|
|
| נשלח ב-16/7/2006 12:45 |
|
| |
מדוע איראן מממנת את החיזבלה?
לפי דעתי שכבר פורסמה כאן בעבר,
לאף גוף משמעותי בעולם אין משהו אמיתי נגד ישראל.
אף אחד לא רוצה להיכנס למלחמה איתנו כי יש להם רק מה להפסיד.
היחידים שיש להם צורך פנימי אמיתי להתעסק איתנו הם כמה משפחות בודדות מהשטחים שאין להם כוח אמיתי ועוד כמה מחבלי חיזבלה שגם הם קטנים עלינו מאד כיתושים מול מדינה עם צבא אמיתי [ למרות שכשהצבא לא מתפקד אז העקיצות פוגעות]
והנה אנו רואים שיש מימון של איראן שמזרימה כספים לארגוני הטרור על מנת שיהיה להם עם מה לתקוף.
למה הם עושים את זה?
לדעתי זה הוא עוד תרגיל פוליטי שתפקידו הוא הסתת דעת הקהל העולמית.
האיראנים היום עומדים בראש דעת הקהל בנוגע לנשקם האטומי, והם מעוניינים להסית את דעת הקהל אל מקום אחר.
אין לנו עסק אמיתי עם איראן. יש לנו עסק עם חבורה קטנה של טרוריסטים שפשוט מקבלת קצת מימון ותמיכה.
לאף מדינה אין אינטרס אמיתי להיכנס למלחמה. יש להם רק מה להפסיד.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2006 12:37 |
|
| |
שלום עליכם דוד הדתי.
התוכל להיכנס איתנו טיפטיפה יותר פנימה ולהשתתף גם בנושאו המרכזי של האשכול?
נושאו המרכזי של האשכול איננו "האם איראן מממנת את הכיזבלה?"
נושאו הוא "מדוע מממנת איראן את הכיזבלה?"
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2006 10:34 |
|
| |
צריכים עוד הוכחות...?
בתדרוך שערך ראש אמ"ן הוצג טיל כתף שנתפס אצל מחבלי החיזבאללה ועליו חותמת של התעשיה הצבאית האירנית
לם: אנה ברוש - דובר צה"ל
גם אני מארח אנשים מהצפון..!!!
אין לנו ארץ אחרת...!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2006 23:53 |
|
| |
טוב יש לי ה-מ-ו-ן דברים לומר על מה שנאמר פה...
דבר ראשון: אסור לזלזל בחיזבאללה ואירגוני טרור אחרים ... כי אפילו אם עכשיו הם בסה"כ עשב שוטה בין האוכלוסיה שלהם שרוצה להשמיד אותנו- עשב שוטה שלא מטופל יכול להוריד עץ!
דבר שני-זה שאתה(אזרחי -זה עם העין ^^) חושב ששום גוף/ארגון משמעותי אין לו משהו נגד ישראל אתה טועה..ובגדול..
תראה חדשות , או סתם תלך ברחוב או מצדי תשאל אותם בעצמך - תשאל ילד ערבי (ולא משנה אם זה בשטחים או בכל מקום אחר בעולם)אם הוא שונא את היהודים/ציונים/ישראלים או איך שהם מגדירים אותנו ותראה ושתענה בחיוב.
השנאה שלהם כלפינו כל כך חזקה וכל כך משורשת שכבר לא נוכל לשנות זאת. עוד הוכחה לכך היא שהם מעדיפים לבזבז כסף על לחמש עצמם במקום לבנות בתי ספר /חולים/חרושת הם מעדיפים לפגוע בנו מאשר לעזור לעצמם.
דבר שלישי: אם הלבנונים היו באמת נגד חיזבאללה ובאמת בעד שלום הם היו יוצאים לרחובות ואומרים "עד כאן! לא עוד!" הם היו מפסיקים את כל השטויות והשליטה של חיזבאללה בהרף עין! ככה בווום!! ואין חיזבאללה! בלי שפיכות דמים ! בלי מלחמה! ככה יכולים לעשות כל אלו שיש להם ארגוני טרור והם מרגישים שהם "בני ערובה בידיהם"--באמת הם לא! באמת הם תומכים ואוהבים את ארגוני הטרור האלו בקצת פחות מידה משהם שונאים אותנו!
דבר רביעי: אני מפציר בכם כל אלו שאומרים :"דברי הרבי" וכיו"ב כי די נמאס... אלוקים הוא מופשט... הרבי לא בא להגיד את דברו וגם לא אמור לעשות כן... זה כל היופי ביהדות שזה מופשט! אז די להרוס לי את הדת ודי עם השטויות האלו של צדיקים/מקובלים/אדמורים ובטיחים! כי זה ממש אבל ממש לא במקום...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2006 09:20 |
|
| |
כאחל, ברוך הבא לישיבת הגולשים!!!!
את הודעתך מחקתי ואשלח אותה אל תיבתך האישית [ בכדי שלא תאבד]
תוכל לפתוח אשכול חדש ולכתוב שם את דברייך.
הם פשוט לא מתאימים לאשכול הזה
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2006 02:32 |
|
| |
כאחל היקר:
דבריך ראויים להיכתב באשכול חדש אם תרצה. הם יותר מתאימים לפתיחת נושא חדש, מאשר כאן. תודה רבה וברוך הבא.
אזרחי.
תוקן על ידי - אזרחי - 20/07/2006 9:29:42
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2006 19:04 |
|
| |
אני נורא סקרנית לדעת מה הוא אומר לגבי ההווה ולגבי העתיד הקרוב .
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2006 23:46 |
|
| |
לאה שלום. הרבי מסביר שאסון גדול ענק ולדורות הבאנו על עצמנו עם המהלך שנקרא "שלום עם מצריים". בספר "קראתי ואין עונה" אפשר ללמוד הן על המצב המדיני ששרר בישראל ובמצריים והן על המצב הכלכלי והפוליטי והכל בהסבר של הרבי מלובביץ'.ניתוח מדהים בעמקותו שלא כאן המקום להסבר עמוק וארוך כזה.זה ניתוח מעניין ואמיתי והכל בשפה ברורה ופשוטה שהרבי אמר "אני מדבר כך שגוי יכול להבין".הכל בהגיון ושכל ישר. את צודקת 100% בשורה הראשונה שכתבת.והרבי ממשיל את מצב ה"חיפוף" לרופא שעוזב את החולה באמצע ניתוח.כך צה"ל(שלא באשמתו-זה הדרג המדיני)עוזב באמצע העבודה ולא מסיים ולכן זה חוזר בבום מאוחר יותר.ומדהים שכתבת שחבל על ההרוגים והקורבנות משני הצדדים כי גם הרבי מביא את זה שאי סיום הפעולה מוביל להרוגים משני הצדדים. בקשר לחטיפות הרבי מסביר שהיות ואנחנו מחזיקים אסירים מחבלים זה מה שגורם לחטיפות.הרבי אומר חד וחלק "להרוג את המחבלים"לא לתת להם עונש של מאסר כי זה מה שמוביל לחטיפות ומו"מ וכו'. אם הרבי שהוא מהות החסד והרחמים בעולם אומר להרוג אותם אז זה מה שצריך וחובה לעשות עפ"י תורתנו תורת חייים. שימרי על עצמך שם בצפון,ותזכרי שגם הדרום לא בטוח כ"כ בימים אלה וגם המרכז על הכוונת.כך שכולנו בסירה אחת. רצוי שיהיה לך ספר חת"ת לשמירה ובדיקת מזוזות תועיל גם כן.השם ישמור את כולנו. כדאי גם מידי פעם במהלך היום לתת קצת מטבעות לצדקה-"צדקה תציל ממוות." בתקווה שהפעם נפעל כראוי ועד הסוף.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2006 22:29 |
|
| |
הלחימה הזאת צריכה להתבצע עד הסוף, די לחפף זה בא בבום מאוחר יותר, אין לנו ברירה, אחרת כל הזמן יהיו חטיפות. אני בטוחה שהרוב בדעה שצריך להילחם ביד חזקה ועד הסוף, אני בין אלה שבצפון, סובלת מפחדת ויודעת שזאת התרומה הצנועה שלי. לא הבנתי מה זה "השלום עם מצרים" הטבח מנחם בגין, איזו אשמה יש? שכל פעם צץ אירגון אחר, משליט כוח ושיטות חדשות, מה אז היה כח לכל האירגונים שקיימים היום.... עם כל הכאב של הרוגים חפים מפשע (גם מהצד שלהם) אין ברירה צריך לנקות את השטח. וגם זה לתקופה מסויימת....לצערי.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2006 19:23 |
|
| |
עכשיו נשמע יותר טוב,אזרחי. 6 שנים "עצמנו עין" - זו אחת הדרכים שהרבי מסביר שהתקשורת משקרת לאזרחים.כולם חושבים שהבריחחחחחחחחחחחחחחה מלבנון בהנהגת ברק הביאה "שקט" .זה שקר גס.מה שהביא את השקט זה שני המבצעים שהיו בזמנו של רבין (המתהפך בקברו עכשיו)ושל נתניהו. המבצעים היו בסביבות 1999 למי שזוכר את "דין וחשבון " ומבצע "מגע אש". לקח להם להיבנות - לנגד ענינו,ללא מפריע וללא מתריע - כ 6 שנים.כי במבצעים האלה חיסלנו הרבה מכוחם. נכון ביותר לומר שידי צה"ל כבולות בגלל שהזרג המדיני מתעסק בפוליטיקה זולה. הרבי מסביר שאסור לפוליטיקאים להתערב בשיקולי הביטחון - זה חייבים אנשי ביטחון לעשות. הכי טיפשי לתת ללבנון לטפל בהם.זה כמו לתת לחתול לשמור על החלב. אני מסכימה שזו לא מלחמה ושהמיזבלללללה זה לא פונקציה בשבילנו. הרבי מסביר שכל העניין מתחיל( וגם נגמר)מחוסר "גאון יעקב". אין לנו אמונה שהארץ שלנו,כל הזמן אנחנו עסוקים בלהתנצל בפניי העולם,מנסים להיות "מוסריים" יותר מהתורה הקדושה,בקיצור יש עוד כאלה שיש להם את החוצפה והתעוזה והאייקיו הגבוהה ביותר שקיים לצאת לרחובות ולהפגין ממש בימים אלה נגד פעולות צה"ל. פעם היו ימים שהיכולת שלנו הייתה מועטת הרבה יותר אך האמונה והכבוד היו חזקים מהכל. היום אנחנו במצב של יכולות אדירות אך החוסר אמונה והכבוד(הגאווה היהודית) פשוט מחזקים את הגרועים שבאוייבינו. הרי לא נישכח שלגויי אין כללל וכלל בחירה והוא כגרזן ביד החוצב.מה לנו כי נלין עליו. כואב הלב על כל נפגע מצה"ל ומהעורף.החלמה מהירה לפצועים.ולמשפחות שאיבדו את יקיריהם...התנחמו מהשמיים. לא אתפלא אם מחר יציעו ל"להתנתק " מצפון הארץ... הרבי מסביר שכל מה שאנחנו אוכלים עכשיו בישלנו כבר אחרי מלחמת ששת הימים . שם הדייסה:"שלום עם מצריים" הטבח הראשי:"מנחם בגין". בתאבון...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2006 14:33 |
|
| |
לא. העובדה שבערך 6 שנים עצמנו עין מכל הנעשה שם - עובדה שנתנה חופש ביטוי עצמי לחיזבלה
והעובדה שידי החיילים שלנו כבולות וידי החיילים החיזבלטים חופשיות
גרמו לכך שנהיה פגיעים.
אבל לא גרמו לאירגון הקטנטן הזה, להיות גוף בקנה מידה כזה, שהתמודדות איתו תחשב למלחמה.
אינני חושב שיש טעם ברדיפה אחריהם על מנת להשמיד את האירגון כליל, ואולי זה גם לא הכי חכם לסמוך על הלבנונים שיתפסו פיקוד וינקו את שטחם מהחיזבלה [ דבר שלבנון יכולה לעשות אם תרצה]
אבל לגרש אותם בעצמנו מהאיזור ולהחזיר את הביטחון למקומו, זו משימה קלה מאד למדינת ישראל ואין אני קורא עליה [על המשימה הזו] את השם מלחמה.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2006 13:41 |
|
| |
אתה לא קורה למצב הזה מלחמה?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2006 12:53 |
|
| |
למעשה, לא נדרשת פעולה צבאית אדירת מימדים [בקנה מידה של מלחמה] מצד ישראל על מנת לנטרל את האירגון הקטן הזה של החיזבלה.
מאמץ קטן של תקיפה מסיבית והשלטת סדר חדש בצפון הוא לא פעולה קשה בשביל ישראל, אבל הוא כן פעולה שתחזיר את הביטחון למקומו האמיתי.
אין כאן שום מלחמה וגם לא צורך במלחמה.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|