אני אדם שפעם אחרונה שהייתי באומן בראש השנה היה לפני 12 שנה ,הייתי גם בשבועות האחרון, אבל ראש השנה עם כל הבלאגן עדיין לא הייתי , אני רוצה יעוץ אני לא נוסע דרך חברה מסודרת אלא דרך מדינה ארופאית שלישית, יש לציין שאני מגיע לאומן שבוע לפני ראש השנה. רציתי מספר עצות : 1. היכן אישן? 2. היכן אני אוכל? 3.שמירת חפצים יש כזה דבר? 4.מונית מקייב לאומן? 5.והשאלה האחרונה כמה זה אמור לעלות בסיכומו של דבר?
נשלח ב-29/8/2006 17:16
למה אף אחד מ'המבינים בדבר' אינו מוכן לעזור אנשים שאין להם מושג כמה זה עולה ואיפה הם ישנו ויאכלו? למה? זה סוד?
נשלח ב-29/8/2006 21:31
מתוך הנחה שיש לך כרטיס זה אמור לעלות לך סדר גודל של 350$ מלבד הכרטיס. מונית קייב אומן בערך 110 $ שמירת חפצים ז"ל הייתה רק בתקופת הועד הי"ד לשינה תצטרך לדאוג לעצמך כמו כל פעם כשהיית באומן רק שהמחירים הרבה יותר יקרים. לאוכל רצוי שתדאג כבר בארץ, פנה אל אחד מסוכני הנסיעות של ברסלב ושאל אותו על כרטיסי אוכל או סידור אחר. (שנה שעברה היה הכנסת אורחים בחינם אבל כחינם שווה כך............. אני לא טעמתי.) אגב אם לא הסתדרת עם כרטאיס לפי בירורים שלי זה די יקר גם דרך מדינה אירופאית שלישית אבל בדוק , בהצלחה.!!!!!!!!! (אולי אני סתם תמים אבל בתור ברסלבר זה טוב, לא?)
נשלח ב-30/8/2006 14:48
תודה לכל המשיבים עם אפשר קצת יותר בפירוט בבקשה.
נשלח ב-30/8/2006 18:27
1. היכן אישן? זה לא הבעיה כשם שבשבועות האחרון הסתדרת לא רע כך גם עכשיו רק כמובן אם יותר בלגן
2. היכן אני אוכל?כנ"ל
3.שמירת חפצים יש כזה דבר?בשנה שעברה היה אבל השומרים הגויים ששמרו שמרו יותר מידי קרוב!
4.מונית מקייב לאומן? כנ"ל
5.והשאלה האחרונה כמה זה אמור לעלות בסיכומו של דבר? תלוי במה ואיך
בכל אופן על הכל תוכל לשאול את ידידך ש, שיש לו ניסיון רב. והמלצה קטנה על תעשה שוב פעם בעיות עם הדרכון