ממצב אנשים? אני חדש כאן... בערך אני אספר לכם על עצמי.. עליתי לארץ בגיל 10 היום אני בן 19 הייתי גר במיאמי ביץ' בקהילה היהודית כל הילדות שלי ומשם הכרתי את פרחי מיאמי.. שם הם להיט לכל הילדים! פשוט הייתי חולה עליהם ועדיין אני אוהב אותם... לא האמנתי שבארץ הם מוכרים ועדיין! למדתי מהאתר הזה המון דברים שלא ידעתי ולא היה איך בעבר... תמיד חלמתי ללכת להיבחן לפרחי מיאמי (הייתי הילד פלא בשכונה בכל ההופעות בבית ספר והקהילה...) אבל מה לעשות שלא יצא מסיבות משפחתיות! באסה :( רציתי לאחל לכם הצלחה על האתר ותודה על כל ההשקעה! תמשיכו ככה!!!
נ.ב
כמה שאלות (שאני בטוח כבר ברור לכם, מצטער על הבורות..) 1.בשיר one by one מי הסולן בהתחלה ששר (שמתחיל את השיר)? 2. בשיר "והיה" מי שר בסוף ברגע בקול ממש גבוהה "ה' אחד"? 3. באחד המופעים של miami experience (נדמה לי 2) יש שם סולן ששר "say שמע ישראל serve ה' without fear..." זה נחום סטארק??? זה יעזור לי להבין הרבה דברים!
תודה רבה מראש!!!!
נשלח ב-10/10/2006 13:28
ברוך הבא, אבל תסביר לנו איך למען השם, הלכת להיבחן בפרחי מיאמי כשאתה גר במיאמי ביץ' והרי המקהלה בניו יורק?!?!
נשלח ב-10/10/2006 13:50
חברי היקר כנראה לא שמת לב מספיק למה שכתבתי... אני אצטט לך"תמיד חלמתי ללכת להיבחן לפרחי מיאמי" זה לא אומר שהלכתי להיבחן! למישו יש כמה תשובות לשאלות שכתבתי? אשמח לקבל!
נכון צדקת אבל עדיין נשאלת השאלה איך אתה חשבת ללכת לפרחי מיאמי כשאתה גר במיאמי ביץ' והם בניו יורק?! זה רחוק...
נשלח ב-10/10/2006 14:12
האמת אז לא ידעתי בכלל איפה הם נמצאים... חשבתי בתמימות ובהגיון במיאמי למרות שאף פעם לא שמעתי עליהם משו מקרוב בתור אחד שגם גר במיאמי! בקיצור זה כל הסיפור אבל תאמין לי שאם הייתי יודע שזה היה בניו יורק הייתי נוסע, שווה כל רגע!!! וליושר או מיאמיבויס (עדיין לא הבנתי את הקטע...) תודה רבה על התשובות! תגידי נחום סטראק לא שר את השיר הזה במופע 5? אני זוכר לפי העטיפה.... תקני אותי אם אני טועה!
נשלח ב-10/10/2006 14:42
אה הבנתי... גם אני בתמימותי חשבתי כך בתור ילד
ונחום סטרק עזב את המקהלה ב-1993
נשלח ב-10/10/2006 15:22
נחום סטארק שר את השיר הזה במופע מיאמי 5, אבל אז הוא שר את זה בתור בוגר של המקהלה ולא בתור ילד במקהלה.
שנים אח"כ, במיאמי 25 הוא שוב ביצע את זה בתור בוגר.
(יושר משמש כניק כללי בהיידפארק, מיאמיבויס הוא ניק לפורום הזה בלבד)