, בואי נדרג מראה מ-1 עד 10. 1 זה דוחה מאד, 10 זה מושך מאד, ו 5-6 לא דוחה ולא מושך. בחור שיוצא עם בחורה והיא בעלת מידות נפלאות, חכמה, תומכת, מקשיבה וכדומה, אז אם הוא חושב שהיא נראית 5-6 או אפילו 4, הוא לא יוריד, כי יש כל כך הרבה דברים טובים. אבל אם היא נראית 1 הוא כן יוריד, כי היא דוחה אותו לגמרי. ומכיון שקיוטי מעידה על עצמה שהיא אפילו יפה, אני לא חושב שיש לה הרבה מה לדאוג אם כל השאר בסדר.

את האמת ניתן ליאמר, שאין כמעט בחורה שנראית 1 בעיני כולם. זאת אומרת אפילו בחורה שלא נראית ממש הכי טובה, תמיד יש הבחור שהיא תמצא חן בעיניו, ובתנאי שיש דברים אחרים חיוביים גם.

עבר התאריך אבל אני עדיין אוהב את הפסיכולוגיה בשקל הזאת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2010 11:43 לינק ישיר 

סינטזה כתב:
חברים

נראה לי שאיחרתם את המועד

נשלח ב-12/7/2006 22:53

בס"ד
אבל כמוה יש עוד מלא שמרגישות כך..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/9/2010 00:12 לינק ישיר 

אם כי נושא הדיון חשוב מאד, ונידון ונלעס ונטחן

ועוד היד נטויה............

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2010 22:33 לינק ישיר 

חברים

נראה לי שאיחרתם את המועד

נשלח ב-12/7/2006 22:53

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/9/2010 20:59 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2010 14:31 לינק ישיר 

מעפיל כתב:
קיוטי, אין לך משהו אחר להציע לבחור מעבר למראה? מה עם תמיכה, חכמה, בינה, הקשבה, כשרון לנהל בית... או שאת חושבת שבחורים רק מתעניינים במראה?

אממממ לא רק, אבל אם המראה לא נראה להם הם יורידו..... לא??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/9/2010 01:50 לינק ישיר 

קיוטי, אין לך משהו אחר להציע לבחור מעבר למראה? מה עם תמיכה, חכמה, בינה, הקשבה, כשרון לנהל בית... או שאת חושבת שבחורים רק מתעניינים במראה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2010 10:00 לינק ישיר 

חמודים  אתם

(סתם רציתי לבדוק אם אני מצליחה להגיב.. כי בסמול טוק אני לא מצליחה)

וקיוטי בקשר להודעה הראשית, אני מזדהה.. אבל יש לי דיי ביטחון שירצו אותי.. ואם לא אשאר לבד! כי לעולם לא אנשא (בלי נדר) למישו שלא ארצה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2010 02:01 לינק ישיר 

זה מאוד מענין,
הרבה בני אדם די בטוחים שהם לא נראים טוב הגם שהם כן נראים טוב,
אז ככה שאין מה לדאוג אצל הרבה זה ככה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2007 22:22 לינק ישיר 

טליתכלת
את צודקת במאה אחוז...
תודה על העידוד..!
ככה זה בגיל הזה כל יום נתפסת קפריזה אחרת כמה ימים היא נעלמת ולא מבינים למה היא בכלל הגיעה!!
אבגד.. חח.. אל תזלזל בו הוא למד סטטיסטיקה
הוא גם ניסח את תוצאות המחקר שלו בצורה ברורה
ודוסי... אני ממש אבל ממש לא שמנה

נ.ב סליחה על ההצתה המאוחרת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2007 23:38 לינק ישיר 

נתקלתי בשאלה "ירצו אותי?".. ולא בגלל חוסר ביטחון חלילה...(=
לא בגלל תכונות אופי וברור שלא בגלל היופי(=
אלא, בגלל הסטיגמות שיש בציבור שלנו.. שאם המשכתי בלימודי מקצוע ולא הלכתי לאוניברסת ההוראה (בית יעקב) אז אני נחשבת לטובה פחות?! לאיכותית פחות?! אזרתי אומץ שעשיתי את הצעד הזה.. הרבה קראו לי נועזת...
אבל אני מקווה (ומאמינה!!!) שהמיועד לי ירצה אותי וישכיל להבין את הצעד החכם שעשיתי!!!
אז אחות יקרה.
אם את מרגישה טוב עם עצמך אין סיבה ששום יצור על פני האדמה הזאת יצליח לגרום לך להרגיש אחרת כלפיי עצמך... אין שום אדם ששווה את ערעור הבטחון העצמי שלך!!!!!!!1

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > ירצו אותי או לא?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext