בית פורומים אחרדים-אלעד

נעילת ביהמ"ד בפני מתפללים???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/7/2006 09:56 לינק ישיר 

צפלין ידידי. לצערי אינני מסכים בכלל איתך ואנמק מדוע. ראשית בוא ונעמיד דברים על דיוקם. זוהי עלילה טפילה לנסות לשייך את נעילת הדלת לצבע עור מסוים. ממש ממש לא נכון . בהמ"ד הספציפי הזה ידוע בכל העיר בקבלתו של כל מתפלל בסבר פנים יפות ובכבוד רב, וללא שום הבדל בין חוג ובוודאי שלא מבדיל בין ספרדים לאשכנזים, אצלינו כולם יהודים נקודה... גם היום הגבאי מחייך לכולם ואוהב אותם. כל מטרתו היתה לזעזע את אותם האנשים שבאים לבהמ"ד בשבת בבוקר שותים קפה וטליתם מקופלת תחת בית שחים עד קריאת התורה.ואז הם נכנסים ומתישבים ומעבירים את חוויותיהם ממשך השבוע בקול רם ללא שום התחשבות בקהל.וכשהגבאי מעיר להם הם צוחקים לו בפנים, הנני רוצה להבהיר לאותם אנשים שאחרי בירור מעמיק שעשיתי התברר לי שמאחורי הגבאי עומדים כמעט כל המתפללים ותומכים בצעד שעשה. ובטוחני במאת האחוזים שכל גבאי בכל מקום שיהיה היה נוהג בדיוק כך. לא נכון ולא הוגן לטעון שהדבר נעשה מטעמי אפליה .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2006 21:55 לינק ישיר 

ללא חשבון אני רוצה לומר לך שאני ראיתי בעינים שלי כמה פעמים וכל פעם זה עיצבן אותי בצורה איומה ביותר איך שאדם שלא לבוש בצורה של הגבאי (דהינו שטרימל וקפטה) הוא פשוט מזיז אותם ממקום למקום בטענה כי המקום שמור למתפלל אחר ולא משנה שלאחר כמה דקות ישב שם אדם אחר שלא מטעים ללבוש שלו אבל הוא תמיד נטפל לאנשים החדשים הללו.

כמה פעמים ביקשו מהגבאי תעשה משהו תוסיף תקרא לסעודה במוצאי פסח (למשל) סעודת משיח מה פתאום שלטון יחיד.

וכך הטאוברים עשו תמיד הם היו שלטון יחיד כך היה בזמן שהתפללו אצל הרב ואזנר תמיד דרשו לעצמם הכל.

ויותר מזה בעיני ראיתי אין צדיק בארץ אבל כשהוא מדבר ומישהו אומר לו אז הוא לא מתיחס.

אבל תאמין לי הדבר היחיד שהיה כיף מכל הסיפור הזה לראות את טאובר האבא וכן את בנו קופץ יחד איתנו על הגדר בכדי לצאת מהמתחם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2006 22:13 לינק ישיר 

"ללא חשבון" אני לא מעונין להכנס לויכוח בפורום, אבל אתה יודע ושמעת יחד איתי את אחד מהמקרים מפי .ל., שאותו ואת ד.א הוא הכניס ואת החברה' האחרים הוא לא הכניס, אתה יכול להסביר לי את זה בצורה שונה מאשר סלקציה בין צבע עור וכדו'????????????????? (אני לא מבין איך אתה בכלל מנסה להיתמם, כאילו שלא היית שם!!! )

"הנה ימים באים נאום ה''"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2006 00:33 לינק ישיר 

תפסיקו לריב חסר בתי כנסת בעיר....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > נעילת ביהמ"ד בפני מתפללים???
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext