בית פורומים א חרדים ספרדים

אטיאס, מחפש מנכ"ל לרשות השניה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/9/2006 13:53 לינק ישיר 
אטיאס, מחפש מנכ"ל לרשות השניה

דה מרקר:

שר התקשורת אריאל אטיאס, הודיע היום על הקמת ועדה לאיתור מנכ"ל לרשות השנייה לטלוויזיה ולרדיו. הוועדה תמנה חמישה חברים ובראשה יעמוד מנכ"ל משרד התקשורת מרדכי מרדכי. עוד יהיו חברים בה: נציב שירות המדינה, רו"ח ד"ר גד פניני, עו"ד ד"ר עמרם מליץ ומרגלית יניב. *:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

הוועדה הוקמה בהתייעצות עם משרד המשפטים שבדק את כישוריהם והתאמתם של חבריה ומצא אותם מתאימים לכהן כחברים בוועדה.

לפני מספר חודשים עזב מוטי שקלאר, שכיהן כמנכ"ל הרשות השנייה, ומאז ממלאת את מקומו איילת מצגר. השר אטיאס הנחה את יו"ר הוועדה לבצע הליך בחירה קפדני על מנת שייבחר המועמד המתאים ביותר שיוביל את הרשות השנייה בתקופה מורכבת זו בהסדרת תחום הטלוויזיה והרדיו המסחריים.

על פי דו"ח השכר במגזר הציבורי נהנה שקלאר ב-2004 ברשות השנייה, המפקחת על ערוצים 2 ו-10, מעלות שכר של כ-42.2 אלף שקל ושכרו הממוצע ברוטו היה 29.7 אלף שקל. שקלאר החל לשמש בתפקיד מנכ"ל רשות השידור ביולי השנה. הרשות השנייה מעסיקה כ-70 עובדים ותקציבה השנתי כ-80 מיליון שקל.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2006 16:15 לינק ישיר 

לפי ההתנהלות שלו עד עכשיו הוא נראה שהוא מחפש שרק ישכחו אתו ולא ידברו עליו.כי אם ידברו עליו אז יש כאלה שיזכרו שהוא בניברקי ויש כאלה שיזכרו שהוא היה משכיר מכוניות ויש כאלה שיזכרו שהוא עקף את זה שהביא אתו לתפקיד.ויש כאלה שיזכרו שהוא הגיע לתפקיד לא בגלל שהוא כישרון כזה מוצלח אלא בגלל שהוא חבר שלר" משה יוסף ויש כאלה שיזכרו דברים שאני משתדל לשכוח כרגע שאני כותב ואני דוקא הצלחתי לזכור שאני צריך לשכוח .אבל מה שבטוח שהשר רוצה שתשכחו כולכם שהוא היה גר בקיבוץ גלויות בבניברק ואח"כ בקרית הרצוג אשר בפרדס כץ.אבל אני רוצה להזכיר לך שהיה לי הפסקת חשמל ברחוב ולא היה אכפת לך בכלל.ועוד משהו קטן לאחד החברים שלנו היה לפני כמה זמן ברית ולא באת.יכול להיות שכל הסיבה שזה היה בבניברק או אולי היתה בדיוק באתו זמן בפגישה עם רה"מ ?לא זה בעצם לא יכול להיות כי זה היה התירוץ של הבוס אלי ישי שגם הוא לא הגיע ושניכם בטח לא מחזיקים באתו תשובה.!דרך אגב אם לא אמרתי הברית היה של יו"ר הסיעה בכנסת הר" שלום אלישיב רבין.והינו בטוחים שתגיע לברית הראשון ואם לא אז לפחות לשני.אל תגיד לי שאתה לא יודע שנולד לו תאומים .יכולנו לסדר את זה שהבנברקים יבואו לראשון וכבוד השר והפמליה המכובדת תגיע לברית השני.בכל אופן אנו מבקשים סליחה על אי הרגישות ומבטחים שבבן הבא בעזר"ה נשתדל להיועץ בשר ואלי נעלה לירושלים.ככה תוכל לבוא גם עם רה"מ שליטא ואז תהיה חגיגה שלימה.רק שתראה אותי בפעם הבאה תעשה כאילו אתה לא יודע שזה אני.או בעצם לא תהיה לי בעיה איתך כי אתה לא נכנס לבניברק. ולחברא בפורום רק שלא תחשבו עוד שאני לא מפרגן לשר פשוט נקרע לי ליד הבית הכבל של הטלפון. עניין מקצועי לחלוטין.לא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2006 13:59 לינק ישיר 

אז למה אמרתם שהוא לא עושה כלום?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > אטיאס, מחפש מנכ"ל לרשות השניה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext