| נשלח ב-19/7/2006 23:53 |
|
| |
האדמו'ר ממונקאטש בלווית חסידיו לאומן
בשבוע הבא צפוי האדמו'ר בלווית חסידיו לפקוד את קבר רבינו באומן
לידיעת הפצועים להתכונן לפשיטת יד...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2006 00:04 |
|
| |
סמוך על יגלניק שישלח את פצועיו בציון, לנג'ז למתפללים בעיצומו של תפילה ממעמקי לב, עד שישלמו להם דמי לא יחרץ,כדי לממן את האבסת הפצועים הצוענים החוליגנים עלובי הנפש, מחוסרי מטרה וכיוון, נשמות עשוקות ועושקות, חילול שם רבינו במיטבו, שישו נא חברינו שגידלתם פרי ביאושים, "פצועי הנחל ".
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2006 00:12 |
|
| |
חכם נראה לי שאתה יודע בדיוק מי גידלם ורוממם, ולאיזה מטרה.
וכשנגמרה המטרה זרקו את הנייר טואלט המשומש, שיביישו ויחללו ולכלכו את שם רבינו, רח"ל, ושכל מי שמגיע לאומן יצא עם הרגשה בטעם של זהו זה פעם האחרונה שלי... , במקום שיצאו עם טעם של עוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2006 00:36 |
|
| |
אתה מתכוין לחכם או לספטמבר?
טוב יעשו מרכז ברסלב אם יצליחו למגר את התופעה המבישה הזו , ולואי ונגיע לראש השנה הזה בראש שקט שכבר הפסקנו לדאוג מהגויים והתחלנו לדאוג מאחינו . איזה מצב נורא
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2006 13:48 |
|
| |
ועל זה הסבתה אומרת: גאט זאל אויסהיטן פון א יידישע פויל און פון גויישע הענט...
בלשון אשכנז דהיום: השם ישמור אותנו מקול יעקב ומידי עשיו... מליפול בפה יהודי ומידי גויים...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2006 16:57 |
|
| |
ברוך הבא
חברה סתם הערה לא כל אשכול שנפתח חייבים לדחוף שם את המילה "פצועים" אני חושב שאנחנו יותר מידיי מפרגנים להם פטיש מה זה משנה מי מהם העיקר ששניהם חכמים
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2006 09:35 |
|
| |
שיקהלויץ-
בנתיים לא ראינו פה התחלה של פירגון ואם יש חיות רעות באומן או במקום אחר של קברי צדיקים צריך לא לשתוק וצריך להתריע ולזעוק ולפעול בכל האמצעים נגדם.
אדרבא,מרכז ברסלב-בזאת תיבחנו,אם תצליחו למגר את התופעה הרעה הזו מעל מחננו אם לאו.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2006 18:57 |
|
| |
שמעתי כי נחמן שטרינגר פעל כי האדמו''ר יבוא אלא שלבסוף הכבוד כנראה לא נתן לו לאשר זאת ע''פ ששמעתי כנראה שהאדמו''ר לא יבוא בסוף לאומן... דפק את אורסוויט
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2006 23:36 |
|
| |
יבוא או לא יבוא? מנוחת שוכני העפר וודאי מוטרדת מאד מהשאלה הזאת!
כבוד האדמו"ר אולי בכל זאת? כשהרב וויס ז"ל הגיע לשמחת בית השואבה לברסלב ,הפטיר ר' לוי יצחק ז"ל (לאחד שלא הפסיק לצהול על הכבוד הגדול שנפל בחלקנו שהוא כיבד אותנו בביקור) שאם יש כאן כבוד זה וודאי שייך לרב וויס שזכה להוקיר את רבנו והחסידות.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2006 04:04 |
|
| |
תכל'ס מסעם הסתיים ללא פגע אז מדוע לסבן על ריק?!...
|
|
|
|
|