| נשלח ב-30/7/2006 11:27 |
|
| |
***שערוריה- קומבינה חדשה של הרב גרוסמן וצביקה***
שערוריה חדשה מתרקמת לה כעת בעיר (או אם תרצו קומבינה נוספת).
ראש המועצה בהוראה למחלקות השונות ובפרט למחלקת התרבות, "לא יקום אירוע מכל סוג שהוא, ללא אישור וחתימתו של הרב גרוסמן". והנה הסיפור:
מיד לאחר ט' באב יקום כמין לונה פארק ע"י אחד מעסקני העיר החשובים הרב בן הרוש, הנ"ל לטובת תושבי העיר החליט להקים את הלונה פארק, אך כשפנה למחלקת התרבות בעיר וישירות לראש המועצה, הודיעו לו חד משמעית כי באם לא יהיה הכשר של הרב גרוסמן על הלונה פארק אין באפשרותו להקים זאת ברחבי העיר.
נו נו עד כאן עוד איכשהו יכול להתקבל על הדעת למרות ש.....
אבל זה עדיין לא נגמר.
כשהתקשר הנ"ל לרב גרוסמן בכדי לקבל את הסכמתו והכשרו על הנושא, הודיע לו הרב בשמחה, אך זה יעלה לך לא פחות מ-500 ש"ח ליום פעילות, כששאל את הרב מי הוא המשגיח שיבוא להשגיח על גדרי הצניעות, נענה ע"י הרב שהוא לא אחר מאשר הרב הצדיק "יוסי לוי" אשר ידוע בגדולתו ובחסידותו. (נתנו לחתול לשמור על החלב).
לאחר שביררתי את פרטי הסיפור נודע לי כך,כי המועצה כביכול משלמת את עלות הכשרות ישירות ל"יוסי לוי", (בתור מה?גם אני שואל) וזהו הסכם חדש בין ראש המועצה לרב גרוסמן, אך את הכסף הזה המועצה הוציאה ממארגן האירוע בדרך אכיפה. פרטים בבפרשה יבואו בהמשך.
תוקן על ידי - elad_mazor - 30/07/2006 11:35:23
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2006 10:02 |
|
| |
עדכון: הלונה פארק חוזר היום לפעול חלקית ע"י מפעיל אחר.
לאחר מסע לחצים גדול במועצה בכדי לא להפסיק את חגיגת הלונה פארק חינם לעובדי המועצה ולתושבי הצפון (חבריו וידידיו של.......) הושג בעל עסקים אחר אשר החליט לנסות גם הוא את שווי הפעלת הלונה פארק בתנאים מחפירים שכאלו. ולכן הלונה פארק היום יעבוד רק בחלק מהמתקנים שהפועלו אתמול.
מה שנשאר לנו לראות, זה רק שמחר לא יגיע מפעיל חדש נוסף לאותו הבור..
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2006 09:07 |
|
| |
סחטנות ושוחד במועצה הם אלה שגרמו לסגירת הפארק.
לאחר שהמועצה סיימה את קומבינת הכשרות בנושא הפארק של הרב בן הרוש, הגיע אדון ראש המועצה כהרגלו בקודש וירד להתעסק בעניני לקיחת שוחד באונס הנותן. לאחר שהפארק אושר וקם, שלח ראש המועצה את ברק שטיגליץ מנהל מח' תרבות לבקש מהרב בן הרוש כרטיסים חינם לכל עובדי המועצה, (כידוע זו עבירה על החוק בצורה הגסה ביותר). לא די בכך זה לאחר שראש המועצה ביקש והפציר בבעל הלונה פארק שיתן מאות כרטיסים לתושבי הצפון, (ושלא ישמע ממני שאני נגד לתת לתושבי הצפון, אבל ברור מאליו למה אני כן מתכוון).
ולכן לאחר יום פעילות ראשון של הלונה פארק החליט מפעיל הלונה פארק כי הוא סוגר אותו לאחר יום פעילות אחד בלבד, וזאת משום שכמעט אך ורק עובדי המועצה ותושבי הצפון הגיעו לבלות באותו לונה פארק.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2006 08:59 |
|
| |
מהתשובות שלך זה נשמע בדיוק כמו בעסקת "אור האמת" שתזכר לימים לא מועטים בקרב הציבור האלעדי, שגם שם היו שטענו שזה פשוט וברור וגם צודק והחשוב מכל שזה עסקה נקייה ותואמת את החוק, אבל מי שקצת העמיק הבין שזה קחור אבל מאוד רחוק מלהיות בגדרי החוק במדינת ישראל. (ימים יגידו בהקשר לאותה עסקה, וד"ל).
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2006 20:55 |
|
| |
איך אני נהיה רב עיר?
אני לא השתניתי המציאות השתנתה......
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2006 17:54 |
|
| |
ייתכן ואתה צודק.
הוא מכחיש את זה וטוען שזה לא היה תנאי בכלל, רק בקשה אישית של ראש המועצה.
ולמה אני מדגיש את זה? כי נשמע היה מההודעה הראשית על קומבינה ושחיתות...
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2006 16:13 |
|
| |
אלעד ידידי,
אף אחד לא אמר שהרב פנה אליו, ואף אחד לא אמר שכפו אותו עם מקל על הראש, אמרתי שבמועצה הודיעו לו בדרכים שוניות שהתנאי להפעלת הלונה פארק הוא אך ורק בהסכמתו והכשרו של הרב גרוסמן, והוא לא התווכח ולא ניסה גם לפתוח את פיו, ולכן פנה אל הרב כדי לקבל את הסכמתו והכשרו על הנושא בכדי שיוכל לפתוח את הלונה פארק כמו שהודיעו לו במועצה, והרב ענה לו בשמחה וגם אמר לו את סכום עלות הפיקוח, וגם את שמו של המשגיח הדגול שיהיה בשטח "יוסי לוי", זה מה שנאמר, אך כולנו מסכימים שזו קומבינה חדשה שנרקמה בין ראש המועצה לרב גרוסמן. ואני מדגיש שוב הרב לא פנה אליו אלא הוא פנה אך זאת לאחר התרעה מהמועצה מפורשת שלולי זה לא יוכל לפתוח את הלונה פארק...
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2006 15:26 |
|
| |
דיברתי עם אלי בן הרוש ומבחינתו כך נראים הדברים:
הפרטים נכונים, כלומר משגיח מטעם שיקבל 500 ש"ח, אבל אף אחד לא כפה עליו ובטח שלא הרב גרוסמן פנה אליו.
ראש המועצה ביקש שיהיה מישהו אחראי במקום בגלל שבשנה שעברה היו בעיות של צניעות ואלי בן הרוש מבחינתו הלך ודאג שיהיה מישהו בתשלום מלא. ושוב, לא הרב פנה אליו אלא הוא לרב.
כדי שלא תכשלו ב"חשד בכשרים".
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2006 19:52 |
|
| |
אז מה קורה? הרב לוקח את הכסף לעצמו? צביקה לוקח את הכסף לעצמו? מה הבעיה?
|
|
|
|
|