האם עדיין יש למישהו את הקליפ הזה של תשס"ו שהיה בשעתו באתר צופר והיה אז מפורסם מאוד.
חיפשתי את זה ברשת ואיני יכול לאתר אותו.
אם מישהו יכול להשים פה איזה לינק או לשלום לי, אודה לו מאוד.
נשלח ב-17/10/2006 12:04
בקרוב תמונות מנעילת החג מוצאי שמחת תורה תשס"ז
נשלח ב-16/10/2006 17:30
סאתרלנד מותק, אני כבר יודע עד 150. כאן נעצרתי, כי אין לי כבר את מי לספור.
נשלח ב-16/10/2006 16:07
מרן_אדמור
מילא אתה לא יודע לספור מעל 100, לפחות אל תראה זאת בפומבי.
על כך נאמר: גם אויל כי יחריש לחכם יחשב...
נשלח ב-16/10/2006 14:58
ביולגי! האכול שנאה נוטפת לויזניץ ! קודם כל יצאו עיניך אחרי שרבך ר"מ ישב עם כמה עשרות אנשים שלו בסוכת האבלים שלו בהיכל "תורה תמימה" והמסכן רץ כל יום שכ"ק מרן האדמו"ר שליט"א בא להשתתף בשמחת בית השואבה. (אבל כמובן רק פעם אחת וכשכ"ק מרן אש"ל בא עוד פעם כבר כוחותיו לא עמדו לו ונשאר בבית). לתירוצך (קפצת על המציאה שמישהו כתב שזה בזכות מאיר אדלר) איך תסביר שביום שמאיר אדלר לא היה, איך היה כ"כ שמח וכ"כ הרבה אנשים, ולא הורגש שלא הוא מנגן? אני מבין אותך זה כואב גם אני במקומך היה כואב לי מאוד.אך זה המציאות.
נשלח ב-16/10/2006 14:56
עוד חסידות כזאת ואבדנו....
נשלח ב-16/10/2006 14:24
באומן בר"ה, בין 22,000 איש שבאו, היו בקלויז הגדול קרוב ל-6000 חובשי שטריימלך במנין. שלא לדבר על המנינים בירושלים ובמירון. ועכשיו מצפים להכרת ה"עולם" שברסלב היא אחת החסידויות הגדולות בעולם, אם לא הגדולה שבהן. זה ייקח זמן, אבל בסוף יתרגלו לעובדה שויז'ניץ' (רק לדוגמה) היא חסידות קטנה, וברסלב היא גדולה, ואולי יותר מגור ובטח יותר מבעלז.
ציטוט: ק_סאתרלנד קחו בחשבון שהבן הצעיר יושב בנפרד בקר5ית ויז'ניץ עם עדתו שמונה כמה מאות איש. וכשאדמו"ר שליט"א נכנס לטיש באים האנשים מהחגיגה שם בראשות הרב אב"ד שליט"א
לא ידעתי שכמה עשרות אנשים מסתכמים במאות איש. אולי תביא לנו תמונה מהאושפיזין שמה.
נשלח ב-16/10/2006 10:24
יושב סתר. ממש אדיר אכן. אך אם היית מגיע לנעילת החג שלו במוצאי פסח היית אומר אחרת, אז זה ימי הספירה ומאיר אדלר לא היה יכול להגיע... וכל העסק נגמר תוך שעתיים ורבע, וגם השעתיים האלו היו מאד מאד ישנוניים... כך שהיית מצליח בקלות להחליט מי הבעל הבית הסוחף אכן את כולם. (ואגב גם הגדולים שבהם מודים לכך, בציינם לא אחת , כי באם היו מנתקים את השלטר לתזמורת הכל היה אחרת... מפיהם...)
החכמה הגדולה היא להחזיק ציבור ענק בשמחה שעות ארוכות, בלי להזדקק לתזמורת. ולידעתך הייתי גם בבעלז בסוכות, ונוכחתי לראות איך שהבעלזר רב מחזיק את קהל האלפים שלו בשמחה, אף ללא מאיר אדלר.
נשלח ב-16/10/2006 09:36
האם ראיתם את הקטע בקליפ של הגאון רבי משה שאול קליין שליט"א רב שכונת אור החיים ב"ב? מה היה שם בדיוק?
נשלח ב-15/10/2006 18:03
בלי בעל הבית שמלהיב את כולם מעמקי הנפש לא תעזור שום תזמורת טובה ככל שתהיה.
נשלח ב-15/10/2006 17:46
לדעתי, הציבור הגדול שמגיע לויזניץ לשמחות בית השואבה נזקף לזכותו של מאיר אדלר. הוא במומחיות יודע להקפיף ולהרים קהל טפחיים מע"ג הקרקע.
נשלח ב-15/10/2006 17:32
אדיר. פשוט לא יאומן איך היהודי הזה כובש ומקפיץ את הציבור משך זמן ארוך ומתחזק והולך.
נשלח ב-12/10/2006 23:54
קדושוטהור הנה תמונה מהקפות שניות תשס"ו בצאנז תספור כמה יש, נראה שיותר מ-700