בית פורומים א חרדים ספרדים

הנה זה בא... לראשונה! ה-ה-ו-פ-ע-ה...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/9/2006 10:48 לינק ישיר 
הנה זה בא... לראשונה! ה-ה-ו-פ-ע-ה...

אמן יוצר שי גבסו ולהקת דאנס אוף שימחעס בהופעה מלאה ומיוחדת

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/9/2006 13:03 לינק ישיר 

הזמר הצעיר הזה אהוב הקהל והנוער יודע לשיר, שיריו מלאי רגש וחום יש בו תכונה של תום ותמימות הגורמת לכך שאף במגזרים דתיים מחבבים אותו ומזמינים אותו להופעות.
בהתחלה תהיתי גם אני (כמו תל אביב) מה לזמר הזה ולהופעות מסורתיות אך כששמעתי אותו פעם אחת הבנתי שהמזל פשוט משחק לנער הזה (22)אבל יותר מכל מאפיין אותו מידות ותכונות טובות ואת זה כולם אומרים. 
הוא מבוקש מאוד ע"י מארגנים דתיים ואנו מקווים שבעקבות הקשר הזה יתקרב לתורת ישראל בצורה חזקה. 

ביוגרפיה:
שי גבסו, נולד בראשון לציון, בן 22

בשנת 2003 הצטרף גבסו לעונתה הראשונה של תוכנית המציאות "כוכב נולד". לאורך העונה ביצע גבסו את השירים לשירים פמלה של בועז שרעבי ואת [יש לך אותי] של תיסלם, שזכו לאהדה רבה בקרב צופי התוכנית. באוגוסט 2003 נערך גמר העונה בניצנים, בו בצע גבסו את אש של רמי קליינשטיין, והגיע למקום השלישי אחרי שירי מימון והמנצחת נינט טייב. למרות שהגיע למקום השלישי (עם כ-330 אלף קולות), זכה גבסו בחוזה הקלטות לאלבום בחברת NMC.

הלהיט הראשון שהוציא כסינגל היה יום ועוד יומיים, שיר שכתב והלחין בעצמו. השיר נהיה ללהיט והוביל שמונה שבועות את המצעד השבועי של גלגל"צ. גם הסינגל שבא אחריו, המילים החסרות הצליח. בחודש מאי 2004 הוציא גבסו את אלבום הבכורה שלו "ארים ראשי", שאת רובו כתב והלחין בעצמו. האלבום הצליח והגיע למעמד אלבום זהב.

הצלחת השירים מהאלבום הובילו לכך שבספטמבר אותה שנה נבחר גבסו לזמר השנה של גל"צ ותגלית השנה של רשת ג' ושירו יום ועוד יומיים נבחר כשיר השנה במצעדים השנתיים הן ברשת ג' והן בגלי צה"ל. לקראת סוף 2004 זכה גבסו ב"פסטיבל השירים של ישראל" בביצוע השיר מישהו גדול.

באמצע יוני 2006 הוציא גבסו את אלבומו השני, "במקומי". באלבום זה 12 שירים אותם כתב והלחין בעצמו, והיה שותף אף להפקה המוזיקלית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/9/2006 12:41 לינק ישיר 

האירוע מיועד בעיקר לתושביה החילונים של העיר בת-ים והדבר היחידי שדרכו ניתן להביא אותם למקום כזה הוא ללכת על אמנים משלהם מה עוד ששי גבסו הוא חובש כיפה ושומר מסורת ושיריו נקים משטויות ואוף שימחעס הם להקה אהובה על כל הפלגים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/9/2006 12:22 לינק ישיר 

צודק, הוא עדיין לא גבסו, אבל הוא אולי יותר מזיק

[לא להרביץ לי, ככה יש שחושבים]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/9/2006 12:14 לינק ישיר 

טוטח, אתה משווה את חיים ישראל לשי גבסו?
אני מתפלא עליך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/9/2006 12:11 לינק ישיר 

אחי תל אביב, את מי הבאתם עם שוואקי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/9/2006 12:09 לינק ישיר 

אני לא מבין.
זה המסר החינוכי שרוצים להעביר לילדי ישראל, להדמות לכוכב נולד
אדם שאינו שומר מצוות הוא הסמל והדוגמה?
חסרים זמרים יותר מתאימים?
כבר היה עדיף את גדי אלבז......
(נכון האיש החושש?)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/9/2006 12:06 לינק ישיר 

הוא דווקא קצת שומר מסורת
קצת פחות מסעדו, אבל יש משהו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/9/2006 12:05 לינק ישיר 

הזוכה של כוככב נולד 1

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/9/2006 12:03 לינק ישיר 

מי זה שי גבסו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/9/2006 11:03 לינק ישיר 

גבסו והרב בר שלום??
זה הולך ביחד?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > הנה זה בא... לראשונה! ה-ה-ו-פ-ע-ה...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext