בשיר אני מאמין יש שם 2 קטעי סולו. פעם אחת מישו לבד... פעם שניה מישו ביחד עם ירחמיאל! זה אותו סולן? איך קוראים לו? יש לו קול מהמם והוא מבצע את הקטעים שלו ממש יפה ומרגש! רציתי לדעת מי זה!
נ.ב יש במצגת (על השואה) הזאת את השיר אני מאמין! אני מקווה מאד שהשיר הזה זה המקורי מהדיסק (מן השמיים), נראה לי שכן! בכל אופן סתם שמתי קישור כי זה קשור!
הסולן ששר את המשפט הראשון הוא נחמן סלצר - עכשיו המנצח של "שירה חדשה".
השני הוא נחום סטארק, הילד והאגדה. כיום זמר מצליח.
השלישי ששר עם ירחמיאל - ארי גולדוואג - גם הוא זמר!
בהחלט מרגש.
ראיתי את המצגת של השואה - כמובן שזה השיר המקורי.
הערות הדובר: אמנם את המילים "אחכה לו" שרים שני הסולנים האחרונים, אבל היום, דווקא נחמן סלצר שר את "אחכה לו"! (זה הלהיט של שירה חדשה) כאן! http://www.youtube.com/watch?v=Nv0Se0Tj0Og (צילום: עבדכם הנאמן)
נשלח ב-15/10/2006 14:22
איך אפשר לא להתאהב בקול של סטארק בשיר?! פשוט מדהים! תודה על העזרה והידע!!! ד"א בן כמה סטארק בדיסק מן השמיים? יש לו קול בוגר.. (תמיד היה לו)!
כתוב שם שהוא אומר שהוא הצטרף לפרחי מיאמי בגיל 9 בשנת תשמ"ט! בחשבון תגיעי לזה שהוא נולד בתש"מ שזה 1980!!!! דיוק יפה הדובר!
ד"א מה שמך??
נשלח ב-16/10/2006 13:01
אני מתכוון בתש"ם
ב-1980 או 1979...אבל מה זה משנה.
אני לא ממהר לפרסם את שמי בפומבי. אבל מי שיודע - יודע. (ולא הייתי רוצה שיפרסם אותו).
(בוא נגיד שאם אתה באמת תרצה לדעת - אתה תדע)
הפורום לא עלי, הוא על פרחי מיאמי.
בסדר?
נשלח ב-16/10/2006 16:39
אני חושבת שהוא התכוון לשמך הפרטי, כדי שיהיה לו יותר נוח לפנות אליך (זה יותר נחמד לכתוב שם מסוים מאשר לכתוב "הדובר"..)
נשלח ב-16/10/2006 17:13
כאילו שאת כן כתבת את שמך הפרטי... את גם בטוח בת 14...
נשלח ב-16/10/2006 17:54
כאילו שלך קוראים seffix ואתה בן __ שנים...=]
תוקן על ידי - אפרת14 - 16/10/2006 17:55:23
נשלח ב-16/10/2006 19:44
זה אינטרנט רבותי!
לכל אחד יש זכות לשמור את פרטיו לעצמו, ולקרוא לעצמו איך שהוא רוצה.
אף שאני בחיי הפרטיים מקפיד על זה שיפנו אלי בשם פרטי בלבד (גם בצבא!) אבל פה ברשת זה שונה.
יש בזה "סכנת פירסום" (פתאום קרובי משפחה וחברים פוגשים אותך - "אה, אתה _____ זה שכותב את כל השטויות האלה בהייד פארק!... מה זה מה שכתבת באשכול_____, תגיד אתה נורמלי?....וכו'..."
תוקן על ידי - הדובר - 16/10/2006 19:47:49
נשלח ב-16/10/2006 20:47
טוב, מי שיש לו שם פרטי יוצא דופן - יתכן ומי שמכיר אותו באמת ידע שזה הוא, אבל מי שיש לו שם נפוץ- יוכל לומר למכרים שלו שזה לא הוא ושיש עוד המון אנשים עם שם כזה ושהם גולשים באינטרנט. אבל פה, אפילו השם הכי נפוץ שקיים - מספיק שאחד המכרים שלך גולש פה והוא מיד ידע (או לפחות יחשוב) שזה אתה (הרי מבחינתו זה "כמה אנשים שקוראים להם יוסי ואוהבים את פרחי מיאמי כבר קיימים?". כמובן שהרבה אנשים אוהבים את פרחי מיאמי, אבל בת'כלס כולנו יודעים כמה אנשים משתתפים פה בפורום (למי שלא הבין- קצת!! יחסית....))
נשלח ב-16/10/2006 20:53
השם שלי בהחלט בהחלט לא נפוץ ולכן זו הסיבה שאני לא מפרסם אותו.
ודרך אגב אפרת, יחסית, יש עכשיו לא מעט אנשים בפורום...