| נשלח ב-13/10/2006 11:38 |
|
| |
שאלה
יש לי איזה קטע מההופעה של פרחי מיאמי (לא יודע איזה..), שבו שרים 3 סולנים כל אחד בתורו שרים מהאלבומים הקודמים! רציתי לדעת מי הם שלושת הסולנים האלה? פתח ליבי בתורתך - ? אני מאמין - ? קל אתה הוא - ? ורציתי לשמוע את דעתכם על כל סולן! מי מהם מבצע את השיר שלו יותר טוב, ובכלל יש קול יותר יפה! (עם נימוק... אם אפשר!)
דעתי האישית היא שהראשון שר הכי יפה גם בגלל הקול וגם הוא יודע לסלסל במקומות הנכונים מה שאחרים לא עושים ולפעמים הורסים קצת מהקטע סולו שלהם... השני גם קול יפה רק הוא קצת צועק בפזמון (קצת.. אבל שמים לב!) והשלישי שר הרבה מהאף ןבקטעים שהוא עולה זה מתחיל לצרום באוזן! אבל אין ספק שלכולם יש קול מדהים! אשמח לתגובות....
|
| נשלח ב-13/10/2006 11:53 |
|
| |
בעיקרון שרים את זה:יוסי שיק, ארי רוזנר ושאול אלסן. באופן אישי אני אוהבת את הקול של שאול, אבל אני גם אוהבת את השירה של ארי.
לא היה איכפת לי לפרט עוד אבל אין לי זמן כרגע.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2006 12:42 |
|
| |
צודק בכל מילה . ובענין ה- כנ"ל.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2006 12:43 |
|
| |
ארי רוזנר ב-DVD של "רווח" ביצע את השיר "אני מאמין" בצורה מדהימה.
יוסי שיק גם הוא נהדר, אם כי הקול של קצת "קר" כזה... חסר לו טיפה רגש בשירה.
שאול אלסן, אין צורך לכביר במילים על מיהו ומהו. תשמעו ותבינו.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2006 13:39 |
|
| |
תודה על התשובות ובמיוחד לך על ההשקעה!!! ובהחלט אולסן מכניס המון רגש לשירה וזה דבר נורא חשוב ומשפיע! אבל אבל אבל... הוא צורם שהוא עולה במיוחד בשיר הזה שהוא שר! סורי... נ.ב ממתי שירה מהאף זה דבר יפה?!?!?!?!?!?!
תוקן על ידי - אור_19 - 13/10/2006 13:43:26
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2006 13:50 |
|
| |
שירה מהאף זה לא יפה אבל במקרה של אלסן (לא אולסן, לא אלסון ולא עלסאהן) ושאר המאנפפים ממיאמי זה דווקא יצא טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2006 13:59 |
|
| |
שאול אלסן לפעמים קצת מגזים ברגש שהוא מכניס בשירה. קחו לדוגמה את השיר "ליהודים" (או "כן" או איך שאתם לא רוצים לקרוא לזה) שהיה ב-DVD. שימו לב לסולו שיש לו בתחילת השיר. הוא קצת הגזים שם עם הרגש.. זה אמור להיות קצת קליל יותר, לא? ב"כי אתה הוא" הוא גם קצת פיקשש: "מלכי המנכים" ככה זה נשמע..=] אבל בדר"כ הוא שר מאוד יפה, למרות שהרבה פעמים הוא שר מהאף.. לגבי יוסי שיק, אמנם קצת חסר לו רגש בשירה, אבל לא הייתי מגדירה את הקול שלו כ"קר". אני לא יודעת אם זה נכון, אבל אולי הוא יכול לנסות להוסיף קצת רגש (אולי עם תנועות, פרצופים, הבעות, ואולי גם עם הקול שלו). אני מאוד מקווה שכן, כי הוא אחד הסולנים המועדפים עלי...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2006 15:04 |
|
| |
נכון
לכל ה"מקטרגים" על הקול שלו - זה לא נורא, הקול כבר התחלף.
מה לעשות - הזמן עושה את שלו - דור הולך ודור בא, ומיאמי לעולם עומדת...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2006 11:37 |
|
| |
ודרך אגב, לכל מי שפוחד שיש לו קול גבוה מדי... לא נורא, זה עובר...
|
|
|
|
|