| נשלח ב-30/7/2006 18:11 |
|
| |
בולטון\פוטנציאל - סטארקיסט
.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2007 02:58 |
|
| |
שרהלה פוגל שולתת!!!!!
או שולטת?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2007 02:35 |
|
| |
וכולם ביחד:
שרהלה פוגל שולתת!!!!!111~
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2007 20:09 |
|
| |
גם אני "עתונאי" שמקבל בדרך קבע הודעות יח"צ וגם הפעם קבלתי הודעה משרה שאת האמת בכלל לא פתחתי ( בכל אופן רק טונה) אבל בזכות "עתונאי" צדיק כמוך, דווקא כן פתחתי אותה ואז נזכרתי למה לא פתחתי אותה מלכתחילה : בסך הכול ס ל ט ט ו נ ה.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2007 15:48 |
|
| |
לא מבין בכלל על מה הדיון הטיפשי הזה.
שרה פוגל עושה את המלאכה היטב ושולחת קומוניקטים עם כותרות יצירתיות ונחמדות. הפעם היא שלחה מייל עם מתכון של דגי טונה והנושא של המייל היה "רק אם אתם גברים במטבח".
זה נחמד ומשעשע. אין חולק. למישהו יש בעיה רוחנית עם כותרת כזאת? שילך וייסגר בד' אמות של הלכה.
אני דווקא מזהה פה צביעות מהולה בהתחסדות. ותסכימו אותי שזה דוחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2007 16:16 |
|
| |
מה היה שמה?
שתפו אותנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2006 19:45 |
|
| |
אצלי המודעה מחולק לשנים, א' - לפני שקראתי את הקופי, ב' - אחרי...
את העיצוב והרעיון אהבתי, הויזואל יפה וגם הרעיון, אבל הקופי ממש בנאלי,
בארה"ב - - - אה! ארה"ב! "שם מבינים בטונה! שם כבר תפסו מזמן!"
ולשתוק כמו דג? כבר אמרנו?
ממש מגוחך.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2006 09:34 |
|
| |
בולטון תמיד היה להם פרסום משעמם ולא יצירתי. השאלה אם הלקוחות שלהם בודקים את התוצאות בנקודות המכירה. הפרסום היחידי שהיה מוצלח היה לה לפני שנים של בדין, עם ראש של פונפון של תינוק שסימל רכות. אבל מה לעשות הפרסום נקבע לפי קשרים, ולא לפי מקצועיות
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2006 23:43 |
|
| |
אני עוד לא מבין על מה כולכם לא אוהבים את המודעה. מה אתם רוצים מהסלוגן, מה רציתם שיהיה רשום שם?
לדעתי המודעה היא רגילה ונורמאלית. אין בה שום דבר מיוחד. מצד חמישי, אין בה גם שום דבר רע. סתם, עוד מודעה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2006 18:00 |
|
| |
ושכתם לזעוק על השפה הנוקשה - על גבול העילגת
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2006 02:18 |
|
| |
יכול להיות שהקופי לא מבריק או שנון במיוחד.
אבל זה עוד מילא.
הבעיה שלי היא עם המסר הפרסומי. הם טוענים למעשה שהם מביאים לנו את החלק המובחר של הטונה.
יפה. זו הבטחה פרסומית בהחלט מתקבלת על הדעת. אבל חברים, אי אפשר למכור לאנשים סתם לוקשים. איפה ה'ריזן טו בליב' (סיבה להאמין)?
תבואו ותציגו עובדות, תציגו מידע אמיתי, למשל שבסטארקיסקט רק 15% מדגי הטונה מגיעים לצרכן, וכל השאר הולך לשאר החברות... תגידו שהדגים של סטארקיסט חיים בבריכות מיוחדות עם תזונה שיוצרת דג בריא ושמן במיוחד.
ראיתם משהו כזה? כלום, נאדה. רק משחקים מילים שחוזרים שוב ושוב על אותה הבטחה חסרת בסיס.
את הצרכן שנתקל במודעה זה לא משכנע.
שלא לדבר על הויז'ואל, שחוץ מזה שהוא יפה ויז'ואלית, הוא אינו מתחבר כלל למסר הפרסומי (ולקוח מתוך הקמפיין הכללי).
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2006 01:12 |
|
| |
לא כל הפרסומות טובות, מה לעשות, לפעמים גם המקצוענים נופלום
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2006 23:54 |
|
| |
too bad... תרתיי דסתרי של קופירייטר לא זהיר.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2006 18:22 |
|
| |
הוויז'ואל אמור להביא אותי לאסוציאצה של "הדובדבן שבקצפת"?,
א. מכאן יש להבין שיש לסטארקיסט מונופול על כל שוק הטונה, ולאחר שהם בחרו את החלקים הטובים הם הואילו בטובם למכור את שאר חלקי הטונה לשאר החברות. אלא אם כן כל שאר החברות לגמרי מטומטמים ולא מבינים מה שכל אמריקאי מבין "ותפסו מזמן שלא קופסת השימורים קובעת"
לאחר שהובהר שאין המארז קובע, אז מגיע ה"פאנטש ליין" --- עכשיו במגוון רחב של מארזים ---
אגב, אני מכיר את סטארקיסט מאז ילדותי, מה התחדש מאז, המגוון הרחב של המארזים? או שרק עכשיו הם הבינו מה שכל אחד באמריקה מבין?
לדעתי, מודעה מזולזלת.
|
|
|
|
|