*:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />לסעדוןלאחר בירור עפ"י נתונים שהנחת שיש לברר אצל העדה החרדית, הרב ע" /> פורום: א חרדים ספרדים - תגובה לעלילות כלפי הרב אברג'ל – בחדרי חרדים
בית פורומים א חרדים ספרדים

תגובה לעלילות כלפי הרב אברג'ל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/10/2006 20:07 לינק ישיר 
תגובה לעלילות כלפי הרב אברג'ל

*:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" />*:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />לסעדון
לאחר בירור עפ"י נתונים שהנחת שיש לברר אצל העדה החרדית, הרב עמאר, הרב בן ציון מוצפי ועוד.
ובפנייתי לעדה החרדית אצל הרה"ג הר' בלאו שליט"א מח"ס פתחי החושך. אמר לי הרה"ג: "ר' יורם צדיק גדול וכל מה שהובא לב"ד לפני כעשרים שנה זה מהעלילות הידועות אשר רוצים להכפיש ת"ח ".
הרב עמאר: "אני יודע שהרה"ג ר' יורם אברג'ל שליט"א ת"ח ומחזיק תורה וידוע כצדיק, ואין אני רוצה להכנס לכל  מיני רכילויות" 
הרב מוצפי: "ידוע הרה"ג ר' יורם אברג'ל שליט"א בהחזקת תורה לאלפים, ולתלמידיו הרבים שיש בארץ ואני מעריך אותו מאד".
הרב בניהו שמואלי אמר: "שבזכותו קיים העולם"
הגאון ר' חיים קנייבסקי שליט"א - כששמע זאת בכה ואמר: "איך לא מפחדים מה' לצאת על גדול תורה ויראה"
אצל עוד רבנים אחרים שמעתי רק אהדה גדולה ואמרו לי כמה מגדולי ישראל שהם יצאו במחאה גדולה ועד כדי נידוי לכל מי שיעיז לגעת בקודש הקדשים.
אמר לי אחד הרבנים מהקריה החרדית בנתיבות , הכל קנאה בלבד. ודי למבין.
אוכל לבשר לך ולכל החבורה קדישא,?  היום הרב יורם אברג'ל לא לבד עם תלמידיו, היום כל גדולי ישראל מוקירים אותו ותומכים בוומעודדים אותו, ולא ישתקו בכלל לכל אחד אשר יעיז לנסות להכפיש את שמו ודי למבין.
(ישנם מכתבי תמיכה גדולה מהרב אלישיב שליט"א, הרב עובדיב יוסף שליט"א, הרב מזוז שליט"א)
   ולכן איעצך: הזהרו בגחלתן של צדיקיםשלא תכוו, שנשיכתן נשיכת עקרב, ולחישתן לחישת שרף. 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2006 12:05 לינק ישיר 

שידור, הנושא אותו אתה מעלה הינו חמור וחריף מאוד.
אני בטוח שהינך מודע לכך.
מדוע לדעתך הרבנים אותם הזכרת אינם יוצאים בגלוי ובחריפות בהבעת דיעה ברורה בנושא הזה?
אם אכן הדברים הם כפי שמשתמע מדבריך הרי שעל הרבה פחות מכך יצאו כרוזים  חריפים מאוד!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2006 11:59 לינק ישיר 

בשבת הודיע הבאבא (הרב) כי הוא "קצב" את חייו של אותו אברך שהפיץ וגילה את מערומיו רק  לעוד שנה .

איפה שמענו שרב ככה מקלל ועוד בפרהסיה . עוד אחד שגילו את מעשיו  ובמקום לחזור בתשובה  הוא מקלל ומגדף ולא זו הפעם הראשונה .
בקרוב המכתב אשר מסתובב אודותיו אשר יאיר סוף סוף איך אנשים הולכו שולל אחר "צדיק" . גועל נפש וחורבן היהדות .

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > תגובה לעלילות כלפי הרב אברג'ל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext