|
|
| נשלח ב-7/11/2006 00:38 |
|
| |
ירחמיאל היה צריך לגוון קצת ברווח DVD
אם ירחמיאל היה משמיע את השירים והילדים רוקדים ושרים בלי קול זה היה הרבה יותר מושלם.....
כלומר נעמיד לרגע את שאול אלסן והמקהלה מאחוריו והוא מתחיל את הסולו שלו "במוצאי יום גילה" בלי לשיר באמת אלה רק להניע את השפתיים זה היה הרבה יותר יפה
אם הם היו עושים מה שפרחי מיאמי של מיאמי בירושלים
היו עושים אבל בשירים של רווח זה היה הרבה הרבה הרבה יותר טוב
אני מתכוון שהילד\נער עושה עם השפתיים כאילו שהוא באמת סולו שהיה באמת שלו באלבום רווח........
חוץ מזה גם הילדים בכלל לא מתאמצים.......
במקום:
שהילדים יעמדו כמו בכל מופע מיאמי ויעשו את אותם דברים כפי שהם עשו במופעיי מיאמי הקודמים..... (כמובן אם אין חידושים)
אני כמעט בטוח ששאול ויוסי ושמחה וכל הח'ברה ירצו להופיע כמו שהיה במיאמי בירושלים......
תוקן על ידי נהוראי28 ב- 07/11/2006 0:49:46
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2006 14:07 |
|
| |
נראה לי שאם נעשה הצבעה בעד ונגד יהיה כאן רוב מוחלט שחושב הפוך ממך.
איך תרגיש אם בכל ההופעות של מיאמי הם ישירו עם פלייבק ומיקרופונים סגורים?? הקול שלהם ישמע צלול, אין זיופים, אין פאשלות, זה גם יחסוך לירחמיאל בכסף לנגנים.. מגניב לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2006 15:29 |
|
| |
ג"א מצטרף לארט קופי.
נהוראי, נדמה לי שאתה צריך קצת "חופשה" מהאלבום הכי לא מצליח של מיאמי...
ויש לי גם הוכחה! האלבומים שאתה הכי אוהב, נהוראי, נמכרים הכי בזול, כי הם לא הצליחו במכירות כמו כל השאר. מה אתה אומר על זה?!
תוקן על ידי הדובר ב- 07/11/2006 15:30:45
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2006 17:17 |
|
| |
הדבר הכי גרוע בעולם יקרה אם יעשו את מה שאתה מציע, נהוראי.
כל היופי זה החיות (מלש' חי...) שיש בהופעה.
הילדים הם לא רובוטים וגם אם יש זיופים/ פאשלות או לא יודעת מה, (ואתה לא אוהב את זה) זה עדין לא אומר שזה לא יפה.
ואם מדברים על מושלמות, אז אין דבר יותר מושלם בהופעה כשילד מצליח לבצע בה את הסולו שלו כמו שצריך! (ובד"כ זה קורה.)
(וחוצמיזה, אם זה באמת יהיה ככה אנשים לא יבואו להופעות.
חשבת על זה?!)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2006 19:24 |
|
| |
תראו,אני לא אמרתי שזה יותר טוב לעשות אלבום לצפייה מחוץ לבמה.........
אני התכוונתי שאם רואים את מיאמי רווח בDVD רואים את זה פעמיים 3 ואז נמאס כי זה כבר לא מעניין
ולמה ירחמיאל עשה את מיאמי בירושלים?
כי הוא רצה לחדש משהו,הוא רצה לעשות משהו שונה משאר האלבומים לצפייה כדיי שזה ייצא הרבה יותר יפה......
(אני יודע שהרבה ממכם לא כל כך מרוצים ממיאמי בירושלים.......-אולי בגלל סטאנד אפ)
אבל אני לא התכוונתי שזה יהיה דומה למיאמי בירושלים
הרבה יותר מזה.....
יש לי עוד משהו:
ב"מי אדיר" רואים את שאול אלסן על הדשא....
כולכם התלהבתם מהקטע ההוא ותחשבו לעצמכם שכל השירים שיש במיאמי רווח יהיה על הדשא......
וכמו שאמר ירחמיאל ביגון בראיון אצל טוקר "צריך כל הזמן לחדש....."
|
| נשלח ב-7/11/2006 19:43 |
|
| |
מיאמי בירושלים באמת היה חידוש מעניין. אבל זה היה טוב פעם אחת. או פעם אחת ב-20 שנה. לא אכפת לי שכל 20 שנה הוא יוציא דיסק כזה... באמת שלא.
אבל, מה אתה מתכוון כשאתה אומר שזה לא יהיה דומה למיאמי בירושלים אלא הרבה יותר מזה?
אדרבא! תציע רעיונות. ירחמיאל תמיד שמח לשמוע...
מישהו אמר אי פעם שהוא לא מרוצה ממיאמי בירושלים בגלל סטנד אפ? דווקא זה שיר מאוד חמוד. (אם כי הקפיצות על הדשא שם קצת מגוחכות)...
מיאמי בירושלים הוא אלבום נהדר. הבעיה היחידה שלו היא שהילדים שמופיעים הם לא אלו ששרו במקור את הסולו'ס.
כל עוד הצפייה והשמיעה תואמים מבחינת הסולנים-אין לי בעיה עם זה. כמו בשירים אני מאמין ואיך נשיר. שם זה לא כ"כ צורם כמו בשאר ההופעה.
נכון שהופעה טבעית הרבה יותר מעניינת עם כל הפאשלות שלעיתים קורות, אבל כבר היו דברים מעולם שקטעי סולו הוקלטו מחדש עם צאת האלבום לצפייה (ראו אשכול-"משהו שלא ידעתם על עודד קריטי").
ואם מדברים על רווח, גם שם יש קטעים שלא היו בהופעה והוכנסו ל-DVD. שימו לב לקולות הרקע של המקהלה בשיר "רווח". זה לא בוצע בהופעה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2006 20:03 |
|
| |
ב"הרבה יותר מזה"
מה שהתכוונתי שרואים את הילדים כאילו שהם שרים אבל מה ששומעים ברקע הם שרו אותו באמת באלבום רווח
ולא התכוונתי לשיר סטאנד אפ
התכוונתי לאלבום סטאנד אפ שיש בינו לבין מיאמי בירושלים קשרים :)
|
| נשלח ב-8/11/2006 20:08 |
|
| |
נהוראי לא יאהב את אשר אכתוב אבל אגיד את דעתי:
מיאמי בירושלים זה חמוד אבל זהו, זה בגדר חמוד.
המקהלה לא הייתה בעמדה טובה, בלשון המעטה וגם לא כל כך מכרה וירחמיאל ביגון חיפש משהו שונה ובצדק שימכור.
זה שדניאל מוצ'ניק שר שם לא עושה את זה יותר טוב.
סתם אגב, לפי המבטא שלו הוא בכלל נשמע לי רוסי.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2006 20:58 |
|
| |
אולי לא ידעת GREENIE אבל דניאל מוצ'ניק הוא בין הסולנים הכי מוצלחים של פרחי מיאמי
|
| נשלח ב-8/11/2006 21:04 |
|
| |
ברור שהוא אחד הסולנים הטובים. אין חולק על זה. (נראה לי , לכל הפחות )
אני בטחה שיש ל- greene הסבר טוב למה שהיא כתבה 
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2006 16:08 |
|
| |
ייתכן ובאוזני הרבה ממאזיני ומעריצי פרחי מיאמי דניאל מוצ'ניק הוא מאחד הסולנים המוצלחים.
אני אישית חושבת שלמרות שיש לו קול יפה אבל, מה לעשות לא אחד הסולנים המוצלחים ביותר של מיאמי, הקול שלו מתוק אבל לא מיוחד ולא חזק במיוחד.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|