בית פורומים פרחי מיאמי

אלבום חדש ישן

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/9/2006 20:11 לינק ישיר 

לא בדיוק.

האלבום לצפיה הוא "מיאמי בירושלים" ויש בו 2 שירים חדשים: "ירושלים-שמעו לקולנו" ו"איך נשיר". שאר השירים הם מתוך האלבום "סטנד אפ" ושיר אחד מתוך "שיר השמחה", מבוצעים ע"י ילדי המקהלה בירושלים, או באולפן בניו יורק.

האלבום "ירושלים-שמעו לקולנו", הוא אלבום לשמיעה בלבד.
יש בו את שני השיקרים החדשים הנ"ל ושאר השירים הם שירים מכל האלבומים הישנים של פרחי מיאמי, שקשורים במילה "ירושלים".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2006 17:40 לינק ישיר 

יש לי שאלה לגבי איכות ה- DVD החדשים.
ההופעות האלו יצאו לצפיה לפני יותר מ-10 שנים והאיכות שלהם לא היתה מהמשופרים. איך יתכן שהם יוצאים עכשיו באיכות גבוהה אם מלכתחילה הם לא הוסרטו באיכות הכי טובה?!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/9/2006 19:22 לינק ישיר 

יש מקומות מיוחדים שמתמחים בלחדש תמונות/סרטים/מוזיקה ישנים.
אני עבדתי במפעל שכזה וזה פשוט מדהים ונפלא!! איגוד בנות יוצרות http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=13108

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2006 17:56 לינק ישיר 

אם תשאלו אותי, קודם כל צריך לחדש את מיאמי בירושלים!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/9/2006 18:02 לינק ישיר 

תשובה לריבי

הסרטים מוסרטים מלכתחילה באיכות גבוהה ע"י מצלמות אולפן (לא בדיוק מצלמות וידאו ביתיות) על גבי קלטות מיוחדות ("יו-מאטיק" -לא בדיוק הקלטות שאנו מכירים)
הם הועתקו בהתחלה לקלטות וידאו (באיכות בינונית) ול-CD (באיכות נמוכה - זאת הסיבה שהומצא ה-DVD, כי ב-CD אין מקום לסרט באיכות גבוהה)
עברו חלפו להם השנים,והומצא ה-DVD, ואז מעתיקים את הקלטות היישר ל-DVD. (נדהמתי מהאיכות של שירו לו, לא פחות מהאיכות של רווח)

אותו דבר גם בהקלטת קול - במשך כל השנים הקליטו על סרטי הקלטה מיוחדים לכך באיכות גבוהה, והעבירו את זה לתקליטים ולקלטות, ובסוף ל-CD.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/9/2006 18:10 לינק ישיר 

Coeur, שיכנעת אותי.

נראה לי שאני אחדש את מלאי הדיסקים שלי בכמה DVD's חדשים של מיאמי (כנראה מופע מיאמי מס' 4 ו-5)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > פרחי מיאמי > אלבום חדש ישן
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext