|
|
| נשלח ב-31/7/2006 16:27 |
|
| |
תתפשרו!!
אני מאמינה שגם לכם קרה פעם שנפגשתם ונפגשתם (יותר מעשור, כחחחחח.....) ו...כלום! ולא רק זה- אלא המשפחה המצומצמת ולפעמים קצת הדודים והדודות, יושבים על הוריד ואומרים: "נו, באמת, למי את מחכה? לאביר על הסוס הלבן??, צריך להתפשר....."
אז זהו. אני שואלת אתכם- איך מתפטרים מהם, אחת ולתמיד ולצאת מזה בכבוד?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2010 18:35 |
|
| |
| אתוש18 כתב: |  | מממ....אולי פשוט כיף לכם לצאת כל פעם לפגישות..
אני מקווה בשבילכם שתחליטו כבר ותתיי סדו! |
|
ממש כיף.....!!?!!?!!!
|
|
| נשלח ב-26/8/2010 02:06 |
|
| |
להתחתן זה לא בעיה.. הבעיה זה עם מי מתחתנים.. אם מציקים אז אפשר לענות שבתאריך שנקבע , זה יגיע!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2006 17:03 |
|
| |
מממ....אולי פשוט כיף לכם לצאת כל פעם לפגישות.. אני מקווה בשבילכם שתחליטו כבר ותתיי סדו!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2006 16:19 |
|
| |
אתו'ש.... ממש אבל ממש לא סובלים!!!
ההיפך הוא הנכון, זה שאנחנו על תקן של "כיף לחיות".. גורם להרבה אנשים להוכיח אותנו בשער: - כנראה מדי טוב לנו.. ולא עושים מספיק בשביל להתחתן!!.. (לכו תסבירו להם...)
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2006 01:35 |
|
| |
חחחחח....מה אתם עד כדי כך למודי ניסיון???????. זה נראה שאתם מזה סובליםםם!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2006 08:04 |
|
| |
"איך מתפטרים מהם, אחת ולתמיד ולצאת מזה בכבוד?"
זה פשוט מאוד!
תתחתני!!!
אבל ברצינות.
רוב האנשים אינם בררנים בצורה מוגזמת, ולהם קשה מאוד להבין את אלו שבינינו שכן בררנים בצורה מוגזמת. וכן אני בדעה שזה נקרא "בררנות מוגזמת", וכן שמעתי מפי הרב שמחה כהן שבחורים ובחורות שמורידים שידוך אחרי שידוך מכל מיני סיבות במשך זמן ממושך נקרא "ביררנות מוגזמת".
את חייבת לשבת - אפילו לבד - ולרשום את כל הנקודות שאת מחפשת ושכרגע את לא מוכנה להתפשר עליהם ולקרוא את זה עוד פעם ועוד פעם ולהתעמק על כל נקודה ונקודה ולעשות חושבים "מה יקרה אם אתפשר על נקודה זאת?" וכו וכו. יתכן מאוד שאת בעצמך לא מודעת לכמות הנקודות ובטח תמצאי שחלק גדול מהם פשוט שטויות!
ברגע שתעשי "דוקטורט" על עצמך(!) נראה לי שיש סיכוי רב שתתחילי לראות את הכל קצת אחרת אפילו תביני שזה לא בדיוק "להתפשר" כמו שזה להיות ריאלי!
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2006 21:37 |
|
| |
היה פה איזה אשכול בנושא אין לי עצבים לחפש אותו עכשיו מי מתנדב?
קח את החיים באיזי אם לא החיים יקחו אותך באיזי
חבר פורום "שידוכי חרדים"
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|