האם חזרנו שוב לתקופות ששובו בנים היו נכנסים לשכם,מגיעים לקבר יוסף ונעצרים עד לשחרור בערבות?
כך לפחות על פי טענתם של קול ישראל,רשת ב',ומערכת העדכונים של וואלה.
נשלח ב-28/7/2006 18:01
מענין רק איך הצבא מאפשר את כל הסכנת נפשות הזו זה צבא לא אחראי וצריך לשים את כל החודרים האלו בכלא וכמה שיותר מהר ולכמה שיותר זמן.אין רב בברסלב כולה שמתיר היום כניסה למקומות כאלו מסוכנים.אפילו לא הרב של שובו בנים.
נשלח ב-28/7/2006 18:23
לפי הפרטים שבידי תשעה כלי רכב ובהם כחמישים חסידים נכנסו אל הקבר ויצאו ללא פגע החסידים שהו בציון כמחצית השעה וקראו בו 'תיקון הכללי' את הכניסה לשכם עשו דרך בית פוריק כשהם פורצים את מנעול השער בקטר שהיה ברשותם
נשלח ב-30/7/2006 12:05
איש_היער,
אני הייתי בחדירה הזאת ואל תקבע שלא היה אישור משום שהיה לנו אישור פרטי ולכל החודרים היה גם כן. אלו שנעצרו היו 2 בחורים חסידיים מישיבה בירושלים, להם ולברסלב אין כל קשר. הבחורים הנ''ל הגיעו לאיתמר והחליטה בתחנונים להצטרף אלינו, טרם שעלו לרכבנו התרענו אותם שאין לנו אחריות עליהם כל עוד אין להם אישור מהרב ברלנד ושישקלו לעשות כרצונם.
נשלח ב-30/7/2006 14:46
כשרב מאשר ל 50 איש כניסה למקומות שנאמר עליהם ונשמרתם מאד לנפשותיכם זה תמוה ביותר ואם כבר אמר להיכנס זה כולל את כולם.ואי אפשר לתרץ שאמר רק לו או רק להם והם הצטרפו כי רצו.וגם אם היו מתים אין מי שיקח עליהם אחריות.
נשלח ב-30/7/2006 15:21
איש_היער,
אתה מובל על ידי היצרים הרעים שלך ושנאתך לקהילה מסויימת בברסלב ניכרת בדבריך על כל צעד ושעל!
תתחיל לשמור על פיך כשאתה מדבר על גדולי עולם וצדיקי ורבני ברסלב!
בלום פיך וכלך לך מכאן!
נשלח ב-30/7/2006 15:30
לפי הסגנון של הדיבורים כבר הבנו מי אתה שתגיד על יצרים ועל שנאה. אם אני שונא קהילה אחד בברסלב אתה שונא את כל הקהילות חוץ מהקהילה שאתה שיך.