בית פורומים שידוכי חרדים

שידוכים - פרק ב'

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/8/2006 02:28 לינק ישיר 
שידוכים - פרק ב'

היי לכולם
רציתי להעלות את נושא השידוכים בנישואים שניים.
יש לי התלבטות גדולה כל פעם מחדש (עם כל פגישה).
כשרווקים, אין בעיה! כמה פגישות? 5? 6? מתאים? סוגרים וורט...
במצבי, עם ילדים, אני לא יכולה להחליט אחרי 5 או 6 נראה לי אפילו 10 לא יספיקו... הספקות מתחילות לכרסם... איך הוא יהיה עם הילדים שלי? איך אני אצליח להרכיב את הקונסטלציה הזאת? ואם זה לא יצליח?
מתי מכניסים את הילדים לסיפור? בעלה של חברה שלי הכיר את ילדיה באירוסין... אני לא יכולה לחשוב על זה אפילו. אני חייבת לראות את האינטראקציה בין הילדים לבינו. מצד שני גם לחכות יותר מדי לא טוב....
אשמח לשמוע דעות/ עצות
"כל הדברים שבעולם אפשר לחקותם, חוץ מן האמת, שכן אמת מעושה - שוב אינה אמת" (רבי מנחם מנדל מקוצק)

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/8/2006 17:55 לינק ישיר 

תבקשי כתב יד לבדיקה גרפולוגית אא לפספס או בחוכמת הפנים אני מכירה גרפולוג רוטשטיין מרדכי מבני -ברק שזוג בסיבוב השני היגעו אליו אז הוא אמר או שהם ישתנו ויבנו אחד את השני או שכל אחד ילך לדרכו והיום הם גרושים אם היו באים קודם אז הוא היה רואה שהם לא מתאימים והם לא היו מתחתנים בכלל

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/8/2006 08:02 לינק ישיר 

מוטי,תשובה אמיתית ונכונה...

שבלולילה,באמת הנושא שהעלת מסובך ומורכב.לדעתי זה גם משתנה מזוג לזוג,מה שהתאים לחברה שלך ולבעלה והילדים, לא בהכרח יתאים לך (ולמען האמת גם לי).
יצא לי כבר לשוחח עם אנשים ,בנישואים שניים שתוך חודש החליטו להתחתן(לכל אחד היה מס' ילדים משלו),
כששאלתי לאן הם ממהרים הם ענו לי שכשזה זה מרגישים,ואין טעם לסחוב את זה סתם...
לכי תדעי,אולי גם כשאת תמצאי את האחד האמיתי והנכון זה יהיה כ"כ ברור לך שלא תצטרכי להתלבט.
למרות שמהנסיון המאוד קצר שלי בנושא (התחלתי לצאת שוב רק לפני מס' חודשים) אני יודעת שיש המוווון התלבטויות.
אז כמו שמוטי אמר,חוץ מלבדוק ולא למהר,רק תפילה יכולה לעזור..
בהצלחה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2006 07:36 לינק ישיר 

שבלוליה,

את באמת העלית נושא "כבד" באופן כללי ובפרט בציבור שלנו שכל ממסד השידוכין לא בנוי במיוחד ל"פרק שני".  בציבור החילוני או אפילו הדתי הלאומי אין בעיה אצלם להיפגש אפילו לתקופה יחסית ארוכה ולבלות הרבה ביחד כמשפחה לפני שמחליטים ל"מסד את הקשר", מצב שבדרך כלל לא מתאפשר בציבור שלנו.

נראה לי שהרבנים חייבים לתת לבעיה הזאת מחשבה ולגבש החלטות וסדרי התנהגות. אבל זה לא יקרה מהיום למחר ובודאי לא ב"קדנציה שלנו".

את צריכה בינתיים להתיעץ בכל המהלך עם רבנים\אנשים שבהם יש לך אימון ולהתפלל שהקדוש ברוך הוא יאיר את עינייך ויטיב לך את הדרך.

בהצלחה !!!!!!!!!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > שידוכים - פרק ב'
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext