כבר המון זמן שאני מחפשת תווים ואקורדים לשירים של פרחי מיאמי.
חפשתי די הרבה באינטרנט אבל מצאתי רק מעט שירים.
לכן חשבתי שכדאי לפתוח אשכול שבו כל אחד יוכל להוסיף תווים או אקורדים (נראה לי שיותר קל להוסיף אקורדים) של שירים של פרחי מיאמי (יש הרבה אתרים כאלו ברשת, אבל רק במעטים יש שירים של מיאמי).
אם אתם מוצאים אקורדים או תווים באינטרנט או בכל מקום אחר שהוא (או שאתם סתם מוכשרים שיכולים למצוא את זה בעצמכם) - עשו טובה ותכתבו את זה פה. זה ממש יעזור!!
נשלח ב-31/1/2010 15:19
בבקשה.. ואכן, זה השם שלי. אף פעם לא הסתרתי את זה..
הי, אולי יש למשהו את התווים(ולא האקורדים) של השיר "יבוא".
תוקן על ידי muchnick ב- 24/01/2010 18:31:28
כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
נשלח ב-24/1/2010 18:19
הי אולי למשהו יש תווים או אקורדים של השיר "גלה" אני צריכה דחוף ועדיף תווים!!!! תודה...
נשלח ב-3/1/2010 20:29
ואוווו איזה שיר יפה ,תודה נהוראי
נשלח ב-25/12/2009 12:31
בבקשה
שבת משוש (משיח) AM EM שבת משוש ליבנו B EM B נהפך לאבל מחולנו AM EM נפלה עטרת ראשנו EM B אוי נא לנו כי חטאנו AM EM על זה היה דווה ליבנו B EM B על אלה חטאו עיננו EM B AM EM הל הר ציון ששמם שועלים הלכו בו EM AM EM AM אויויו אתה ה' לעולם תשב B AM כסאך לדור ודור EM B AM EM AM EM AM ל- מ- ה למצח תשכנו תעזבנו לאורך ימים EM AM D G D G השיבנו ה' אליך אליך ונשובה EM D EM D G D G חדש חדש ימינו חדש ימינו כקדם
תבקשו פה עוד שירים של מיאמי ואני יביא לכם
נשלח ב-24/12/2009 19:00
ניגנת את זה? תודה נהוראי ננסה..
נשלח ב-24/12/2009 10:35
איך נשיר (ירושלים שמעו לקולנו) GM CM DM GM איך נשיר את שיר ה' על אדמת נחם X 2 GM F GM Eb F GM אם אשכחך ירושלים תשכח ימיני GM F GM Eb F GM תדבק לשוני לחיכי אם לא אזכרכי Bb F CM GM אם לא אעלה את ירושלים GM D CM Eb GM אם לא אעלה את ירושלים על ראש שמחתי
ואז לסיום של השיר בקטע של השלושה ילדים GM Eb CM GM אם לא אעלה את ירושלים על ראש שמחתי
F_______________Am___________F____Am___________F____Am____________F__Am
יחדשהו הקדוש ברוך הוא, יחדשהו הקדוש ברוך הוא, יחדשהו הקדוש ברוך הוא, יחדשהו הקדוש ברוך הוא