| נשלח ב-25/7/2006 14:54 |
|
| |
***חשיפה: ראש המועצה עוזר לויז'ניץ לעבור על החוק***
דיירי רח' שמעון בן שטח אשר פונה לכייון האמפי פארק, כשקנו את דירותיהם בדקו את תוכניות המועצה לשטח הריק שמאחורי בתיהם, וע"פ התוכניות אמור היה לקום מעון יום בן קומה אחת במרחק של כמה עשרות מטרים מהבניין. מה שקרה בסופו של דבר חסידי ויז'ניץ בחסותו של חבר המועצה ומחזיק תיק ההנדסה הר' חיים מאיר כץ החליטו שהם מקימים שם מקווה, אך השכנים שהופתעו מן הריח שעומד לקום מתחת לאפם התנגדו לחלוטין, לאחר פניות של וועד השכונה לראש המועצה, ענה ראש המועצה בע"פ ובכתב כי הוא אחראי שהשכנים לא ינזקו בכי הוא זה, ובסה"כ מדובר בקראוון קטן (מה שבאמת הביאו למקום בהתחלה), אך עם הזמן מגיע כמובן גם התיאבון, והנה לפתע לפני כמה שבועות החלו חסידי ויז'ניץ לבנות מקווה כבנין רגיל לחלוטין, (יש לציין שע"פ החוק זו עבירה חמורה על החוק שמגובה ע"י המועצה), מכיוון שכך ראו התושבים שאין פשוט עם מי לדבר וראש המעוצה לועג להם ולא אכפת לו מאיכות חייהם וממה שהובטח להם כששמו את הונם וכספם על הדירות, החליטו לעשות מעשה, וועד התושבים החתים את כל תושבי השכונה הנ"ל ופנה במכתבים לממונה על המחוז, למבקר המדינה ועוד עותקים למשרדים שונים שאין כעת ביכולתינו לפרט, בצירוף תכניות השטח הנ"ל של המועצה ומשרד השיכון, מכתב תשובה מידי המועצה על השטח הנ"ל שיהיה שם אך ורק קראוון ולא מבנה מה שבסופו של דבר קרה הפוך ובאירו של ראש המועצה וחתימתו שיו"ר וועדת תכנון ובניה, מכתב ההתנגדות של כל חברי השכונה, עם תלונה על מסמך מזוייף שהציגו ויז'ניץ, בשביל חיפוי העבירה על החוק למחלקת ההנדסה בעיר, ובו הם זייפו חתימות של השכנים בבנינים הסמוכים.
אנו מחכים להתפתחויות חדשות בכדי לעדכן.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2006 00:15 |
|
| |
מלאך רע
כנראה ידעת איפה לכתוב את השטויות שלך
כי בפורומים יותר מכובדים לא רק שהשטויות שלך היו נמחקים
אלא שגם אתה היית נחסם
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2006 23:19 |
|
| |
רוצה_לעזור, אני מצטרף למחאה שלך. מלאך טוב?????
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2006 22:00 |
|
| |
אתה מגעיל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2006 09:43 |
|
| |
אני גר לא רחוק ממקווה נשים.
אפילו זה מרעיש (חשבתם פעם על כמות המכוניות שנוסעות סביב מקווה נשים ב-11:30 בלילה בקיץ?), קצת מסריח, והרבה בלגן (לדוגמא מכונת שאיבת ביוב הובאה ביום שישי סמוך לשבת בגלל תקלה).
לפחות הנוף יפה...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2006 14:24 |
|
| |
אני לא גר באיזור, אך חורה לי צורת ההתנהגות של "אני ואפסי עוד" וע"כ הבאתי את ההסטוריה הידועה לי. דבר נוסף, אף אחד לא אמור לדעת מי עשה ומה עשה ואל לכם לחשוש מפשקווילים...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2006 08:57 |
|
| |
דוק' אל תדבר תעשה.
אם אתה מכיר את המקום היה על זה אשכול קודם הרי הם רצו להקים את המקווה ברמת מאיר והתנגדו התושבים וכמובן העיר היתה מופצת פשקאווילים אם שמות הדיירים, אין היום אף אחד שמוכן להתלכלך ברחובות העיר.
דבר נוסף יש להם אישורים כל שהם רק אינם חוקיים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2006 00:15 |
|
| |
לעטוף הפרת חוק ורמיסת פרטיות דיירים באמתלה של מבני דת הוא פשע גדול וחילול ה' ברבים. והרי מדובר ב"טובלים ושרץ בידם".
"שׁוּבוּ בָנִים שׁוֹבָבִים נְאֻם ה''".
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2006 23:31 |
|
| |
אתם פשוט "פראיירים"
אל השכנים הנכבדים הגרים בסמיכות למקווה ויז'ניץ,
ברצוני להפנות את תשומת לבכם ל"נשק" של חסידי ויז'ניץ בבני ברק במקרים דומים כדלהלן:
1. אי-שם בשנות השמונים המאוחרות, ברח' א. בן-דוד 33 בב"ב, עמד מגרש ציבורי ריק שהוקצה ע"י עיריית ב"ב לתושבי השכונה המתפתחת "משכנות יעקב", התושבים במקום בקשו להקים בי"ס יסודי לבנות ("בית יעקב" כמובן), אך דא עקא שלא נלקח בחשבון כי ישנה איזו זווית ראיה מישיבת ויז'ניץ המעטירה המשקיפה אל המגרש דנן, הביעו "החסידים" את התנגדותם לבל יטמאו חלילה בני התשחורת את נפשם בהביטם אל הפעוטות, אך מכיוון שהם "נזכרו" להתנגד רק לאחר שאושרו כל התוכניות, לא התקבלה התנגדותם, נו, נראה לכם שכאן הסתיים הסיפור?, אם לא הולך בתלם יילך מחוץ לתלם, קמו הנערים בחשכת הליל, הצטיידו במוטות ובמקלות וצעדו היישר לאתר הבניה, לילה לפני יציקת הקומה הראשונה, אין מה לתאר את ההתגוששות האלימה שהיתה במקום בין אברכי השכונה לבריוני החסידות ויצאו הללו כשידם על העליונה לאחר שהחריבו את המקום, כולל קירות לבנים שעמדו על תילם, סופו של מעשה, הליטאיים נכנעו ובמקום עומד על תילו כיום ביהכנ"ס המרכזי דשכונת משכנות יעקב.
2. לפני כ-7 שנים בתוככי שכונת ויז'ניץ (ממש באמצע "הארלם") מול ביהכנ"ס הגדול והמפואר, "העיז" יהודי ספרדי יקר (בעליה של החנות "חשמלית 2000" לשעבר) לקנות את הוילה שחסידי ויז'ניץ ג"כ לטשו אליה עיניים גדולות, פנו הללו אל הנ"ל ו"הסבירו" לו ש"כדאי" לו למכור להם את הנכס מכיוון ש"אין זה מתאים" שהוא יהא בעליו, הנ"ל לא הבין או שלא רצה להבין וה"פתרון החסידי" חזר על עצמו ביתר שאת, המקום הוחרב לחלוטין, תאמינו לי, יותר מהר מ- D9 בג'נין.
בקיצ'ר מה אני בא לספר לכם שכנים יקרים... השלימו לבד את המשך המשפט.
ב ה צ ל ח ה ! ! !
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2006 09:35 |
|
| |
זה מה שהם כבר בנו
המועצה בחיים לא תהרוס כזה דבר.
חוצפה.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2006 00:27 |
|
| |
נייעס תן את הכתובת המגורים שלך..
וקבלני המקוואות של ויזניץ מחר מתחת לבית שלך..
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2006 20:35 |
|
| |
נייעס המערכה היא גלובלית היום זה כאן ומחר זה במקום אחר,
החסידים הניחו על שולחנם תכנית לגניבת קרקעות והם מבצעים אותה בתורת השלבים אם לא יאמרו להם עד כאן ולא יותר זה ימשיך גם למחוזות אחרים.
ויש הבדל גדול מבחינת אסטטיקה בין מעון יום למקווה ומספיק לעבר ליד וויזניץ ברשב"י כדי לראות את העזובה שמקיפה את המקווה שם.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2006 15:42 |
|
| |
בושה...
למה יש אנשים שכל דבר שבקדושה מקומם אותם? הרי היה אמור להיות שם מעון יום וכי מעון יום לא היה נושק לבתים? לא היה רעש והמולה רוב שעות היום מהילדים? להפך עדיף מקווה כל יום כמה שעות בבוקר ובערב שבת ונגמר.
בן תיירה מכוון לדעת תיירה...
תוקן על ידי - נייעס_רוב - 25/07/2006 16:10:43
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2006 15:16 |
|
| |
זופ ניק, יש להדגיש כי תושבי האיזור אינם מתנגדים למקווה עצמו אך הם מתנגדים שזה יקום איפה שזה היום, הם מוכנים ומסכימים באם המועצה תרחיק את המקווה ב200 מטרים מהמקום הקיים, משום שבמיקום הנוכחי זה נושק לתוך חלונתיהם וכמדומני אף אחד לא מצפה ורוצה שריח המגבות הרטובות יעלו לתוך חדר השינה שלו.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2006 15:12 |
|
| |
לפני שתושבי איזור המקווה פותחים במאבק, כדאי שישאלו את אותם אלה שניהלו מאבק פעם הקודמת בויזניץ. הם עשו את זה חכם ובכל האגרסיביות. ויכלו להם. וזה רק עניין של זמן עד שכל העיר תהיה מוצפת פשקווילים נגד ועד התושבים באזור המונע להקים מקווה טהרה במקום.
אני לא השתניתי המציאות השתנתה......
|
|
|
|
|