בית פורומים הגנת הצרכן

חנות "גיל אלקטריק" בפ"ת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/2/2007 20:43 לינק ישיר 

ואתה מר' גוטמן באמת לא שכחת לקחת את כספי (ושל אחרים),

לא שכחת לעבוד עם הכסף שלי מעל 4 חודשים,

לא שכחת "להתעלם" ולא ליצור קשר,

לא שכחת למכור את כל הסיפורים היפים שלך כדי למשוך עוד זמן,

לא שכחת (קיוותה!!) שאולי אנשים לא יגיבו והכסף יישאר אצלך בכיס לצמיתות

...............ועוד ועוד.

אבל כן שכחת לקרוא את כל התלונות נגדך בפורום הזה ולהגיע למסקנות המתבקשות (-שלא נדבר על אלה שטרם פרסמו את סיפורם).

..........ובעיקר כן שכחת להיות סוחר הגון!!

ומה אני אגיד לך לסיום "תתעורר" כבר, ......זה לא לכבודך ובוודאי לא לכבוד הקרובים לך. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/2/2007 16:08 לינק ישיר 

COSMOS,

האם תוכל בבקשה לפרסם כאן פרטים נוספים על התביעה שניהלת בהצלחה ב"תביעות קטנות" (מספר התיק, תאריך הדיון ושם השופט). הפרטים יהיו לי לעזר רב - אני מתכוון לתבוע את הנוכל בגין מקרה דומה (מוצרים בשווי 12000 ש"ח) . בנוסף - כיצד הצלחת למסור את ההזמנה לדיון לידי הנוכל ?  שהרי הוא מסרב באופן שיטתי לקבל דאר רשום הממוען אליו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/2/2007 21:11 לינק ישיר 
קצת פרופורציות

שלום לכל החברים
קצת עובדות מהניסיון שלי וקצת פרופורציות.
אני קונה אצל גילי כבר כמה שנים.
כקבלן כמעט כל לקוחותי קונים אצל גילי , אני מפנה אותם ישירות אליו , בדרך כלל הוא בכלל לא יודע או מקשר אותם אלי.
משיחות שגרתיות שאני עושה איתם לאחר זמן מה עולה תמונה עקבית : גילי גוטמן נותן מחירים ללא תחרות ושירות אישי ישירות לפלאפון של גילי.
מעולם לא שמעתי דבר כזה שגילי לא עונה.
בעיות באספקה שמעתי לאחרונה , אך בעיקר ברמה של עיכובים , כל מי שאני בקשר איתו קיבל את הסחורה , ללא יוצא מהכלל.
לא שמעתי על מישהו שלא קיבל בכלל סחורה.
לעומת זאת שמעתי על לקוח שקיבל מקרר שהזמין אך אשתו לא אהבה את הצבע וגילי הפך ת'עולם להחליף להם את המוצר.
אז צר לי על אלו שטוענים שנפגעו אני לא שופט אף אחד ולא יודע מי מדייק ומי נוטה לצאת למלחמות בטרם עת.
בכל מקרה מהיכרות עסקית של שנים עם גילי אני חושב שכל מי שיפנה אליו בצורה מכובדת יוכל להסדיר את ענייניו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/2/2007 13:12 לינק ישיר 
קניה מגיל גוטמן - האם ההימור משתלם ???

לכל מי ששוקל לקנות מגיל גוטמן הידוע גם כ-"גיל אלקטריק" - קראו והחליטו בעצמכם אם ההימור משתלם (אני כבר יודע שלא)

עובדות:
1. שילמתי לו יותר מ-12000 ש"ח לפני כ-3 חודשים. הצק נפרע באותו יום, הכסף אצלו ... והסחורה המובטחת גם כן.
2.  עשרות שיחות טלפון, פקסים, התראות בדאר רשום לא עושות עלייו שום רושם. הוא פשוט מצפצף.
3. דפוס הפעולה הזה חוזר על עצמו - אני מכיר אישית לפחות עוד אדם עם סיפור דומה (זה ה"חבר" שדרכו הגעתי אליו): הזמנה ראשונה מסופקת כסדרה (הפיתיון)ת הזמנות נוספות לא - זה העוקץ.

קראו והחליטו לבד - האם אתם חובבי רולטה רוסית ??? די מפתה לחסוך % 15-20% ממחיר השוק  על קנייה של 10000 ש"ח אך הסיכוי שתפלו בפח ותאבדו את כספכם הוא גדול ומוחשי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/2/2007 12:05 לינק ישיר 
הודעת מערכת הייד פארק

חברים יקרים,

בעקבות פניות ותלונות שהגיעו אלינו משני הצדדים, הן לגבי הודעות פוגעות ומשמיצות והן לגבי מחיקת הודעות ע"י המערכת, הוחלט לסיים את הדיון בנושא ולנעול את האשכול. 

מערכת הייד פארק איננה צד בעניין ואיננה מוכנה שהסכסוכים ימשיכו להתנהל על בימת הפורום. יש רק מקום אחד להמשיך ולנהל את הסכסוך והוא בית משפט.

לעניות דעתנו, האשכול אינו חד צדדי ומובאות מספיק עדויות לכאן ולכאן כך שכל קורא יוכל להחליט לאיזה צד להאמין.

אבקשכם שלא לפתוח אשכולות נוספים בנושא גיל אלקטריק, בפורום זה או בכל פורום אחר בהייד פארק.

בברכה
מערכת הייד פארק

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > הגנת הצרכן > חנות "גיל אלקטריק" בפ"ת
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.