|
|
| נשלח ב-28/9/2006 17:46 |
|
| |
לי אין חיבה. אני מעדיף אותו צעיר יותר (איך נשיר...)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2006 11:23 |
|
| |
אני לא הבנתי בכלל מה ההתלהבות מארי גולדווג, יש לו קול ממש לא יפה, וגם ההופעת במה שלו לא מרשימה במיוחד (לעומת שפירו...).
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2006 20:50 |
|
| |
הוא היה סולן גדול מאוד בזמנו. אפשר לומר אחד מעומודי התווך של המקהלה.
לדעתי היתרון הבולט ביותר שלו הוא העובדה שיש לו ביטחון עצמי גבוה. כמו"כ, יש לו שמיעה מוזיקלית ברמה גבוהה מאוד. די נדיר אצל ילדים בגילו. שימי לב לאופן שבו הוא שר במיאמי 3, המחרוזת השירים הישנים, למרות שקולו כבר התחלף ירחמיאל דאג לצוות אותו למחרוזת הזאת כי מה שהוא שר (בעיקר קולות שניים), לא הרבה היו יכולים לשיר.
מרדכי שפירו זכה בקסם אישי שעשה אותו סולן גדול.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2006 21:41 |
|
| |
היום גילינו שהלך לעולמו הקול הכי יפה בעולם. (לא הילד ח"ו...הקול שלו!)
תוקן על ידי - Coeur - 11/10/2006 21:42:03
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2006 12:11 |
|
| |
קראתי את הדברים כאן, האמת? זה די משעשע.
אני לא הכי מעודכנת לגבי השנים האחרונות - מכירה את השירים, את השמות פחות.
בעיניי NATHAN / נחום סטארק בעל קול יפה, מובן שהשאו שלו הוא אשר קבע את הצלחתו אבל צר לי - הוא צעק בשירה שלו - והרבה. (בנושא הצעקות אני חושבת שאפתח אשכול נפרד).
ארי גולדווג - בעיני אחת הקולות היפים ביותר שהיו במקהלה הזאת - נכון גם הוא צעק לפעמים אבל לרוב, קול מיוחד והיכולת להחזיק מנגינה מכל הסוגים.
עודד קריטי - לא צריך להרחיב ולהאריך - קול מיוחד המעורבב עם אופי מיוחד (שמעתי מפי אנשים שמכירים את המשפחה - שזה תורשתי שם - משפחה מיוחדת) וכך באמת זה השתקף בשירה שלו.
מה שבאמת התפלאתי זה הכמעט התעלמות ממורגנשטרן - הסולן של תורה טודיי. קול כזה מגיע פעם בכמה שנים.
סטואי בינסטוק - אני זוכרת אותו מהופעה בילדותי - קול מאד יפה אבל הרבה שואו גם כן.
אייזיק בןישי - אני דווקא חושבת שיש לו קול מאד יפה ומה שמיוחד בזה הוא שהוא בקושי צועק. והאופי שלו מוסיף ועוד איך מוסיף.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2006 22:24 |
|
| |
אגב, אם בא לא לראות שוב את סטיוארט בייננסטוק, כנסי ללינק הבא תעבירי את הסרט לדקה ה-39:51. יש שם בערך 5 דקות של פרחי מיאמי בהופעה בארץ בשנת 88. אחרי זה, לקראת סוף הסרט, בדקה 1:27:33 יש עוד כמה דקות נוסטלגיות להפליא.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2006 10:03 |
|
| |
וואו, תודה יושר.
אז ככה, כמה הערות לסדר היום:
1. זוהי ההופעה שלא נשארו כרטיסים כשהגעתי ולכן לא יכולתי לראות אותה. 2. אני מניחה שההופעה הראשונה הייתה עבור הקעמפ, נכון? 3. שימו לב לקול של סטואי בינשטוק - הוא לא צריך אפילו להתאמץ בכדי לשיר גבוה - זה קוללללל! (לא COOL, קול) 4. את השיר אשירה יש גם במיאמי אקסיפריאנס הראשון - איפה שכל הגוונים של אפור משתלטים - נראה לי שירחמיאל למד מאז, לא?:)
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2006 10:31 |
|
| |
את מתכוונת לחליפות השחורות והמכנסיים האפורים?
אני מכיר את זה מה"פרומו" שמוצג ב"מיאמי 25" בהתחלה.
לדעתי - זה הכי יפה.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2006 11:17 |
|
| |
אני מתכוונת לבלייזר הכחול עם הכפתורים בצבע זהב, העניבה האדומה וכל אחד עם מכנסיים בגוון אחר של אפור - יפה?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2006 15:00 |
|
| |
ממ"ש לא
אנ התכוונתי למופע שבו הם עם מכנסיים אפורים וחליפה שחורה - והם מופיעים על במה עם פרחים מקדימה - ורואים אותם ם עושים תנועות של קארטה...
בכלל, ראית את אשכול "קטלוג הלבושים הגדול"? מומלץ בחום...כי האכול הזה מדבר על קול.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2006 17:13 |
|
| |
greenie, מה שיש במיאמי אקפיריאנס 1 לא הוסרט באותה הופעה. זהו צילום וידאו שהוצג לקהל במסגרת ההופעה. זה צולם באיזו חתונה שנה-שנתיים קודם, כך שלא עבר הרבה זמן מאז המופע בשדה חמד עד ל'אשירה' שהוצג במיאמי אקפיריאנס 1.
סטיואי שר יפה וגבוה אבל הוא די שר מהאף, לא? אגב, הוא היה הסולן השני אחרי ג'ונתן פאלי ששר את השיר "בסיעתא דשמיא" במלואו על הבמה לבדו.
תוקן על ידי - yosher2005 - 24/10/2006 20:33:32
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2006 20:28 |
|
| |
זה מה שאני התכוונתי? זה היה בחתונה?
וסטיואי הזה...שר נפלא אבל בקמפ הזה, זה נראה שהוא כל הזמן עם הראש למעלה...זה נורמלי?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2006 11:11 |
|
| |
ברור שזה לא הוסרט בהופעה - רואים.
ואם מדברים על סולנים ששרים דרך האף ע"ע אריק שטרן וג'ורדן אודינסקי.
|
|
|
|
|