בית פורומים שידוכי חרדים

בחורות יקרות,

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/10/2006 19:39 לינק ישיר 
בחורות יקרות,

חשבתן פעם על העונש שבמיזוג בין גברים לנשים?
פשוט נורא!
אנחנו, עם הרגש נשפכות כמו מים, נסחפות כמו נהר ומטבע הדברים היינו רוצות להתמזג עם מישהו כמונו,
אבל....
המשיכה שלנו היא אל העם הזה, האדיש, השכלתן, המפריד והכל כך אנטי רגש בריא ומרווח.
למה?!
למה זה מגיע לנו?!
אחר כך יש להם העוז לטעון לכך שאנחנו "מתוסבכות".

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2008 09:35 לינק ישיר 

עשני, אין לי מילים..... אם את מודה בהצהרה על הנודניקיות.. מה אומר?......

גבר מטבעו שכלתן, ברגע שהופך לרגשן-אין לו מעצורים..וזה נשמע נודניק..

תארי לך אישה שכלתנית מאד, ולא מיחצנת או מביעה רגש, כל אופיה מדבר שכל, יובש וקרירות.... הגבר היה מתפוצץ מרוב.....והיה מבין עד כמה הגברים הם עם ללא רגש.. (סתם הכללה, היא לא נכונה. רק בשביל לומר שגבר רגשן- לא מעיד על צורת רגשנות האישה וכן להיפך)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2008 07:16 לינק ישיר 

ואני נתקלתי בבעיה הפוכה. גבר יותר רגשן מלא יודעת מה. תמיד שאל לעומק לכל מיני רגשות  ובחפירות כמו נשים ולא עוזב עד שאומרים לו שאוהבים אותו לפחות.. זה לא יאמן!! אני בהחלט מבינה למה זה נתפס נודניקי..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/5/2008 01:53 לינק ישיר 

אף, מתוסבך שכמוך.... תזהר שלא תכניס את עצמך לעונש גדול יותר....! תפסיק לדבר שטויות.. וללכלך עלינו..אפילו לא בהומור

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2008 01:46 לינק ישיר 

קצת הומור לא יזיק

בחורים יקרים,

חשבתםפעם על העונש שבמיזוג  בין גברים לנשים?
פשוט נורא!
אנחנו, העם הזה, האדיש, השכלתן, המפריד והכל כך אנטי רגש בריא ומרווח.

המשיכה שלנו היא אל העם הזה עם הרגש נשפכות כמו מים, נסחפות כמו נהר ומטבע הדברים היינו רוצוים להתמזג עם מישהו כמונו,
אבל....
למה?!
למה זה מגיע לנו?!
אחר כך יש להן העוז לטעון לכך שאנחנו "מתוסבכים".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2008 13:23 לינק ישיר 

בס"ד

תישמעו זאת גולת הכותרת  של האשכול הזה :
בחורות יקרות,

חשבתן פעם על העונש שבמיזוג  בין גברים לנשים?
פשוט נורא!
אנחנו, עם הרגש נשפכות כמו מים, נסחפות כמו נהר ומטבע הדברים היינו רוצות להתמזג עם מישהו כמונו,
אבל....
המשיכה שלנו היא אל העם הזה, האדיש, השכלתן, המפריד והכל כך אנטי רגש בריא ומרווח.
למה?!
למה זה מגיע לנו?!
אחר כך יש להם העוז לטעון לכך שאנחנו "מתוסבכות".

טוב  אז  בחורה שגדלה  בחממה ובחיק  הוריה  קיבלה את כל התנאים האידיאליים( חום ואהבה) 
 כדי לגדול ולנווט  את ביתה בעזר  ה' שתקים...  הרי כל מצב  רוח שתיכנס  אליו בימי  רווקותה מכל מיני ניסיונות של בית וחוץ... הרי יתקבלו בהבנה ... ויתפרשו בצורה טובה ....

וכשאותה  בחורה תיכנס לביתה ותהיה לצד בעלה וישלימו אחד  את השני (כי הרי כרגע  הם נשמה אחת.. ) ויזכו להתאחד ולהגיע לרמה  שהשכינה תישרור בביתם תמיד זו השאיפה  שאליה  אמורים להגיע כל זוג וזוג...
אבל ברגע שייכנסו למצב של לחץ וניסיונות כל אחד מבני הזוג הרי הם יירצו שהצד  השני יתן להם את אותה  הבנה  והאוזן קשבת שקיבלו בבית הוריהם וגבר שהוא  שכל  (ואני שמעתי  על הרבה כאלה גם מנשים נשואות)

ולא  יפרש  נכון את המצבי רוח של  אישתו הרי  היא  יכולה  להגיע לתיסכול  כלשהו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2008 01:17 לינק ישיר 

שזה אחת מהסיבות העיקריות שצריך להתחתן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2008 00:47 לינק ישיר 

מוטענת חסר אי הסכמות ופולמוסים בין זוגות חד מיניים?
ואפילו במישור היותר פשוט לא נדרשת אצלך עבודת המידות עם חברותיך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2008 00:32 לינק ישיר 

אוקי. מה רצית לומר בכל ההרצאה הזו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2008 23:04 לינק ישיר 

קוטבית..

תקראי שוב את מה שכתבתי.

א. יש הרצאה שלמה בנושא השידוכים שבנויה על זה.
ב. הק"בה יכול לעשות הכל. אין פה שום כפירה.
ג. ברור שבשביל לחיות עם כל אדם אפילו הכי קרוב אליך, לדוגמא אם נגיד ובחורה תתחתן עם אחותה ששניהם באו מאותו סגנון בית מאותו עדה מאותו אזור מגורים עדיין הם יצטרכו לעבוד על המידות. אבל הקב"ה רצה שנגיע לשלמות על ידי שנתחתן עם ההפך מאיתנו וכשנעבוד על המידות נגיע לשלמות. וזה אחת הסיבות העיקריות שצריך להתחתן.

אני מצרף את ההמשך מניק "אופטימי_1"

מדוע מתחתנים? (סיבות מציאותיות)

אז ככה.. האדם נולד חסר במידותיו וכשמתחתן עם אדם שבטבע הוא ההפך ממנו לגמרי הוא צריך לעבוד על מידותיו ועל ידי זה מגיע לשלמות. והמצב הטבעי של האדם זה להיות נשוי. לכן כהן גדול שלא נשוי לא יכול לעבוד עבודת יום הכיפורים משום שהוא נחשב פגום. וכמובן שיש עוד הרבה סיבות להתחתן. לבנות בית בישראל ולהמשיך את קיומנו, להנצל מהחטא, לבנות את האישיות, להתקדם מבחינה רוחנית, זה כיף שיש בן זוג, להגיע לקשר חזק, ואהבה אמיתית. להעניק לאשה ולילדים, לקיים את המצווה הראשונה בתורה. ועוד..

ויש מלא מדרשים. מצא אשה מצא טוב. לא טוב היות האדם לבדו. כל שאין לו אשה שרוי בלא ברכה, בלא תורה וכו'. כשמתחתן נקרא אדם שכתוב זכר ונקבה בראם ויקרא את שמם אדם. ועוד..         

אלו הסיבות שלי. אשמח לשמוע עוד דעות.

ויש כמה סיבות רדודות.

אם בגלל לחץ משפחתי וחברתי סוגרים חוזה עם אדם אחד (שהוא ההפך ממך כמעט בכל דבר)  לכל החיים? זה טעות גדולה. וכשהלחץ יעבור תתחיל לחשוב למה התחתנת?!

ואם בגלל תאווה? התאווה נועדה לחזק את הקשר בנישואין אז בואו לא נהפוך את האמצעי למטרה. ואם הקב"ה היה רוצה שנכיר אשה בשביל התאוות הוא היה עושה את זה בלי לגרום לנו להתחתן.

ויש כאלה שמתחתנים כי לא טוב להם בבית. אלו המטרה שלהם בנישואים בדרך כלל זה לקבל ולא לתת. וזה מתכון גרוע לנישואין.

להתחתן זה עול כבד לכל החיים ואני לא מאמין שמישהו נכנס למחויבות כזאת כבדה בלי סיבות חזקות. כי הוא רק יסבול

תוקן על ידי אוהב_ללמוד ב- 17/05/2008 23:16:02

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2008 22:50 לינק ישיר 

איזה שטויות.......... כל היופי בזוגיות זה האיחוד של הגבר והאישה- זה פשוט השלמה, הגבר הוא אכן יותר שיכלי והראש שלו עובד בכיוונים שונים משל האישה אבל זה הצורך של האישה, לזה היא זקוקה וכמובן שהגבר זקוק לאישה ולרגשות שהיא מפגינה...... אקיצער גבר ואישה- זה פשוט שלמות. כמובן שזה כרוך בעבודת המידות אבל זה החיים.
ואיך אפשר לומר- שהקב"ה לא יכל לעשות זאת?????? ממש כפירה.
הקב"ה רוצה בטובתינו ולכן הוא יצר את המיזוג והצורך של האחד בשני. ואם זה היה מונוטוני(ז"א גבר עם גבר וכד') -גם אז היה דרוש עבודת המידות כדי לחיות יחד. החיים בחברת האנושות דורשת עבודת המידות כי יש להתחשב האחד בשני.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2008 22:41 לינק ישיר 

שבוע טוב לכולם.

מוטענת..

את צודקת שמבחינת ההתאמה השכלית והרגשית וכו.. נראה שיותר מתאים שגבר יתחתן עם גבר ואשה עם אשה.        והקב"ה לא יכל לעשות את זה?!
אלא הוא רצה שנגיע לשלמות שלנו על ידי עבודת המידות לכן הוא רוצה שנתחתן עם ההפך מאיתנו.

אני מקווה שמעכשיו לא תסתכלי על המיזוג הזה בתור עונש אלא בדיוק להיפך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2008 17:48 לינק ישיר 

דברים ידועים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2008 16:21 לינק ישיר 

לא הבנתי מה מטריד אתכן בעניין

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/5/2008 15:51 לינק ישיר 

בס"ד

הפורום הזה ממש תקוע לדעתי ...( או שתתקנו  אותי) יש ממש קונפליט  גדול   כאן בין 2 המערכות השונים האלה שה'  ברא גבר  ואישה   שכל ורגש... אז  מה  הפיתרון...?
אני מכירה דווקא אבות שהם מאוד  רגישים וטובים ונותנים תמיכה ריגשית כשצריך ולא כועסים ונעצרים כשרואים אישה בוכה אז תמיד  אפשר למצוא את הזיווג המתאים עם הרבה תפילה כמובן...
נכון שאישה צריכה למתן את ריגשותיה למרות שנאמר  עליה שדימעתה מצויה ואם זה כלפי פגיעה מבעלה אז  הוא מסכן  ... והוא צריך לדעת איך לפייס  אותה...( לומדים את זה בהדרכת חתנים וכלות...?)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/3/2007 16:31 לינק ישיר 

יש כאן חמודים...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > בחורות יקרות,
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext