י"א חשוון –הילולת רחל אימנו ע"ה לקהל הקדוש   הנני מודיע בזה,כ" /> פורום: א חרדים ספרדים - הרב יורם אברג'ל מגיב – בחדרי חרדים
בית פורומים א חרדים ספרדים

הרב יורם אברג'ל מגיב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/11/2006 17:02 לינק ישיר 
הרב יורם אברג'ל מגיב

התגובה הרשמית למחצה... כפי שנתלתה  על הכולל בנתיבות

בס"ד*:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

י"א חשוון –הילולת רחל אימנו ע"ה

לקהל הקדוש

הנני מודיע בזה,כי לא אסלח,ולא אמחל,לכל מי שהיתה ידו במזימה הנוראה הזו,אשר מבריאת העולם טרם היתה,להוציא לועזות על אדם אשר מעולם לא נגעה ולא תיגע ידו בעזרת השם ברע.וחשדוהו ותבעוהו שלא בפניו,והזמינו עדות שקר נוראה מפי נשים נואפות ממש:

שאחת מהן-חיתה עם אחיה חיי אישות זמן רב.

והשניה-באה מהצפון אחר שנטמאה עם דרוזי.

והשלישית- חטאה עם אברך מישיבת הנגב ושמו ידוע.

והרביעית-ברחה לבני ברק וחיתה ונטמאה עם רבים.

ואליהן הצטרפו המרא דאתרא שליט"א,ועוד רבנים מערב רב,פוסקים ומורי הוראה מעוותים אשר הרשע ניכר בשפתותיהם.ועברו על איסור תורה שלא שמעו שני צדדים,וביישו אותי בושה גדולה, עד שח"ו כמעט עזבוני כוחותי לולי בעל התניא הקדוש,והבן איש חי זצוק"ל,ומורת אימי ע"ה,שעמדו לי ולמשפחתי היקרה תיבדל לחיים ארוכים. והגיעו לאינטרנט ע"י איש רשע מרושע ושמו ס"ש – שם רשעים ירקב – וכבר נחרץ דינו ברקיעא שלא ישלים את שנתו.והוציאו את שמי לשימצה ולביזיון אחר שלושים שנות השקעה בקהל הקדוש,והקמת כוללים ומוסדות לתפארה.ואלו לא עליכם,בתיהם ריקים ומבולקים,ותולין סריקי בוותיקי ומדברים מילי סריקי.

וע"כ אבקש מה' יתברך הרחום,שינקום את דמי בחרב נוקמת נקם ברית,וינוסו ואין רודף אותם.עד שיתקיים בי הכתוב:"והוציא כאור צדקך ומשפטיך כצהריים".יבושו המה ולא אני, יחתו המה ולא אני, ויתקיים בהם הכתוב:"כלבוש תחליפם ויחלופו". ויקויים בהם הכתוב "וכל קרני רשעים אגדע",ובי יקויים "תרוממנה קרנות צדיק" "אויביו אלביש בושת ועליו יציץ ניזרו".

ולהלן סדרי העונשים:

1)   אלו הנשים שדיברו – ח"ו יזהרו בשעת לידתן מדברי המשנה בשבת פרק ב',ואם ינצלו מהלידה,יפחדו ל"ע מהעריסה.

2)   אלו שהאמינו – לא יזכו שבניהם ישארו באמונה,ויפרקו עול תורה,ויבזו את מולידיהם,ויקחו להם נשים נכריות כאימן.

3)   אלו ששמחו – יקויים בהם:"והפכתי חגהם לאבל ושמחתכם לזוועה".

4)   הרבנים – שקיבלו את הנשים וקיבלו עדות שקר,יקויים בהם את הכתוב בתהילים פרק נ"ה פסוק כ"ד,עיין שם.

5)   אלו ששלחו פשקווילים – הם ושולחיהם יקויים בהם:"ונתתי את נבלתם מאכל לעוף השמים ובהמת הארץ ואין קובר".

אשר כל שומע שימעהן תיצלנה שתי אוזניו.

ומכיוון שאין דבר העומד בפני התשובה,על כן,הרוצה להינצל מגזירות קשות אלו,ימהר לפדות נפשו מיד שאול פן יקחהו סלה:

1)   מי שיזם והפעיל ושלח נשים טמאות כיוצא בו לפעול – יתן מליון ₪ לישיבה בלבד ואמחל לו.

2)   מי שקיבל את הנשים ושמע עדות שקר – יתן חצי מליון ₪ לישיבה בלבד ואמחל לו.

3)   מי ששמח לאיד ועונשו שלא ינקה רע,אין מחילה אלא אם כן  - יתן מאה אלף ₪ לישיבה בלבד.

4)   מי שהאמין – יתן חמישים אלף ₪ לישיבה בלבד.

5)   מי ששמע ושתק – יתן עשרת אלפים ₪ לישיבה בלבד.

6)   מי שהצטער ובכה – לא תפסוק התורה מזרעו נצח סלה ועד , אמן.

כדאי למכור הבתים והרכוש ולשלם,טרם יחשך השמש ולא תהיה שום אפשרות להציל.

וכל מי שילעג אפילו לאות אחת מהכתוב כאן, עליו הכתוב אומר:"וכל קרני רשעים אגדע","ועיני רשעים תיכלנה ומנוס אבד מינהם ותקוותם מפח נפש" , אמן.

ומכאן ילמדו העולם – שיש דין ויש דיין,ויש בעל דין ונוקם ובעל חימה,ויש שכר ועונש.וכדיברי הירושלמי:המוציא לעז על פגם משפחה אין לו מחילה עולמית.

אלו שלא ירצו להתפייס לפני הגזירה ר"ל,יצטרכו אחר כך בכפלי כפליים,ולא אקבל שום בן אדם אלי אחר זמן זה.

למען דעת – כי שופך דם האדם דמו ישפך ולרוצח לא יכופר כי אם בדם שופכו.

בברכת ארץ ארץ אל תכסי דמי ואל יהיה מקום לזעקתי.

מוקירכם בלב שלם ואוהבכם מאז ולתמיד

יורם אברג'ל

העתקים:

1)     מרן פאר הדור והדרו , קדוש ה' מכובד רבנו עובדיה שליט"א

2)     הרב הראשי לישראל רבנו שלמה משה עמאר שליט"א.

3)     הרב מאיר מזוז שליט"א.

4)      הרב שמואל מונטג שליט"א – רב הקהילה האשכנזית ורב השכונות לכל מקהלות האשכנזים נתיבות.

5)     הרה"ג מו"צ לקהילת הספרדים מו"ר חיים בוקובזה שליט"א

6)     הרב אהרון הכהן שליט"א – מרא דאתרא בית הגדי תו"ת.

7)     הרב יצחק אלפסי – המועצה הדתית נתיבות.

8)     בתי הוראה בעיר.

9)      הרבנית הדגולה אשת המרא דאתרא שליט"א.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2007 11:58 לינק ישיר 

ע"פ הידוע מבית הדין יצא שהכל היה עור-ופרח לא דובים ולא יער סה"כ מלחמת חצרות רגילה המתנהלת בעיר נתיבות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/12/2006 15:41 לינק ישיר 

טוב תמי, אני מרשה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2006 14:29 לינק ישיר 

לי יש את המידע, אבל יש פה רק אחד בפורום שאם הוא יבקש הוא יקבל...  [צ'טערת]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2006 11:49 לינק ישיר 

מישהו יודע מה היה בבית הדין שהקים הרב עובדיה שליט"א, שמעתי בשורות טובות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2006 09:32 לינק ישיר 

אתמול הייתי בחצרו של הרב יורם חוץ מזה שהרב כרגע לא מקבל קהל רק מוסר שיעורים
הכל כרגיל ועולם כמינהגו נוהג
ויש לי סקופ קטן
איך שהבנתי יודעים מי שלח את הנשים להיתלונן
זה אחד שכבר עשה את זה פעם
ואיך שהבנתי אחת מהנשים הודו ויש הוכחות
כמו שפעם שעברה זה לא הלך גם עכשיו זה לא הלך+

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2006 22:12 לינק ישיר 

נענע, תביא לפה את הכתבה שאתה מדבר עליה.
לנו בתל אביב אין את העיתון הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2006 16:22 לינק ישיר 

דנה התעוררתה ?אפה נעלמתה..... ניגמר לך הדלק.... כנראה שהייתה בגלקסיה אחרת בוא והנחית אותך על הקרקע זוכר... כדור הארץ... קצת סתירת עובדות המציאות בפנים

1.במשך חודשיים או יותר אתה מפציץ בסיפורים על צדיקות... קורבנות... אברך שנרדף.. גילמת תפקיד חשוב של במאי סרטים טורקיים עים הדרמטיות שהצגת וכל הזמן נופפתה בזה שמרוב עצב היינו צריכים לחתוך וורידים... במציאות!!!כל זה נחקר במישטרה והם הודו בעבירות ,והתנצלו,

2.אתה הודתה בכך שהאברך משובש ובהודאה חלקית שהכול התנפץ לך בפנים לא אברך ולא צדיקות הכל התמוסס לך בפנים!!!

3.בכנס היו לפי הערכה משטרתית ועיתונאים 3000 איש לפחות בקור מקפיא ולב חם

4.ביום שישי האחרון הייתה כתבת ענק!!!בעיתון קול הנגב המוסף הדרומי של ידעות אחרונות
כולל תמונת שער של הצדיק הרב יורם ,על עובדות ואמת בלבד והכי חשוב מה הלך הרוחות, מה הציבור אומר, היו המון דברי עידוד ושבח לרב מתושבי נתיבות והסביבה תגובות נטולי נגיעה אישית כשלך....

את זה בטוח קראת!!! אך לא תדווח את האמת וכהרגלך בקודש.... תעוות את המציאות  ואתה ניתפס בכתבה קטנה ושפלה של עיתון הארץ עיתון שבמגזר החרדי נחשב
למשוקץ ומוקצה ואסור להעלות אותו על השפתיים.. עיתון אנטי דתי .המזוהה עים השמאל .החלונים  קיבוצים.סופרים ואנשי רוח שבכול היזדמנות תוקף את הדת הן הלאומניים כמפד"ל והן את החרדיים וזה הפך לאורים ותומים שלך תראה לאיזה רמה שפלה ירדת ...

5. אני חושב שאים הייתה מוצא כתבה דומה בעיתון אל ג'זירה הייתה פרסם זאת ומנשק כקדוש.. למרות שאין הבדל בינהם. אתה במצוקה ,אין לך בשר וקשה לך להתמודד עים המציאות

בקרוב אחשוף עובדות חדשות לחברי הפורום כולל מי זה דנה ומניעיו כשיותר לי מרשויות החוק...

תוקן על ידי tcyhj ב- 04/12/2006 21:47:35

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2006 21:39 לינק ישיר 

החל מהודעה זו נעדיף למחוק גם חילופי מהלומות מילוליים בנושא.
 נראה לי שמיצינו די והותר את ההבנה באשר לשלל הכינויים, איחולים ואיבחונים פסיכולוגיים אותם שש כל אחד משני הצדדים להעניק לרעהו.

אם יש למישהו לחדש משהו ענייני נשמח לקרוא זאת כאן.
חילופי מהלומות אפשריים באישי. בכיף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2006 19:10 לינק ישיר 

נענע היקר.
אני לא דובר של דנה ולא דובר שלך.
אם לא הבנת את מה שכתבתי למעלה, הרי ההסבר בשבילך.

הנהלת הפורום החליטה שלא פותחים אשכולות חדשים בנושא הרב אברג'יל.
לכן אשכול חדש שדנה פתחה בנושא נמחק.
ותוכן ההודעה שלה וכן של טסדיק שהגיב על ההודעה הועברו לאשכול זה.
אני מקווה שעכשיו הבנת את מה שעשיתי.

ולהבא אם מישהו מהחברים יפתח אשכול חדש בנושא הודעתו תימחק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2006 18:55 לינק ישיר 

סיירת שנות לימוד יש לי על בוט יותר ממך גם השכלה,מאיזה חומר אתה עשוי כבר ידוע

אל תתחיל עים אותם  סיפורים  מי אתה וחבל..שאתה לא מנהל את הפורום... ואיך הייתה מטפל באנשים כמוני.. ניצץ של סדאם

אל תטמון את ראשך בחול כו בת יענה אים כי מבנה גופך כזה... היסתכל בכתבת הענק בקול הנגב על הרב הצדיק

על העצרת שמנתה אלפי חסידים בקור מקפיא בערב חורפי ולב חם!!!   אים אתה קורא הארץ...  עיתון שמייצג את השמאל

והקיבוצים רק מוכיח מאפה נשמתך שואבת את כוחה... כנראה שאתה חבר בתנועת שלום עכשיו בנוסף 

עלייך נאמר מקדש את כל האמצעים בשביל המטרה , כנראה  שגם פרשת השבוע אתה לומד משם או הדף היומי...

לך תילמד קצת מסילת ישרים תתיישר קצת לא יזיק לך סיירת שביבה.... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2006 17:34 לינק ישיר 

ת"א תסביר לו מה נכתב בהארץ ובמעריב  הוא עדין לא מבין ואולי גם לא יודע קרוא וכתוב .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2006 17:19 לינק ישיר 

תלאביבי קודמתה להיות הדובר ... של דנה קוניאק בורגיבה כבר אין לה פה להשיב או מצח להרים ראש...

למה אתם מוציאים עיתונות ישנה כול זה כבר הופרך ולדנה... ניגמר הדלק .. רק מהשבת האחרונה כתבת ענק על הצדיק הרב

יורם כתבה שמשקפת את המציאות מלאה שבחים לרב ולפועלו אני לא חרדי ומרשה לעצמי לקרוא עיתונים אבל דנה ושות'  ת"ח ,אברכים , תופסים באותה כתבת רותם... כאורים ותומים ומחליפיםאת התורה והגמרא אוילה לאותה תורה ןלאותו ביטול תורה חרדים קוראים את הארץ.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2006 12:52 לינק ישיר 

הנהלת הפורום בקשה לא לפתוח אשכולות חדשים בנושא של הרב אברג'יל.
לכן האשכול שדנה פתחה נמחק וההודעות הועברו לכאן.

אנו מבקשים שכל ההודעות בנושא יובאו רק באשכול זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2006 12:51 לינק ישיר 

הודעה של טסדיק

אז הארץ גם קוראים אצלנו בפורום, חבל שהם לא יודעים לפרגן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2006 12:49 לינק ישיר 

הודעה של דנה 7777

כל "הארץ" מפרגנת לרב ליורם אברגיל

http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=795189&contrassID=2&subContrassID=1&sbSubContrassID=0 

לא צריך להוסיף יותר מילה .

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > הרב יורם אברג'ל מגיב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext