זכינו השנה להנות ולגלות כמה חזנים מיוחדים בעלי קולות מופלאים ויכולות ביצוע לא מצויים בפורום מיוחד זה לכן אני פונה אליכם חברי הפורום היקרים לפנות באשכול זה לדר' מרדכי סובול שנשמע בסדרת המנויים הבאה את החזנים: החזן יהודה רוטנר, החזן יעקב יצחק רוזנפלד, החזן סיימון כהן והחזן יחזקאל קלאנג.
באשכול זה אני מקווה לרתום את כל חברי הפורום למשימה זו.
שלכם דר' אליהו דולינסקי
נשלח ב-8/8/2006 14:23
עם כי אני מקווה כי הבקשות יתגשמו ,אבל אני לא חושב שסובול מתייחס למה שאני או אתה או הם אומרים. אם מי שהוא מקורב אליו שידבר איתו ויציע לו -אולי בכלל הוא לא מעוניין לשמוע ? אולי הוא כבר החליט החלטות ? ויכול להיות שממילא הוא כלל אותם בסדרה שלו? . צריך להיות מאוד זהירים בנושא ולשלוח אלךיו אפילו משלחת מטעמנו. ולא דרך אינטרנט
נשלח ב-28/7/2006 11:20
שמע ישראל החזן יהודה אריה רוטנר שילוב של כמה סגנונות קטע מדהים Shmaשמע ישראל
נשלח ב-28/7/2006 10:41
מנחם יקר
באתר של החזן סיימון כהן ניתן לשמוע כמה קטעי חזנות http://www.cantorsimoncohen.com
תוקן על ידי - דולינסקי - 28/07/2006 10:48:10
נשלח ב-28/7/2006 10:38
מנחם יקר תודה על הדיווח
אבקש משאר החברים לחתום על העצומה
בתודה מראש דר' אליהו דולינסקי
נשלח ב-28/7/2006 10:27
אני מצטרף ליוזמה ברוכה זו. החזנים רוזנפלד וקלאנג כבר הופיעו עם סובול בהיכל התרבות בפ"ת. (קלאנג הופיע גם ביובל במעמד חזנים אורחים) . הם גם לומדים אצל סובול מידי שבוע פיתוח קול וחזנות, ולדעתי נראה אותם בקרוב ביובל. החזן יהודה רוטנר ללא ספק ראוי לכך. והחזן סיימון כהן עדיין לא יצא לי לשמוע אותו, אבל מדיווחים בפורום אני למד שמדובר בחזן נהדר ועם פונטציאל גדול.
נשלח ב-28/7/2006 08:36
אני יודע בוודאות על אחד מהם שהולך להופיע בסדרה כחזן מן השורה .
ואגב, עצומה כזו כעת היא כבר די מאוחר כי חתימת החוזים עם החזנים נעשית ביוני או בתחילת יולי משהו כזה, אבל אולי בכל זאת אפשר להוסיף חזנים או לתת במה כחזן אורח.
נשלח ב-27/7/2006 20:24
חברים יקרים
אשמח אם תעלו קטע לשמיעה מהחזנים הנ"ל בכדי שחברי הפורום יביעו את התרשמותם