חברת אור הדרך היא אחראית לכל האנשים שנתקעו בארץ ושהיו אמורים לנסוע עם דרך המלך של התורם . לכל תביעה או בקשת פצוים צריך לפנות להחברה הנ"ל ולדון איתה על הכל
נשלח ב-7/12/2006 05:20
ליברמנש התעסק ומתעסק ויתעסק תמיד עם אומן ואם אמר לך שלא הרי לנו רק עוד סיבה לחשד
נשלח ב-21/11/2006 13:28
אולי הוא כבר לא מתעסק עם אומן אבל בראש השנה הוא ניהל את הפרוייקט של התורם זינגר ואת הטיסות שלו
נשלח ב-19/11/2006 13:36
מה ליברמנטש עוד בענייני אומן ?
דיברתי איתו בראש השנה ואמר לי שהוא כבר לא בעניין
נשלח ב-10/11/2006 11:40
אז אם כן מי שפישל זה בכלל מאיר ליברמנש, רק עכשיו הבנתי!
טוב, נו... אבל מה קשור נחמן אלחדד לענין, מה, אסור לו לתווך ולהכניס לכיסו הפרשים ואחוזים?
נשלח ב-10/11/2006 02:28
כבר הובהר והוברר שתפקידו של נחמן אלחדד הסתכם בתיווך בין זינגר למאיר ליברמנטש כשאת ההפרש ואחוזים משלשל לכיסו ומה יש לתמוה על ניהול כושל של חברת אור הדרך שלא ערוכים להטסת יותר מ 1000 נוסעים בדוחק
נשלח ב-8/11/2006 17:45
איש היער
תמוה שנחמן אלחדד שהיה ידוע כשועל ותיק בתחום הנסיעות עד הפיטורין מדרך צדיקים פישל בצורה כה חמורה כפי שעולה מעדויות הזוכים בכרטיסי זינגר...
נשלח ב-8/11/2006 13:08
החומה , אכן צדקת בדבריך ,
המערכה רק החלה וכל הנוסעים שלא היה סיכוי שיסעו ביוזחמתם עם חברת אור הדרך מאחר ואינם סומכים עליה ועל יכולתה להטיס נוסעים בהצלחה ובביטחה והנה הכריח אותם זינגר (הנדיב בכל מקרה) ומלחכי פינכתו מברכפלד לקחת דוקא אצלהם את הכרטיסים בתיווך נחמן אלחדד אשר חתם על הסכם עם חברתו לשעבר...דרך צדיקים ובהסכם התחייב שלא להטיס נוסעים בראש השנה והיה מוכרח לעשות מעקף ולתווך את דרך המלך לאור הדרך כשאחוזים מובטחים...מה שיחד יצרו את הכשל הגדול...............
נשלח ב-7/11/2006 12:14
אבן דורש, אינני יודע מה מטרתך לשמור על שמה של משרד "אור הדרך" בפועל מי שהיה אמור לנהל את הנסיעות לטובת הזוכים היה משרד "אור הדרך" והם נכשלו בכך שלא ניהלו את זה נכון והעבירו נתונים לא מדוייקים אפילו לאנשי התורם מברכפלד. גם לפי דעתך הם היו צריכים לעשות "רק" את הטיסות והויזות, מה יש עוד לעשות בקשר לנסיעות לאומן מלבד טיסות עם ויזות?
אני לא מעוניין בהטחת האשמות סתם אני מבקש שמקרים אלו לא יחזרו, לגבי אח שלי שבכה כל החג ועדיין לא קיבל את כספו לא התייאשנו אבל כמעט ויתרנו, רק שלהבא משרד שאינו יכול לעמוד במטלה הגדולה של הטסת אלפים שלא יקח על עצמו כי אנחנו ה"אזרחים הקטנים" מפסידים וחבל.
ועוד הערה בדרך אגב, לא נראה לי שזה ראוי לכתוב על הנושא של נסיעות לאומן "עסקי"!!!
נשלח ב-7/11/2006 01:22
סיפורו של אותו רמלאי המרר בבכי אינו מעלה ואינו מוריד.
חברת 'אור הדרך' הייתה בקשר עסקי עם חברת 'דרך המלך' בניהול הטיסות והויזות בלבד.
חברת 'אור הדרך' הנפיקה כרטיסי טיסה ע"פ רשימות מסודרות שהועברו ע"י חברת 'דרך המלך'.
חברת 'אור הדרך' לא הייתה בקשר עם נוסעי 'דרך המלך' ובוודאי לא קראה להם לבוא לשדה התעופה.
לחברת 'אור הדרך' אין ולא הייתה כל אינפורמציה ונתונים של הנרשמים בחברת 'דרך המלך' (למעט שם פרטי ומשפחה באנגלית עבור כירטוס)
לחברת 'אור הדרך' לא היה כל שיקול דעת בהעדפת נוסעים בחברת 'דרך המלך'
נשלח ב-2/11/2006 10:33
מיהו הדפר???????.
נשלח ב-31/10/2006 23:33
סביר שלצד השני יש מה להגיב
נשלח ב-31/10/2006 23:19
אבן דורש
ומה תאמר עכשיו
??????????????????????????????
נשלח ב-30/10/2006 15:46
נו, מה לעשות דפר נשאר דפר, גם כשהיה במעיינות החיים הוריד את החברה לחובות גדולים
כנראה שבאמת ניהול זה דבר שגדול עליו
אבן דורש יש לך לומר משהו ..................????????
נשלח ב-29/10/2006 12:44
אני רשמתי את אח שלי אצל התורם "דרך המלך" ומה שהוא סבל שם ממש היה שערורייה, התייחסו לאנשים כמו לתרנגולים, אחי קיבל טלפון ביום שני בערב: תבוא דחוף לשדה תעופה יש לך טיסה עוד מס' שעות, אחי שמעולם לא טס התארגן במהירות הבזק, הגיע לדלפק של "דרך המלך" ושם אחרי המתנה ודוחק של שעה ויותר בתור חיכתה לו האכזבה הגדולה, נאמר לו ע"י בחור אדיש למראה שהטיסה שלו כבר המריאה, אז בתחילה אחי חשב שרק הוא אכל אותה אבל במהלך ההמתנה שם התברר לו שהוא לא היחידי ויש עוד עשרות מאוכזבים כמוהו, אחרי כחצי שעה של צעקות ויחס משפיל לנרשמים שבמהלכה התערבו שוטרים הלכו להם הפקידים לישון, אחי פרץ בבכי וחזר לרמלה שם הוא גר ושם הוא היה גם בראש השנה,
כעת הבעיה היא כפולה ומכופלת כי בשנה הבאה לא יתנו לו את האישור להרשם דרך התורם כי כבר מופיע ברישומים שהוא "כאילו" נסע השנה, כך הוא נדפק משני הצדדים ע"י פקידים וארגון כושל ובלתי מנוסה
בכל הבירורים שאחי עשה נאמר לו שהאחראים על הנסיעה היו משרד "אור הדרך".
תוקן על ידי - החומה - 29/10/2006 12:46:40
נשלח ב-26/10/2006 22:41
איש היער, אינני יודע מי אתה ולשם איזו מטרה טרחת לכתוב את הדברים הללו. מה שאני כן יודע עליך זה שהקב"ה קילל אותך 'ארור מכה רעהו בסתר'.